Mistel

Jeres bedste opskrift på hvid chokoladeis?

1 indlæg i dette emne

Hej Piger.

Jeg får gæster på onsdag, og jeg har besluttet, at de skal have kirsebærclafoutis og lidt hvid chokoladeis til. (Ok, måske er det ikke helt meningen at servere is til clafoutis, men hvid chokolade og kirsebær er der da ingen, der kan blive vrede over!:))

Men jeg er lidt usikker på isen og hvor meget sukker der egentlig skal i, da den hvide chokolade er ret sød i sig selv. Nå ja, måske er jeg også lidt usikker på hvor meget chokolade, der i det hele taget skal i... Men jeg har en ismaskine, og dén er god!! :)

Er der nogen, der har en god opskrift eller vil komme med et bud på mængden af sukker?

Min grundopskrift siger

4 æggeblommer

150 g. sukker

1/4 liter mælk

1/4 liter fløde

På forhånd tak for hjælpen! :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER