Solvej99

Slettes

31 indlæg i dette emne

On 2/6/2012 at 11:09 PM, Thalia said:

Ihh, hvor er den flot! Det er du sluppet godt fra! :glad

Men hvis jeg må komme med noget konstruktiv kritik og et par gode råd?

Når du lægger kagen over på fadet, kan du klippe seks strimler bagepapir i bredden ca. 10 cm ud, og ligge under ude i kanten, mens du smører op. Så slipper du nemlig for at have smørcreme og fyld udover hele fadet. Bagepapiret kan bare fjernes i et snuptag, inden du ligger fondant på.

Og så opsmøringen. Jeg ved ikke hvor mange gange, du har smurt kagen op af? Men jeg plejer at smøre op af ca. 4-5 gange. Det tager tid, men bliver rigtig flot og knivskarpt så. Første gang skal kagen bare lige være crumb-coated, dernæst begynder man langsomt at arbejde med finesserne. Dertil har jeg en rigtig godt paletkniv (http://dinkage.dk/vaerktoej-21/spartler-41/staudter-paletkniv-flad-9cm-290.html). Til sidst bruger jeg kogende vand til at dyppe kniven ned i, inden jeg retter på smørcremen, så den bliver helt lige. Har en hovedregel om at hvert lag af smørcreme skal sidde på kagen i mindst 20 minutter, mens den står i køleskabet. Så er den lige til at ordne.

:kram

 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Waaauw... Flot lavet.. :sandie

-Men lidt tarveligt at vise den herinde!!! Jeg savler jo som en gal nu!! :whistling

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Mums den ser lækker ud! :sandie

Og så er den også rigtig flot! :glad

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor er den flot!! Bare jeg kunne sådan noget

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER