Pumpkins

Næste måned!

35 indlæg i dette emne

:loveshower :loveshower jeg kan sige med sikkerhed at jeg bliver mor indenfor 14 dage :whistling

Det er sååå vildt..

Hvor vildt...

Glæder mig til at høre mere!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg er så klar.... loveshower.gif Jeg er træt af at være gravid... kommer da til at savne det der med at mærke liv indeni mig, de små puf...whistling.gif men ellers glæder jeg mig bare... og håber at jeg er en af de heldige der ikke går over tid... Jeg skal tisse konatant, jeg har kronisk ondt i mit højre ribben, så jeg nogle gange føler det er trygget, fordi det gør så ondt..... jeg har oplevet at der ligefrem løber mælk ud af mit bryst... så jo lad mig bare få det overstået, så jeg kan få baby i armeneballoons.gif men det skal lige vente til vi er indenfor normal fødsels periode!!!!!!!!!!!!!! JEG GLÆDER MIG7himmel.gif

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

jeg er godt nok heller ikke klar til at han skal komme endnu.. men der er også næsten 2 måneder til min termin... jeg hygger mig uden for mange gener.. måske bliver jeg mere klar når vi har købt resten af tingene, men iiih jeg glæder mig til se at se babybilleder herinde i massevis! :D

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg var lige inde i en helsekostforretning i går for at købe hindbærbladte, men da jeg sagde til damen derinde at jeg har 4 uger til termin, sagde hun at jeg altså nok skal vente i hvert fald en uge eller to med at begynde at drikke det, fordi det kan sætte fødslen igang :blink

Hun sagde så, at det er okay at drikke en enkelt kop om dagen allerede nu, men at det er en god idé at vente til 2 uger før termin, hvor man så kan begynde at drikke 3-4 kopper om dagen..

Så nu har jeg en pose hindbærbladte liggende, som venter på de næste to uger går, så jeg kan komme igang med at drikke det :rolleyes

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er begyndt på min daglige kop.

Men da meget godt at vide man skal trappe op når man nærmer sig termin. Lidt underligt dog - det har jeg ikke hørt noget om

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg blev også sådan lidt, øh? :blink da hun sagde det, men det er da rart at vide - både så man ikke går amok og drikker for meget af det for tidligt, men også så man kan trappe op jo tættere man kommer på termin :)

Men det ku da være dejligt hvis det virker, så man slipper for at gå for meget over tid :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Er der nogle af jer, der har prøvet at drikke det, og oplevet "hurtigere" fødsler, eller drikker i det fordi i har hørt det skulle være godt?

Jeg er rigtig nysgerrig omkring det, for jeg syns det lyder lidt spændende, men samtidig for godt til at være sandt.. Håber i forstår.

Mht. graviditet så er jeg SÅ klar til at føde her 5 uger før termin. Orker ikke, at jeg ikke kan lave en hujende fis pga min krop, og glæder mig som et barn til juleaften til Baby K kommer til verden, og jeg kan få min krop igen. Jeg går faktisk og håber jeg føder om 2½-3 uger, da jeg så vil være til tiden uden at være gået over.

Som Baby K ligger vægtmæssigt lige nu, vil de ikke gøre noget (altså sætte fødslen igang før tid) og det vil sige, at jeg så står med op til 2 ekstra uger, hvor jeg er gravid. Det er lige før det grænser til mishandling (af både min krop og sjæl) og derfor vil jeg gerne finde et alternativ, der kan "hjælpe lidt på vej" på en naturlig måde.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har hørt fra mange at de har haft gode erfaringer med ikke at sprække (helt så meget) men om det så virkelig er på grund af teen eller om det bare var sådan det var for dem ved jeg selvfølgelig ikke.

Men jeg vælger at tro på det :-)

Har dog ikke hørtnoget om det kan sætte fødslen igang

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har også hørt det kan sætte en fødsel i gang så jeg har ikke rigtig turde gå amok i teen. Jeg tænker også at en enkelt kop om dagen må være fint.

Jeg har heller ingen planer om at ville gå hele tiden ud... på tirsdag når jeg "indenfor normal termin" og så kan bettefisen bare komme... havde for første gang rigtig krise i dag over graviditets generne, men fodmassage afhjalp det helt vildt godt. Nu vil jeg så bare gerne lige igennem næste uge med hygge med manden som har ferie, det vil dog ikke være katastrofe hvis det blev afbrudt af en fødsel :-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det jeg har hørt om teen er, at den virker til at styrke muskulaturen i livmoderen, sådan at den har nemmere ved at lave veer, og at man derfor får en mere behagelig fødsel (ja, okay måske ikke lige behagelig, men you get the point ;) ), og at det også skulle hjælpe på, at man ikke går så meget over tid

Grunden til at man ikke må tage den for tidligt er, at det ikke er en god ide med en livmoder, der er god til at lave veer alt for tidligt. Men det er meget forskelligt hvornår de anbefaler at man starter. Har hørt alt fra uge 20 til 2 uger før termin.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER