Skumfidus2014

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    22
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Skumfidus2014

  1. Er der nogen som har erfaringer med at lade deres børn sove på samme værelse - altså i hver deres seng?? Jeg overvejer at det kunne være lidt rart for både os og dem hvis de sov på samme værelse - men jeg ved ikke hvordan jeg skal gribe det an. Vores store er 1 1/2 år og den lille er 2 1/2 måned og sover selvfølgelig stadig inde ved mig i soveværelset - men den store sov selv fra hun var 4 måneder - og tænker lidt det samme med den lille da hun sover fint igennem om natten. Er der nogen som har råd til hvornår/hvordan det kan blive en succes??? :-)
  2. Tak for input - det er godt at høre I har gode erfaringer med det - jeg tænker vi prøver at lade dem sove sammen når vi er klar til at flytte bettefis ud af soveværelset :-)
  3. Vi har en total forkølet lille baby på knap 5 uger:-( Hun har været stoppet i næsen næsten siden hun var 1 uge... men nu her fra i går (og især i nat) er hun blevet fuldstændig snot-forkølet - hun kan nærmest slet ikke trække vejret gennem næsen, så hun hoster og græder og sprutter selvfølgelig :-( Tror simpelthen ikke vi kan finde ud af det med varme/kulde og hvor meget tøj:-( Øv hvor er det synd for vores lille pus!!! Er der nogle gode råd?? Jeg har brugt saltvandsdråber, modermælk og næsesuger - og liftens hoved-ende er hævet.
  4. Jeg lurer med... vi er netop hoppet ud i hverdagen da mandens barsel nu er ovre... jeg synes det er lidt svært at tilgodese begge børn om morgenen, men man må jo bare tage en dag ad gangen... lige pt er der jo ingen rytme! Jeg kan både tage bil og gå til vuggestue, og idag gik vi for første gang fordi baby sov. Min store er snart 17 mdr og baby er snart 3 uger!!
  5. Stort tillykke med sønnen Ønskebebs... Hvor stor er han?? Jeg følger med herinde i ny og næ, men er ikke så god til at få skrevet noget. Jeg håber dog meget snart selv at få født - jeg GIDER ikke være gravid mere!!!! :-)
  6. 15 km. syd for Århus :-)
  7. Jeg mærker stadig ikke det vilde - men ligesom i min første graviditet ligger moderkagen foran - og der mærkede jeg først for alvor liv omkring uge 25. Så jeg venter tålmodigt endnu :-)
  8. Vi har også været til misdannelsesskanning - og alt var tip top... Baby har det dejligt og vokser som den skal :-) Hun spurgte om hun skulle tjekke kønnet for os, men vi takkede pænt nej... Men nysgerrigheden er der bestemt!! :loveshower
  9. Ja som overskriften siger... Hvilke fordele (jeg tænker mest de første 1-2 år) er der ved at få to børn med kort mellemrum (max. 1 1/2 år i mellem)? og hvilke ulemper er der?... Jeg tænker både praktiske og følelsesmæssige forhold Håber nogle af Jer med børn hurtigt efter hinanden kan komme med nogle input :-) :kuller
  10. Tak for de fine input (flere er stadig velkomne) jeg tror i bund og grund meget afhænger af hvad man selv er opvokset med eller hvordan man går til 'opgaven'. Der kommer til at blive ca 16 mdr mellem vores to.... det var ikke super planlagt, men det skal nok blive godt er vi sikre på:-D
  11. Stort tillykke med veloverstået NF SDB.... Det lyder som præcis vores "historie"... Vi var til NF samme dag som Jer, og så en fantastisk livlig spire med arme og ben :-) Min terminsdato er også 1. december og vi skal også til misdannelsesskanning samme dag som Jer - lidt pudsigt :-)
  12. Efter vellykket NF er min terminsdato 1.december :-)
  13. Vi tipper på pige... men finder også først ud af svaret når vidunderet ser dagens lys :-)
  14. Vi tror lige nu på en pige :-)
  15. Hej, jeg har egentlig meldt min ankomst i november-termins-gruppen.... Men vil også gerne lige sige hej her - da jeg er ret overbevist om at jeg ender med en december-baby... Vi købte en skanning i mandags, og så en mikro-spire med det fineste hjerteblink :loveshower :loveshower Ifølge skanningsdamen er min termin 3.december :-)
  16. Vi var til selvbetalt tryghedsskanning i mandags - en mikro-spire på 7 mm - men det vigtigste af alt... Vi så hjerteblinket :-) :7himmel Det er nok ca. midt i maj vi skal til NF :-)
  17. Jeg er ifølge min egen beregning 7+4 i dag (dvs termin 29.11) men ifølge skannings-damen er jeg ca. 4 dage kortere, dvs. 7+0 i dag... Nu venter jeg og ser hvad de siger til NF, for så hører jeg jo faktisk mere til i december-gruppen :-) Men jeg gik også over tid sidst, så tror uanset hvad at jeg bærer på en december-baby :-)
  18. Vi så det fineste hjerteblink i går ... wuhuuuuu :stork :loveshower :loveshower :loveshower
  19. Hej, jeg er også stadig en smule anonym... Men bor ved Århus i hus sammen med min mand. Vi er begge i 30´erne. Vi har i forvejen en datter - og det var ikke helt meningen at det skulle nu at jeg blev gravid. Men vi er meget glade :-) Jeg havde dog en SA før vores datter, så jeg kan ikke helt finde ro til at nyde/tro på det, før jeg har været til skanning første gang. Men håber da alt går som det skal :-)
  20. Hej, jeg har læst lidt med om jeres andre symptomer.... Jeg synes ikke selv jeg har de vilde symptomer, bortset fra at mine hormoner kører for vildt, jeg har mistet appetitten men lige pludselig bliver jeg voldsom sulten, og så plejer jeg at være kaffe-afhængig men har pt. SLET ikke lyst (hvilket jo er meget fint)
  21. Hej, jeg melder mig forsigtigt ind med termin 29.november :kuller