MissH

Medlemmer
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

About MissH

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 02/11/1992

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Århus
 1. Min lillesøsters kæreste kom ud på Skejby med en dåse iskold Heinken øl til mig, da min datter var kommet til verden. Og den nød jeg med velbehag! Der var ingen skade sket. Og jeg fik endda også morfin oveni dette, da jeg havde fået kejser snit ;) Så drik du bare et glas champagne :D Og amningen gik super..
 2. De må ud fra de nye anbefalinger få, glutenholdig mad allerede fra man begynder med skemad, hvilket for vores vedkommende allerede var, da Aviaya var 4 måneder. Så hun har fået havregrød, øllebrød og andre glutenholdige retter siden hun var 4 måneder :) Hun elsker det! Og tak for svar. Lige et spørgsmål mere.. :lol Kan man bruge modermælkserstatningspulver i alle retter, hvor der i opskriften står, at man skal bruge "drikkeklar" modermælkserstatning???
 3. Super, mange tak :) Så kan jeg gøre dette? 1 skive rugbrød skåret i små tern 1½ dl. vand 1 tsk. olie Rugbrødet ligges i en gryde med vandet og står natten over. Om morgenen koger jeg det op under omrøring. Derefter tilsætter jeg 1 tsk. olie og modermælkserstatningspulver svarende til 1½ dl. vand? (dvs. 5 skefulde pulver). Kan jeg gøre sådan? :)
 4. Synes at det er lettere, at tilsætte pulveret direkte. Det gør jeg også med havregrød, mannagrød, majsgrød, osv. :)
 5. Hej! Er der nogen af jer, der laver øllebrød og tilsætter modermælkserstatningspulver? - hvis ja, så send mig gerne fremgangsmåden/opskriften ;) De opskrifter jeg kan finde på nettet omhandler kun færdigblandet modermælkserstatning. Please :D
 6. Vi har også prøvet zoneterapeut, men tror simpelthen hun har ondt i sin skæve ryg :/ Amningen er helt stoppet nu og der er ikke 'mælkeophobning', men savner at amme. Men nu er tilværelsen blevet lettere i forhold til at hun kan blive passet uden problemer og min kæreste kan give hende mad :)
 7. Ja, kiropraktoren behandlede kun spædbørn. det er hendes speciale. Der fik hun konstateret skæv ryg, øm nakke og lænd som efterfølge, af uk. stilling inde i maven. Men kiropraktoren har behandlet det, der drillede.
 8. Nej, så skulle Mylicon dråberne gerne have hjulpet på det. Og det virker ikke som om de der jag kommer fra maven. Og man siger jo, at kolik for det meste varer 3 mdr. Og at det topper i 2-måneders alderen. Så det skulle jo gerne være ved at ebbe ud nu og det er det overhovedet ikke :(
 9. Jeg har haft sportstop på siden i går, så den fortsætter jeg lige med at have på :) Godt at vide, at man godt 'må' malke lidt ud, så man ikke render rendt med beton kugler til sidst ;) Mortil2xL: Det er ikke kun ved brystet hun græder, hun græder generelt meget. Siden hun var 14 dage startede den voldsomme gråd. Og vi har forsøgt alle mulige ting læge, kiropraktor, zoneterapeut, Mylicon dråber, d-dråber med mælkesyrebakterier, osv. Intet har hjulpet. Så nu blev det tid til at prøve modermælkserstatning, for at se om det gør tilværelsen lettere for os alle sammen. Men er begyndt at tro, at hendes voldsomme gråd skyldes smerter i benene, evt. vokseværk. Men ved ikke om man kan få det undersøgt. Lægerne fejer mig bare af med den kommentar om at nogle børn jo bare græder mere end andre. Men hendes gråd er så ekstrem, har aldrig hørt noget lignende. Hun har virkelig ondt et eller andet sted :/
 10. Hej! Jeg har fået 2 piller fra lægen (½ x 2 dgl) i to dage. Jeg har indtil videre taget 1½, så i aften skal jeg tage den sidste. Mit problem er bare at her til morgen havde jeg ømme og stenhårde bryster. Har læst, at man helst ikke skal malke ud, da man så risikerer at holde mælkeproduktionen vedlige. Men jeg blev simpelthen nødt til lige at 'tage toppen', dvs. jeg malkede lidt ud, indtil hårdheden blev lidt mindre. Skal jeg så gøre det igen senere eller er det bedst at lade være? :/ Og oveni dette er jeg meget følelsesladet over at stoppe med amning, går og smågræder hele tiden. Føler lidt, at jeg svigter min datter og at vi ikke er ligeså nære som før :( Hun er 3 mdr., så synes selv at jeg har holdt godt ud, men da hun konstant græder og bliver urolig ved brystet besluttede jeg, at gå ovre på modermælkserstatning; Alomin Syrnet 0-6 mdr. Andre der har stoppet amning på nogenlunde samme måde? Og nogen, der måske har et godt råd eller to?
 11. Min kæreste var super glad for bogen. Han læste den færdig og forklarede mig, at sådan og sådan udvikler barnet sig nu ;)
 12. D. 22/9-14 kl. 01:07 kom Aviaya til verden på Skejby. Jeg fik akut kejsersnit, da hun desværre ikke havde hovedet nedad, hvilket vi hele tiden havde fået at vide. De har taget fejl hver gang :/ Så det var noget af et chok, da jeg stod der med veer og var ved at åbne mig og regnede med at nu skulle vi igennem en almindelig fødsel. Så blev planerne pludseligt ændret, så jeg ikke skulle igennem en sædefødsel. De anbefaler nemlig kejsersnit i sådan en situation. Jeg har ondt i såret og er besværet, men vi har de alle 3 godt. Vi elsker vores lille datter <3 Hun vejede 3470 g. og målte 50 cm. :)
 13. Omkring uge 8-10 fortalte vi det i anledning af min fødselsdag :)
 14. Er stolt over, at I valgte Laura. Det er jo netop, hvad jeg hedder :D
 15. Melanie til jeres 3. datter så ;) Så er alle med 'ie'. :D