chris27

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    75
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af chris27

  1. Hej alle sammen, Min mand og jeg har netop været til tidlig scanning, da vi er blevet gravide ved hjælp af IUI. Er 7 uger henne og der var et fint hjerteblink, eller det vil sige at der var 2!! Der var en lille "peanut" og en lille halv "peanut". Lægen sagde at det var meget normalt at kvinder danner to og den ene går til grunde. Det vil sige at jeg skal til scanning igen om en uge. Er der nogen af Jer der har prøvet dette og endt med tvillinger. Er helt rundt på gulvet.. Han sluttede af med at sige at der var 80 % chance for at den blev til noget. I min verden er det rimelige store odds. Men den var jo en del mindre end den anden, men havde hjerteblink. Ved slet ikke hvad jeg skal tænke eller føle. Har tudet siden jeg kom hjem. Kom gerne med Jeres erfaringer. Hilsen C
  2. Hvor er i søde alle sammen ;-) Syntes jeg har haft en lidt hård opstart med meget kvalme og dertil hørende. I søndags fik jeg voldsomme smerter i lyske og lænd, men det gik heldigvis over igen. Man skal lige vende sig til sin nye status og det samme skal kroppen. ;-)
  3. Hov ja har slet ikke fået skrevet. Var til ny scanning igår og jeg overgår nu, til det som klinikken sagde "almindelig gravid". Det vil sige at jeg først skal scannes igen ved NF og jeg nu er er 8 uger plus 3 dage henne med to ligestore bebs på næsten 2 cm i maven ;-) Så vi skal til at vende os til tanken om 2 babyer ;-)
  4. Hej alle sammen Min mand og jeg har haft en pause med behandling siden marts, da vi skulle holde bryllup i april. Dette uden ekstra hormoner, da jeg syntes de er hård kost. Nu skal vi så igang med 3 og sidste forsøg. Har forsøgt at holde mig fra alkohol, kaffe, smøger og alt det der, men kan mærke at kamp gejsten er helt væk. Tror det er fordi det er tredje forsøg og andre er mislykkeds. Har allerede tjekket ventetid på IVF og den er laaaaang! Det skal lige siges at vi startede behandling fordi vi havde forsøgt 2 år og at min man umiddelbart har moderat nedsat kvalitet, men ved IUI har afleveret primo prøver. Men hvor er det træls at det ikke vil lykkedes :-( Kan i ikke komme med Jeres gode råd, solstråle historie eller hvad som helst der kan peppe mit humør lidt op ;-)
  5. Tusind tusind tusind tak alle sammen.
  6. Min mand og jeg har for lidt over 14 dage siden fået for vores tredje IUI forsøg og havde test dag i mandags. Dog, har jeg ikke taget testen da jeg simpelthen ikke tør. :( Ved at det sikkert er indbildning, men der er altså noget med min krop. Jeg har siden mandag haft det som om min menstruation og i følge appen på min telefon, så skulle den komme imorgen. Dog, så har der været noget anderledes denne gang. Jeg har siden mandag haft en trykken i maven ( underlivet ) specielt i højre side. Når jeg tisser og presser, så kommer der et jag. Min bryster er forsat ømme og her til aften har jeg fået halsbrand efter aftensmaden, samt min mave er oppustet. Syntes ikke jeg plejer at have det sådan op til menstruation. Det plejer at gøre ondt, dagen efter det er kommet. Er det mon min menstruation som er på vej eller kan der være håb?. Hvad tænker i?
  7. Tusind tak alle sammen ;-) Vi er meget glade og glæder os helt enormt til tidlig scanning d. 26/8. Gud hvor er jeg træt!
  8. Tusind tak alle sammen ;-) Det er stadig ikke helt gået op for os, men kvalmen og den ømme barm, sørger for jeg ikke glemmer det ;-)
  9. Tusind tak ;-) Forstår det slet ikke. Nu må jeg spørge Jer om noget andet. Er det normalt at få en trykken i lysken ?
  10. Tak for god karma og babydust. Er fuldstændig rundt på gulvet. Tog Jeres råd og tog en test imorges. Var ikke helt vågen, men det blev jeg. Har fået tre positive tests! POSITIVE!!!
  11. Hvis den ikke kommer imorgen, så fredag ;-) Er ved at blive skør. Murren i maven, jag i underlivet og hals brand.
  12. Ingen endnu, men der er en fornemmelse som siger den er på vej :-(
  13. Nej ;-) Venter og ser om jeg får menstruation og tager en test derefter. Tør ikke andet.
  14. Har faktisk test dag idag, men tør ikke tage testen :-p "Kom" selvfølgelig til at tage en test i sidste uge og den var bragende negativ :-( Syntes desværre at mine symptomer er forsvundet lidt. Stadig murren, en smule ømme bryster og oppustet mave, men det kan ligeså godt være mensteuationen som er på vej. I må endelig sende lidt gos karma afsted ;-)
  15. Som i ikke gravid. Virkelig gode prøver. Hver gang har min mand leveret over 60 millioner og jeg har haft 2 - 3 æg. Denne gang kun er enkelt æg, men en prøve på 75 millioner fra manden. Vi krydser hvad der kan krydses ;-)
  16. Åhhh Gud Katrine har stadig ikke lært at tælle ;-) Eller jo kan godt tælle, men det med ugerne er lidt forvirrende. Mandag er det præcis 14 dage siden jeg blev insemineret. Vil det sige 4+0 ;-)
  17. Der var kun et lille stink og har ikke været noget siden. Så tror bare det var indbildning :-( Venter tålmodigt til på mandag. Graviditet testen ligger og glor på mig, men kan vel ikke regne med den 6 dage inden test dag vel?
  18. Nu har jeg læst lidt og tror det er indbildning. Det var ganske ganske lidt og så ud som frisk blod. Dog har jeg også en smule svien. Er det mig der er ved at blive skør?
  19. Har helt hjerte banken. Skal teste på mandag, men har lige opdaget at jeg bløder. Dog ganske ganske lidt. Er det normalt?
  20. Det går som sådan godt nok. Er dog lidt øm og ufattelig træt denne gang :-( Men heldigvis tænker jeg ikke så meget på det som de andre gange. Om det så er fordi vi er igang med at kigge efter hus og sælge vores lejlighed, eller om det er fordi vi har mistet lidt troen på det, ved jeg ikke.
  21. Er der nogen af Jer der har været ude for at en bivirkninger ved behandling er hår tab, samt at håret mister glans?
  22. Hvor er i søde alle sammen ;-) Forsøger at fjerne fokus ved at fokusere på salg af lejlighed og hus kig istedet :-p Vi krydser også alt hvad der kan krydses.
  23. Hej igen, Igår havde jeg simpelthen så ondt at jeg næsten ikke kunne sidde ned, så Ovittrelle virkede og jeg havde i den grad ægløsning. For første gang skinnede solen da jeg kom til klinikken og jeg blev insemineret uden problemer ;-) De har de andre gange haft lidt svært ved at få passage. Og manden havde afleveret en prøve med 60 millioner gode celler ;-) De kaldte ham mester tyr! Hehe. Det er meget mærkeligt for den umiddelbare grund til at vi skal have hjælp, er fordi han har moderat nedsat kvalitet, men sidste gang afleverede han en prøve med 75 millioner og 60 denne gang!! Vi krydser fingre de næste 14 dage