Aksen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    64
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Aksen

  1. Vi har også lige været i USA, fra jeg var 26+0-28+6, det var ingen problem - vi havde dog bestilt ekstra benplads og det var virkelig pengene værd!
  2. Jeg er så enig med ovenstående.. Skulle det komme dertil hvor de ikke finder celler i selve prøverne (du skriver ikke hvor "galt" det er) kan de faktisk også komme uden om det ved en TESA metode. Her tages cellerne direkte ved lagrene i testiklerne. Så der er så mange muligheder og det er noget som de virkelig er dygtige til at komme uden om. Vi kom ikke så langt men vores vennepar gjorde. Jeg er gravid efter første forsøg med ICSI. Det var helt ærligt ikke en nær så hård omgang som jeg havde frygtet. Jeg responderede godt på behandlingen, modnede 12 æg, fik 10 ud og succesfuldt dyrket 5 til blastoer på frys. Så udover hende i maven har vi rigeligt til en lillesøster/bror når vi når dertil. I samme åndedrag; Vi var begge to bange, kede af det og slet ikke kendte inden for hospitalsverdenen, men dem på klinikken fik os bare til at slappe af og føle os i trygge hænder - der er virkelig meget ventetid.. Ventetid på ny sæd-prøve efter 3 måneder, ventetid på respons, ventetid på cyklus, men helt ærligt; Bare det at man har den næste dato i sigte hjalp mig rigtig meget. Og det er det hele værd. Vi bor i en anden landsdel end jer, så klinik valg kan jeg ikke hjælpe med, men jeg kan sige, at vi blev henvist i Juni, samtale i august, og hun er lavet i februar... Så selvom vi følte vi ventede i evigheder i processen gik det ret hurtigt da vi først kom i gang, når man tænker bagud. Spørg endelig her eller på pm hvis du skulle have spørgsmål.
  3. Man er heller ikke tvivl her.. Er 18+1 og der er fin runding på maven :) Men jeg kan ikke mærke hende endnu.. De siger det er helt normalt som førstegangs, men jeg glæder mig godt nok til at kunne mærke hende :)
  4. Yaii.. Hvor skønt at alt var ok. Og skønt med en lille pige :) Så kan planlægningen begynde :) Det var da fint med en ekstra scanning :) Det er altid hyggeligt med et kig ind
  5. Det var virkelig ret fint.. :) Vi var ellers lige blevet enige om, at det var en dreng, så skal lige vænne mig til tanken.. Men det bliver virkelig godt.. VI skal kigge på en brugt stokke seng i denne uge.. Jeg vil virkelig gerne have den, min mand er lidt indifferent, så hvis det er den jeg vil have.. Og jeg er ret fristet af at købe den brugt, så vi ikke behøver at give 5500 for den og kan slippe med det halve.. :)
  6. Yai.. Veloverstået kønsscanning i går.. Vi skal have en fin lille pige :) Det var så hyggeligt :)
  7. Uh, dagligvare-butikker er et hit.. Apoteket har korte åbningstider :) Jeg prøver samarin - tak for hjælpen Mulle. Og fedt med samtale i dag! Håber den kommer til at gå godt :)
  8. nu hvor det er officielt bruger jeg bælte i taljen.. Det viser fint frem og får mig til se fint gravid ud, her 15+6 :)
  9. Årh, det var tidligt.. Jeg glæder mig.. Jeg har ikke mærket det endnu, men det er vidst normalt første gang :) Nitte.. Må google mig lidt frem. Det er i hvert tilfælde ret øv at slås med.
  10. Fedt du fik det til at virke! Hvor langt er du henne? De siger godt nok man mærker det tidligere 2. gang, men ih hvor jeg glæder mig.. Nogle gode råd mod sure opstød? eller egentlig er det ikke det, det er, for det kommer ikke rigtig op (sorry.. :wacko ) men gør egentlig ret ondt, og spænder ret hårdt i spiserøret.. Har været der i 3 dage nu.. :blink :blink :blink
  11. Det er i øvrigt en ret fin gruppe synes jeg.. Omend jeg lige pludselig føler mig lidt bagud med alting.. Vi har ikke købt noget endnu, og det virker det til at de fleste andre har :) Men det kommer lige så stille.. På mandag skal vi til kønsscaning i 3D - jeg glæder mig helt vildt til at se hvordan den har det derinde.. Er begyndt at se ret meget frem til at kunne mærke den.. Det bliver stort tror jeg..
  12. Vi får den også igen og igen.. Og jeg er sådan lidt... "hvad er det du synes, jeg skal svare på det..?" Så for det meste bliver det noget med; "nåå.. Så det synes du?" eller "det var det måske nok, men vi skulle jo lige være klar også.." Begge leveret med et smil, men også, så modtager forstår, at det er lidt et mærkeligt spørgsmål.. Lidt ligesom; "nåå.. Har i så prøvet længe?" Ej, men hvornår blev det okay at spørge ind til mit sexliv i offentligt forum altså?? :klap Og hvorfor i alverden vil du som fuldstændig random, ikke tæt bekendt, vide sådan noget.. Jeg synes det er sååå mærkeligt med de kommentarer.. Måske er det fordi vi netop har prøvet længe, at kommentarerne rammer mig mere, måske er det fordi det er grundlæggende over min grænse hvad jeg lukker fremmede ind i, men uanset - du er ikke alene om, at synes det er noget mærkeligt noget.. :)
  13. Velkommen til Moma :) Og tillykke til dig, vi har termin næsten samtidigt :)
  14. Jeg synes også det var svært, men gjorde følgende: Gå på facebook Skrive hjælpe gruppe i søgefeltet eller november2016@gmail.com Ansøg om medlemskab Der gik et par dage ved mig :) Lad mig vide hvis ikke det virker :)
  15. Tillykke med udmeldingen :D Jeg har meldt mig ind i den der hedder November 2016<3, den ansøges under hjælpe gruppen og er hemmelig :) Den ser ud til at være vældig hyggelig og aktiv :)
  16. Fødselsdag gik rigtig fint.. De blev moderat glade alle sammen, så det var lige som det skulle være. :) vi vendte det bare hurtigt, og snakkede ikke så meget mere om det :) Så det var rigtig fint :) Håber arbejdet gik godt Mimi og at i kom i haven Mulle I forhold til skuffelse over køn tror jeg det er en ret naturlig ting.. Man har jo forestillinger i hovedet, som lige skal re-evalueres og det kræver altid lige lidt tid. Jeg er spændt på hvordan jeg kommer til at reagere i hvert tilfælde, om end jeg ikke rigtig har et "foretrukkent" køn endnu... Vi har bestilt 4D om 14 dage hvor jeg er 16+4. Det glæder jeg mig rigtig meget til.
  17. Hehe, også en mulighed :)
  18. Måske det virker.. Beklager udtrykket, det kræver åbenbart stor koncentration :D (ved i øvrigt ikke hvor længe jeg lader det ligge.. Har aldrig haft billeder på nettet af mig selv før :D)
  19. Hvor er i flotte! De sidder så fint de maver. :) Jeg prøver lige at se om jeg kan få kameraet til at samarbejde i morgen, og eventuelt tage et billede til middag inden vi tager til fødselsdag. Gør i billederne mindre eller hvordan?
  20. Vi skal til familie-fødselsdag i dag. Min tante fylder 40 og det skal nok blive fint.. Vi ser ikke min mors side af familien ret meget, og de ved ikke at vi venter os endnu. Jeg ved at vi kommer til at fortælle min mormor at hun skal være olde i dag, men jeg er lidt usikker på resten.. Jeg vil ikke ret gerne "stjæle" rampelyset fra min tante, og jeg ved de har haft meget svært ved at få børn og at hun er meget ked af, at det, indtil nu, kun er blevet til deres ene datter.. Vi må se hvad stemningen bliver til, og om jeg kan skjule det. Ellers skal det også nok gå, men jeg vil gerne tage hensyn :) Hvad skal i lave i weekenden?
  21. Jeg synes virkelig også det går fremad.. Også fordi man nu kan se at maven begynder at tage form. Jeg er 14+2 og er så småt skiftet over i vente bukserne. Kan egentlig stadig passe mine jeans, men de bedste af dem gik i stykker den anden dag, og jeg føler ikke rigtig for at købe nye.. Så jeg har købt mig et par ventejeans i stedet.. Og jeg må indrømme at de er væsentlig mere behagelige. De andre kunne godt stramme lidt ud på eftermiddagen, men de nye sidder bare hele dagen og e rare. De er fra H&M og kostede 249 kr. Kan kun anbefales :)
  22. Ej hvor skønt at i også havde en god oplevelse.. Og dejlig risikovurdering.. Så kan den del også vinges af :) Det er sjovt at de allerede ligger og vrider sig derinde.. Og kun hyggeligt at de gør det mens man ser på dem :kuller God weekend til jer
  23. Tillykke med den lille dreng Mulle. Kan godt forstå at tankerne lige skal vendes, men jeg er sikker på, at det falder på plads snart. :) De fleste dage tror jeg vi venter en pige.. Selvom jeg altid har forestillet mig at skulle have en dreng først. Men nu må vi se om nogle uger, så tager vi en scanning og ser.
  24. Jeg har forsøgt at gøre det siden uge 8.. Det lykkes nogle gange ;) Nu er arbejdspladserne informeret... Alle er glade og ønsker tillykke.. Det er lidt mærkeligt at ens hemmelighed nu er alles, men sådan er det jo nok lige det at man har vænnet sig til det. :)
  25. Tager i egentlig uge billeder? Vi vil gerne, men kommer hele tiden til at glemme det :(