Guest

Hvorfor bruger man en wok?

3 indlæg i dette emne

Min mand stillede mig det spørgsmål her den anden dag - altså hvad er det en wok gør som en stegepande ikke kan? Jeg aner det ikke!!!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Det er noget med at den runde udformning gør at man ikke behøver bruge særlig meget fedtstof, og ingredienserne får heller ikke så nemt den der brændte overflade, som man ofte får med en alm. pande, når man lynsteger. Og så er det vigtigt at man ikke køber en wok med teflon for så går hele ideen af det fordi grøntsagerne glider ned ad siden..... men det er lidt af en videnskab at bruge en wok rigtigt, og egentlig er vores danske komfurer slet ikke kraftige nok til at varme en wok ordentligt op :rolleyes

Men det smager jo godt :mam

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Som troldemor beskriver det - er det altså bare et helt andet "værktøj" til når man skal lynstege.

Vi har lige fået wok mad her for lidt siden... og vil ikke undvære den.. :) (Til trods for den fylder i skabet ;))

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER