Økonom

Giver vi som forældre dåbsgave?

27 indlæg i dette emne

Tja.. Jeg spurgte hvad jeg fik af mine forældre. Jeg fik festen. Det betyder intet for mig idag om jeg fik gave eller ej.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Når jeg læser om jer som HAR købt dåbsgave fortryder jeg da også lidt at vi ikke selv tænkte på det :unsure men ja, så må vi bare finde en anden lejlighed til at give en god gave, der betyder noget for hende fra sin far og mor. I princippet KAN vi jo også stadig nå at købe en dåbsgave til hende, selvom hun er døbt nu :whistling for hun kan jo alligevel ikke huske, når hun bliver ældre præcis hvornår hun fik den - så kan man bare sige til hende det var en dåbsgave.

Det er jo helt op til forældrene om der skal gives gave eller ej, og I kan jo i teorien sagtens nå at købe en gave. Vi købte først gaven efter barnedåben, vi var nemlig meget i tvivl om hvad vi skulle købe, og ville vente og se hvad vi fik af gaver - så kunne vi jo udelukke dem ( vi fik bestik, sølvkrus, dåbsrør, halskæde med stjernetegn, bordflag, etc, som kunne være typiske dåbsgaver fra forældrene... ) Derfor endte vi med at købe et " hundetegn".

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER