Miss_matilde

Medlemmer
 • Content count

  5,373
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

About Miss_matilde

 • Rank
  .
 • Birthday 08/13/1986

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

4,178 profile views
 1. Håber SÅ meget jeg kan komme med til det foredrag hun holder her nede i oktober... Og ja så hun delte din besked <3 SÅ sød...
 2. Babadut.dk har et kæmpe udvalg af madkasser... Tullen har en stor lunch cube.. hvor hun så har et yoghurt bæger i det ene af de små rum... selve brødet i det aflange.. snack af en art i det andet lille rum. I låget har hun smoothie, ostehaps og frugtstang (plus en ske)...
 3. Åh ja - med L's livsstil er jeg ikke i tvivl om hvor mange æg han kan spise ;) Så det er forståeligt. Og ja se så og let din bagdel :P Har en veninde på nordsjælland - hvis børn begge har gluten allergi... hende handler jeg for og sender så billigt med g-porto.. det gør en KÆMPE forskel...
 4. Hvor er du sej Skruk!!! Pt har jeg svært ved at regne ud hvor meget jeg/vi bruger.. da vi stort set spiser sammen med mine forældre hver dag.. så det er sådan en sammensmeltning af at så betaler jeg.. og så betaler de osv... Mange ting køber vi så dog i tyskland.. fx Aldi: Toiletpapir Køkkenrulle Real el. Rossmann Yoghurt Smoothies til tullen frugtmos (til at søde havregrøden med) Kiks deo Fakta Tyskland 10 stk frugt 11 kr Det eneste øko jeg køber er gulerødder. En god ven af mig der er landmand - kunne fortælle mig at det er et helt forkert billede der bliver vist i dagens Danmark af hønsene. Så nu køber jeg buræg og nyder dem. Tingene jeg køber til tullen i tyskland er oftest "bio" - hvilket er typisk tysk.. dvs uden farvestoffer, tilsætningsstoffer osv. - Det glæder mig at hun kan få det uden alt muligt.. MEN til gengæld får hun også lov til at få almindelig vingummi, røde pølser osv. Håber der kan spares noget mere de kommende måneder. Har sørget for fryseren er tom... så nu er vi klar til at starte forfra ;)
 5. Jeg bruger dem fra Rema da der jo ikke er alt muligt crap i... plus de er tilpas våde.. og så lukker den fint tæt igen. Og til 9,95 for en pakke - så syntes jeg de er fantastiske.
 6. Den 18 april kan jeg/vi desværre ikke.. :( da der er arbejds-weekend i børnehaven. Og jeg er tvangs-indlagt som næstformand for forældrebestyrelsen.
 7. Jeg købte en børne størrelse en i bilka - da hun ikke var særlig gammel (den hjalp mig på mange måder nu hvor jeg har så dårlig ryg). Hun er rigtig begyndt at sidde i den nu og se fjernsyn.. Så helt sikkert et hit.
 8. Her har jeg altid et par "is" lavet på de der smoothies man kan købe.. De glider stortset altid ned.. plus jeg ved hun bliver mæt af dem :)
 9. Jeg elsker dem fra "Celavi".. de fås både med ærmer, ekstra lange.. og så de alminde med en lomme foran :) Det er og bliver de bedste syntes jeg.. og de kommer snildt i vaskmaskinen :) Har lige købt nye her: http://www.shopoutlet.dk/produkter/20523-hagesmaekke/#!?page=5 billigere end alle andre steder.
 10. Umiddelbart kan jeg godt den dato.. skal bare lige sikre mig.. :)
 11. Majken - hvis det bliver en dag jeg kan.. og du stadig vil med.. så kan du jo køre med.. det jo lige på vejen ;)
 12. Alt efter hvilken dato - vil jeg gerne op og besøge dig igen Troldemor :loveshower
 13. Inden vi overhovedet forsøgte at få børn - sagde min gyn til mig.. at vi skulle vende retur når vi var blevet enige om at gå igang. For han var ikke i tvivl om vi skulle have hjælp.. og ja det var desværre rigtigt. Hvis man ønsker sig et barn inderligt... så er de "smerter" man udsættes for i forhold til behandling altså noget man lære at leve med. Om det er sig undersøgelser, sprøjter mv. - man vil jo nærmest give sin højre arm.. :) Så op med humøret og væk med frygten. Det kunne være så meget være. Knus fra en der har været det hele igennem.
 14. Tårerne styrter ned af mine kinder nu :( Hvordan kan nogen dog finde på at gøre deres egen børn så ondt..
 15. Til Tullens dåb havde jeg lavet: Små cocktailpølser med bacon omkring Mini pizzasnegle Mini pølsehorn Tærter Frikadeller Kartoffelsalat Salatbar (salat, majs, ærter, ananas, peberfrugt, tomat, agurk, gulerod osv) Roastbeef Melon oa. frugt Det var lige hvad jeg kan huske... og det var en KÆMPE succes.. folk de spiste og spise. Og både børn og voksne var vilde. En del havde jeg lavet i forvejen og havde liggende klar i fryseren... og ellers blev det klaret dagen før :)