Det skete

Medlemmer
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Det skete

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  21-12-2014
 1. Jeg vil gerne dele min historie :) Jeg blev gravid i første cyklus efter 14 år på P-piller. Vi var overbeviste om at der ville gå noget tid inden kroppen fandt sig selv. Jeg tog en test 6 uger efter mit P-pille stop, da mine bryster var meget ømme. Den var positiv, men dagen efter begyndte blødning og meget kraftige smerter. Jeg blev scannet hvor de mente det var SA og kunne intet se. Jeg tog hjem og smerterne tog til i løbet af et par dage og jeg endte med akut operation en fredag aften i maj og fik fjernet mit højre æggeleder. Vi er nu igang igen og jeg er idag 3+2 hvis jeg er gravid. Jeg tester sidst på ugen. Jeg har til tider kvalme og hele tiden murren i underlivet siden positiv ÆL. Så jeg kender rutchebaneturen til at være chokeret over positiv test, til at vænne sig til tanken om graviditet og barn, selvom man troede der gik lang tid, til man fik at vide man havde mistet til at ende i et operation og har mistet den ene æggeleder. Men vi taler rigtig meget om det herhjemme og ved at det nok skal lykkedes på et tidspunkt, spørgsmålet er bare hvornår. Men tror det handler om at holde modet oppe :) Rigtig meget held og lykke med det hele :)
 2. Jeg er selv blevet opererer for GUL for tre uger siden. På dette tidspunkt havde jeg så mange smerter at jeg ingen steder kunne være og havde blødt i knap 14 dage. Jeg vil derfor mene, at hvis du ikke bløder eller har virkelig ondt, er der ingen grund til bekymring. Men det er altid en god ide at få mål hcg, så udviklingen vises herigennem. Held og lykke med det hele :)
 3. Det var præcis også hvad lægen, der opererede mig forklarede. Dog havde hende der scannet mig inden oplyst at jeg faktisk ikke havde nogen årsag til at beholde den æggestolk da den ikke havde nogen vej at transportere ægget ud i livmoderen. Da hun fortalte det, sagde jeg at jeg så ville havde fjernet den æggestok hvis den alligevel danner et æg som jeg ikke havde glæde af. Min mor har haft brystkræft så jeg ønsker at få begge æggestokke fjernet når jeg har fået mine børn for at minimere chancen for jeg skal igennem dette forløb. Men da lægen kom var han helt i chok over den oplysning og tegnede også den "fleksible" æggeleder på et tegning til mig som jeg fik med hjem. Vi blev derfor hurtigt enige om at hvis der var bedst chance med to æggestokke så skulle jeg selvfølgelig beholde dem begge, så sådan endte det heldigvis :)
 4. Tusind tak for det :). Det varmer altsammen.
 5. Jeg er rigtig glad for at høre at fremtiden ikke ser så sort ud, som den godt kan føles lige nu. Det positive må være at jeg ikke tidligere har lidt af "årsagerne" til graviditeter uden for livmoderen sker, så krydser fingre for at vi ikke er så uheldige to gange. Og håber at alt nok skal løse sig :)
 6. Min kæreste og jeg besluttede at jeg skulle tage min sidste P-pille i marts, da vi forventede at der ville gå noget tid inden jeg blev gravid. Vi skal giftes den 14/6 så vi forventede ikke det skete inden da jeg har været på P-piller i 12 år. Kort tid efter mærkede jeg forandringer i min krop og vi gassede lidt med at jeg måske var gravid. Da jeg er stykke tid efter begyndte at få ømme bryster, var jeg nødt til at tage en test, og den var selvfølgelig positiv. Det kom meget bag på mig, da jeg ikke havde forventet det ville ske så hurtigt. Jeg var ved lægen dagen efter som også testede positiv. Jeg var i uge 7. Samme aften oplever jeg kraftige smerter i maven og der starter en blødning med mørkt blod. Jeg er i kontakt med lægen dagen efter hvor smerterne har foretaget sig. Hun oplyser at jeg skal reagere hvis jeg oplever kraftigere blødning men den kom aldrig. Jeg fortsætter med at bløde og ugen efter er jeg ved lægen igen og bliver sendt til scanning. De kan intet se i livmoderen og oplyser at jeg allerede har blødt fosteret ud. Smerterne i maven kommer igen denne aften og jeg formoder det skyldes at se har "roder" sådan i mig. Smerter foretaget sig aldrig rigtig og tager til torsdag eftermiddag. Fredag sygemeldt jeg mig og kontakter lægen. Hun kigger på mig og sender mig til scanning igen. Her mistænker de graviditet uden for livmoderen og tjekker min hcg. Jeg bliver akut opereret fredag aften og får fjernet højre æggeleder samt suger blodet i bughulen. Jeg har nu fire huller fra kikkerten. Hold da op, en tur. Fra at forvente det ikke skete så hurtigt, til at skulle forholde sig til at man nu skal være forældre til at alt er væk ugen efter og man står tilbage med følelsen hvorfor skete det for os? Jeg har aldrig haft hverken underlivsbetændelse, klamydia, maveopereret eller andet som de siger kan skyldes graviditet udenfor livmoderen. Tilbage sidder jeg med følelsen af, hva så? Chancen for det sker igen næste gang eksisterer, bliver vi nogensinde gravide igen? Min kæreste har været den der drømte mest om barn, men jeg tror han er blevet bange. Bange for at sætte mig i denne situation igen. Nogle som har erfaringer med at en normal graviditet er muligt her efterfølgende? Jeg vil lige lade min krop komme sig og have min første mens, inden vi forsøger igen.