Magj85

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    26
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Magj85

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  1. Jeg har selv en datter der hedder Leonora, og er så forelsket i det navn
  2. Jeg har i den sidste uge mærket liv hver dag :-) Det er lidt sjovt at det er i samme uge som med storesøsteren
  3. Mange tak :-)
  4. Vi skal have en lille pige mere <3
  5. Vi har en del fra Leonora, men overvejer lidt at skaffe en søskende klapvogn :-) Men jeg har købt en strækvikle;-)
  6. Jeg har taget 3 kg på indtil videre. I min sidste graviditet havde jeg taget 7 kg på, da jeg var så langt som jeg er nu. Jeg endte med at tage 15 kg på i alt, og kom af med det hele, indtil amningen stoppede og der røg et par kilo på igen ;-)
  7. Super med hjemmesiderne...så skal der shoppes
  8. Super hjemmesider, så skal der shoppes
  9. Vi skal til 3 bryllupper i år :) To af dem ligger i August (hvor jeg er ret rund). Bryllupperne er alle med Formel/galla beklædning, så hvor kan man finde fine graviditets kjoler?
  10. Vi havde selv regnet os frem til d. 21 september. Lægen regnede frem til d. 19 september og skanningen i går sagde d. 22 september, så det er 3 dage jeg er blevet rykket tilbage :-)
  11. Så har jeg været til skanning i Herning i dag☺️ Babyen var fuld af liv, og gav skannings damen kamp til stregen, fordi hXn bare ikke ville ligge stille til målingerne
  12. Fortalte min chef det i sidste uge...ville egentlig gerne havde ventet til den her uge, men er på kursus hele ugen og nf er på mandag, så blev nød til det....desuden er min mave vokset helt vildt meget denne gang, så kan næsten ikke skule det mere ;-)
  13. Til vores første brugte vi omkring 15.000. Vi købte alt nyt, men holdt øje med gode tilbud :-) Desuden har vi ikke brugt så mange penge på tøj, da vores familie har foræret en del og vi har arvet en masse af en veninde ;-)
  14. Ja det var virkelig en super reaktion....men jeg bor også i udkants Danmark, hvor der er brug for børn, så lokal samfundet kan overleve ;-)
  15. Jeg fik fortalt min arbejdsgiver at jeg var gravid i går...Jeg må indrømme at jeg var meget nervøs over at skulle fortælle det, da jeg først lige er vendt tilbage fra barsel i januar. Hans reaktion var heldigvis meget positiv 'det er så dejligt, når folk gerne vil have børn'. Det var en kæmpe lettelse at få det sagt :-)