Aksen

Medlemmer
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

About Aksen

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  16-11-2016
 1. Vi har også lige været i USA, fra jeg var 26+0-28+6, det var ingen problem - vi havde dog bestilt ekstra benplads og det var virkelig pengene værd!
 2. Jeg er så enig med ovenstående.. Skulle det komme dertil hvor de ikke finder celler i selve prøverne (du skriver ikke hvor "galt" det er) kan de faktisk også komme uden om det ved en TESA metode. Her tages cellerne direkte ved lagrene i testiklerne. Så der er så mange muligheder og det er noget som de virkelig er dygtige til at komme uden om. Vi kom ikke så langt men vores vennepar gjorde. Jeg er gravid efter første forsøg med ICSI. Det var helt ærligt ikke en nær så hård omgang som jeg havde frygtet. Jeg responderede godt på behandlingen, modnede 12 æg, fik 10 ud og succesfuldt dyrket 5 til blastoer på frys. Så udover hende i maven har vi rigeligt til en lillesøster/bror når vi når dertil. I samme åndedrag; Vi var begge to bange, kede af det og slet ikke kendte inden for hospitalsverdenen, men dem på klinikken fik os bare til at slappe af og føle os i trygge hænder - der er virkelig meget ventetid.. Ventetid på ny sæd-prøve efter 3 måneder, ventetid på respons, ventetid på cyklus, men helt ærligt; Bare det at man har den næste dato i sigte hjalp mig rigtig meget. Og det er det hele værd. Vi bor i en anden landsdel end jer, så klinik valg kan jeg ikke hjælpe med, men jeg kan sige, at vi blev henvist i Juni, samtale i august, og hun er lavet i februar... Så selvom vi følte vi ventede i evigheder i processen gik det ret hurtigt da vi først kom i gang, når man tænker bagud. Spørg endelig her eller på pm hvis du skulle have spørgsmål.
 3. Man er heller ikke tvivl her.. Er 18+1 og der er fin runding på maven :) Men jeg kan ikke mærke hende endnu.. De siger det er helt normalt som førstegangs, men jeg glæder mig godt nok til at kunne mærke hende :)
 4. Yaii.. Hvor skønt at alt var ok. Og skønt med en lille pige :) Så kan planlægningen begynde :) Det var da fint med en ekstra scanning :) Det er altid hyggeligt med et kig ind
 5. Det var virkelig ret fint.. :) Vi var ellers lige blevet enige om, at det var en dreng, så skal lige vænne mig til tanken.. Men det bliver virkelig godt.. VI skal kigge på en brugt stokke seng i denne uge.. Jeg vil virkelig gerne have den, min mand er lidt indifferent, så hvis det er den jeg vil have.. Og jeg er ret fristet af at købe den brugt, så vi ikke behøver at give 5500 for den og kan slippe med det halve.. :)
 6. Yai.. Veloverstået kønsscanning i går.. Vi skal have en fin lille pige :) Det var så hyggeligt :)
 7. Uh, dagligvare-butikker er et hit.. Apoteket har korte åbningstider :) Jeg prøver samarin - tak for hjælpen Mulle. Og fedt med samtale i dag! Håber den kommer til at gå godt :)
 8. nu hvor det er officielt bruger jeg bælte i taljen.. Det viser fint frem og får mig til se fint gravid ud, her 15+6 :)
 9. Årh, det var tidligt.. Jeg glæder mig.. Jeg har ikke mærket det endnu, men det er vidst normalt første gang :) Nitte.. Må google mig lidt frem. Det er i hvert tilfælde ret øv at slås med.
 10. Fedt du fik det til at virke! Hvor langt er du henne? De siger godt nok man mærker det tidligere 2. gang, men ih hvor jeg glæder mig.. Nogle gode råd mod sure opstød? eller egentlig er det ikke det, det er, for det kommer ikke rigtig op (sorry.. :wacko ) men gør egentlig ret ondt, og spænder ret hårdt i spiserøret.. Har været der i 3 dage nu.. :blink :blink :blink
 11. Det er i øvrigt en ret fin gruppe synes jeg.. Omend jeg lige pludselig føler mig lidt bagud med alting.. Vi har ikke købt noget endnu, og det virker det til at de fleste andre har :) Men det kommer lige så stille.. På mandag skal vi til kønsscaning i 3D - jeg glæder mig helt vildt til at se hvordan den har det derinde.. Er begyndt at se ret meget frem til at kunne mærke den.. Det bliver stort tror jeg..
 12. Vi får den også igen og igen.. Og jeg er sådan lidt... "hvad er det du synes, jeg skal svare på det..?" Så for det meste bliver det noget med; "nåå.. Så det synes du?" eller "det var det måske nok, men vi skulle jo lige være klar også.." Begge leveret med et smil, men også, så modtager forstår, at det er lidt et mærkeligt spørgsmål.. Lidt ligesom; "nåå.. Har i så prøvet længe?" Ej, men hvornår blev det okay at spørge ind til mit sexliv i offentligt forum altså?? :klap Og hvorfor i alverden vil du som fuldstændig random, ikke tæt bekendt, vide sådan noget.. Jeg synes det er sååå mærkeligt med de kommentarer.. Måske er det fordi vi netop har prøvet længe, at kommentarerne rammer mig mere, måske er det fordi det er grundlæggende over min grænse hvad jeg lukker fremmede ind i, men uanset - du er ikke alene om, at synes det er noget mærkeligt noget.. :)
 13. Velkommen til Moma :) Og tillykke til dig, vi har termin næsten samtidigt :)
 14. Jeg synes også det var svært, men gjorde følgende: Gå på facebook Skrive hjælpe gruppe i søgefeltet eller november2016@gmail.com Ansøg om medlemskab Der gik et par dage ved mig :) Lad mig vide hvis ikke det virker :)
 15. Tillykke med udmeldingen :D Jeg har meldt mig ind i den der hedder November 2016<3, den ansøges under hjælpe gruppen og er hemmelig :) Den ser ud til at være vældig hyggelig og aktiv :)