Humlebi

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Humlebi

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    31-08-2014
  1. Tusind tak for jeres svar :) Jeg har min nakkefoldsscanning der den 20.2. og jeg satser på jeg kan holde det ud til der. men synes godt nok det er ret spændende. Jeg håber dagenen går hurtigt nu hvor min skole snart begynder igen. Tak for rådet om at købe sig til scanning hvis jeg ikke kan vente, den mulighed kendte jeg ikke til :)
  2. Den glæder jeg mig også til, min kæreste og jeg siger det til bedsteforældrene når vi har fået nakkefoldsscanningen i uge 13 :) Vi har nogle få venner der ved det, men det holder lidt hårdt at holde hemmeligheden inde efterhånden.
  3. Hej alle, Jeg er meget ny herinde og er ked af hvis disse spørgsmål er blevet besvaret, men jeg kan ikke rigtig finde rundt herinde. Jeg er gravid for første gang og har netop været til mit første lægebesøg. Jeg er 8+6 henne (9 uger) <-- (allerede her er jeg snot forvirret). Jeg har valgt hospital og har netop bestilt tid til nakkefoldsscanningen, hold op hvor sker der meget. Det er sådan at jeg stadig intet har fortalt til min familie (det bliver først i uge 12), og det har min kæreste heller ikke. Nogle få venner ved det, og mange af dem har aldrig været gravide. Så jeg bruger derfor jer til mine spørgsmål. Hvornår begyndte I at føle liv? Hvordan føles liv? Kan jeg få lov at hører hjertelyd til min nakkefoldsscanning? Jeg blev testet postiv gravid igen af min læge i onsdags (22.1.), men jeg har helt ærligt ingen anelse om, om fostret er i live, og det gør mig lidt bange for at være glad. Jeg har alle de normale symptomer, massiv kvalme (dog med megen lidt opkast), jeg har uhyre ømme bryster og mine brystvorter ændre sig nærmest fra dag til dag. Jeg er oppustet uden lige og har faktisk fra uge 6 slet ikke kunne lukke mine bukser (derfor går jeg allerede i graviditets bukser). Håber meget I har lyst til at svare, vil gerne hører fra folk med erfaring :) På forhånd tak Humlebi
  4. Jeg tror bestemt ikke den er rar at få smidt i hovedet, men dertil skal det siges at jeg siger det selv. Om mig selv. Jeg har en meget omsorgsfuld kæreste og jeg har sagt til ham efter vi er begyndt at forsøge at han kan våge på at behandle mig som en syg person, for som jeg selv siger "jeg er ikke syg, jeg er gravid". Vil dog sige at graviditet har mange ansigter efter hvad jeg har set og hørt, så med mindre den kommer fra dig selv så synes jeg faktisk det er flabet.