MB85

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    13
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About MB85

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    31-12-2014
  1. Uh kender det kun alt for godt. Der skal absolut ingenting til. Det kan være en sang eller en film som man kender godt og alligevel begynder man at tude.
  2. Jeg skal til 2. Tryghedsscanning den 11/6
  3. I dag har jeg været til min første scanning, hvor jeg så det fineste hjerteblink. Blev bare så glad og det var en god oplevelse. Skal til scanning igen om 3 uger igen og glæder mig allerede.
  4. I dag har jeg været til min første scanning, hvor jeg så det fineste hjerteblink. Blev bare så glad og det var en god oplevelse. Skal til scanning igen om 3 uger igen og glæder mig allerede.
  5. Hvis du får for meget b vitamin, så bliver det udskildt med urinen, så jeg vil sige at det ikke er noget problem at tage dem
  6. Jeg har godt nok fået en meget følsom lugtesans. Jeg var ude i nærheden af nogle blomster i formiddags og det var meget kraftig duftende. Fik så meget kvalme at jeg bare ku mærke at jeg skulle væk derfra. Oplever det også ved forskellige madvarer og når jeg bruger hudpleje produkter med parfume. Skal i hvert fald ud og købe nye produkter uden parfume
  7. 1. Lægebesøg ved praktiserende læge bliver den 30/5
  8. Kender det kun alt for godt. Jeg tænker rigtig meget på baby, men jeg føler dog ikke at min mand gør. Føler lidt at når jeg snakker om baby så skifter han emne, måske fordi han ikke kan sætte sig ind i det. Andre der har det sådan?
  9. Har I nogle gode råd til at håndtere kvalme? Jeg har haft kvalme i 1,5 uge og det hjælper kun når jeg spiser lidt. Hvis det skal fortsætte så bliver jeg da vist ret stor. Ud over kvalme er min bryster også ret ømme, men det hjælper med den rette BH.
  10. Jeg skal til trygheds scanning d. 19/5