MrsMom

Kartoffel-porresupper

12 indlæg i dette emne

Nu har jeg efterhånden lavet kartoffel-porre suppe nogen gange, men synes altid den bliver grynet,

Hvorfor?

Jeg blender den med min stavblender, gør jeg det ikke længe nok eller hvad?

Nogen gode ideer?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvad er din fremgangsmåde og opskrift?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kan det være fordi kartoflerne ikke er helt udkogte? Det har jeg i hvert fald oplevet. :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Fløde og smør er din ven ;) :rolleyes

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg svitser kartofler og porrer, koger i bouillon, blender og tilsætter madlavningsfløde eller mælk.

Det kan da godt være det ikke koger længe nok.

Fløde og smør prøver jeg at begrænse når det er hverdagsmad ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Opskriften er forresten, ca 500 gr kartofler, 200 gr porrer, 1 1/2 l bouillon og en kvart dl fløde eller mælk. :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor længe koger du det??

Jeg koger selv bare kartofler og porre i grøntsagsfond med et par laurbærblade i en time. Piller laurbærbladene op, blender med stavblender, tilsætter madlavningsfløde og koger op igen. :) Jeg synes ikke min er grynet..

Ved ikke hvor stor indflydelse det har på grynetheden at du svitser kartofler og porre af først, men jeg vil hvertfald ikke mene det er nødvendigt.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg koger det slet ikke så længe, det halve måske, så det er muligt at fejlen ligger der. Det vil jeg i hvert fald prøve næste gang. :)

Tak for svar :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det skal i hvert fald have 1/2 time :) Jeg svitser kun porrene, ikke kartoflerne. De får lov at koge efter porerne er svitsede

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg vil prøve at koge det lidt længere og være mere tålmodig med blenderen ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Håber det kan lykkes for dig! :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak, det bliver spændende :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER