Brumbassen

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Brumbassen

  • Status
    Nyt medlem
  1. Der står at man kan bruge Visa, Mastercard eller American express til at betale med på Paypal.... Men gælder det så også Visa elektron?
  2. Jeg skal have nogle veninder på besøg til spisning - 3 retter mad. Jeg mangler inspiration til forretten... Det må ikke være fisk og den må gerne være nem at lave.
  3. Ej shit sorry!! Kom pludselig i tanke om vægt aflevering her efter Årgang 0.... Nå men til næste gang er min vægt 73,9 for det stod den på i dag.
  4. Jeg tror ikke på Valdemar, da det udtalt på engelsk ikke lyder særlig pænt... Mit bud på en pige kunne også være: Josefine, Sophie/a og Mathilde Dreng: William Christopher Philip
  5. Vi står i den situation at den ene af os har en nogenlunde stor gæld fra tidligere forhold som der ikke bliver betalt af på endnu pga. uoverensstemmelser med X. Hvis vi vælger at gifte os hvordan står vi så? Både med gælden, men også mht. arv hvis den ene af os dør? Kan vi på nogen måde sikre hinaden ved dødsfald på trods af den store gæld?
  6. Her stod den også på plus... Glemte bare at aflevere vægten til tiden :-( Meen jeg er med igen i næste uge :-)
  7. Hvordan er Danefæ's bluser i størrelsen? Har en søn på 4 år der bruger 98/104 i småfolk (hvis det hjælper med at pejle ind på rigtig str.)