NadiaDP

Medlemmer
 • Content count

  1,244
 • Joined

 • Last visited

About NadiaDP

 • Rank
  Super medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Tak Gry. Jaeh, det går lige, for vi har heldigvis ret ofte skemafri til læsning. Sæ bliver Nova afleveret om morgenen af far og jeg kan tage 2-3 timers søvn og så er jeg hjemme og læser. Det er helt klart min redning. Jeg ser viiiirkelig frem til den dag hvor overskuddet og tiden er der til at spise sundt og måske endda træne. Det ligger bare virkelig langt væk pt, når jeg "går i seng" sammen med Nova kl 18/19..
 2. Jo, vi får hende også ofte passet, men så er jeg så langt bagud med litteraturlæsning, at det bliver min primære prioritering og så kommer jeg aldrig videre :D Ej, nogle gange når jeg det, men der er jo også ægteskabet der skal plejes. Og alt det huslige vi heller aldrig når. Jeg ser Nova så lidt i dagligdagen at jeg føler det ville være totalt uansvarligt at sætte et barn mere til verden pt, så det sker helt sikkert ikke før at der er lidt mere overskud :)
 3. På ingen måde!! Vi kæmper stadig så meget med søvnen, at jeg i flere måneder har siddet op og sovet. Vi har svært ved at få dagligdagen til at hænge sammen allerede, så jeg kunne slet ikke forestille mig endnu et barn :-o
 4. Uha, jeg har (eller jeg mener....Nova har :D ) mange ønsker og jeg synes hele tiden listen vokser: Noas ark fra Le Van Toys Låsebræt Shufflebooks Puslespil med knop Alfabet-puslespil fra Sebra Luckyboysunday-bamser (undtagen Nulle) Vilac-klaver i sort Junior-dyne kapok Junior sengetøj (Soft Gallery, Cam Cam fx) Hammerbræt Bobles (vi har gulv, lille flagermus og lille donut) Withwhite højdemåler Duplo By KlipKlap stol By KlipKlap 4fold Musikinstrumenter Træ-legemad fra fx Le Van Toys eller Vilac Legekøkken Dukkevogn fra Smallstuff Dukkedynebetræk i mint fra CamCam
 5. Håber at i får en rigtig god start i morgen :) Jeg glæder mig til at høre en update. Mændene skulle i øvrigt være de bedste til at køre ind, så det skal nok gå som smurt ;)
 6. Nova er startet for to uger siden, og hun eeelsker det :)
 7. Ja, som overskriften siger; Fik jeres børn, eller har i selv givet, den bedste og dyrebareste gave i dåb eller navngivning? Ikke dyrebar, som i at den koster kassen, men som i at den er nær jeres hjerte? Det må gerne være noget hjemmelavet også :)
 8. Woooow! Hun vejer jo cirka det samme som Nova :D Så er der da ikke noget at sige til at jeg synes hun har fået så gode kinder og hageR! :D
 9. Sara, det gør Nova også stadig ;) Har du ikke 8mdr møde med SP?
 10. Maj2014, hun er da 8 1/2 og ikke 9 1/2, ikke? Hun er godt nok også stadig en stor pige så. Nova vejer 8,5 og er 70 lang. Der har også været fart på de sidste to uger herhjemme. Nova båder kravler og rejser sig op af ting og går, hvis man holder hende i hænderne. Hvem vidste at babyer rent faktisk siger "gugu gaga"? Jeg troede ikke det rent faktisk skete, men det gør det altså Så går vi også snart ind i vuggestue-opstarts perioden. Hvem andre en Snublefod og jeg har et barn der skal starte?
 11. Her går det også godt. Nova blev 8 mdr i går og starter i vuggestue 17. august. Hun kravler (nok nærmere møver) rundt, spiser godt til og er generelt rigtig glad. Hun er stadig en rigtig lort til st sove, som altid, og vi er desværre endt tilbage til startpunktet, og hun vil nu igen kun falde i søvn oppe hos mig. Hun sover på sit eget værelse og har gjort det siden hun var 5 mdr, og er en røv til at sove om natten også. For det meste har vi først kunne få hende til at sove ved 22-23tiden og så vågner hun 0-10 gange om natten Vi arbejder på at komme tidligere i seng, og vi krydser fingre for at vi når målet kl 19 inden vuggestuestart Sundhedsplejersken kommer (vistnok) for sidste gang i morgen, så er spændt på at høre hvor stor Nova er blevet. Jeg har absolut ingen anelse om hvor lang Nova er eller hvor meget hun vejer. Hun har desuden 5 tænder. Jeg ammer stadig ret meget, da det jo pt er eneste mulighed for søvn. Hun er blevet passet to gange nu, og begge har været stor succes Derudover er Novas nye hobby, at æde ledninger og radiator-rør. Hendes forældre er ikke fans!
 12. Sådan har min datter også været :) Sundhedsplejersken sagde at hun får bearbejdet en masse i løbet af tre minutters søvn, så hvis hun sov 10 min, kunne det være lige så godt som en time. Vi havde lidt problemer med maven, men derudover "var" hun bare ikke rolig interesseret i at sove :)(jeg skriver "var" fordi dette indlæg bliver skrevet kl 5 om morgenen efter en, indtil videre, 4 timers kamp.............)
 13. Tak, den var faktisk også okay nem at lave :D Det var i en app der hedder "Phonto".
 14. Jeg har lavet sådan en her også :)
 15. Man kan printe gratis far-plakat på Ilvas hjemmeside