Pregnant'n'happy

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    21
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Pregnant'n'happy

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    08-06-2014
  1. Ja okay, man kan jo så sige at det har været heldigt din lyst heller ikke var der :) Det begyndte faktisk før graviditeten, men er så "tiltaget" hvis man kan sige det sådan.. altså, det er virkelig sjældent der foregår noget, andet end de forbandede blowjobs!!!
  2. MforMor: Lige præcis som du siger, så er det det med at have sex sammen jeg savner!! At jeg skal give ham blowjobs, er sådan set fint nok, men at jeg næsten helt undvære samleje, hvor man er sammen om noget, er ret svært!! Hans løsning på det er, at jeg giver ham et blowjob, hvor han får udløsning, og så skal jeg vente et kvarters tid, til han er klar igen, og så kan vi have sex - okay, så hans løsning er at jeg lige skal lave en pligt først?? Ja, jeg forstår også godt det med at jeg er gravid, han sagde også selv at det var fordi han var bange for at skade baby! :) Tror bare det er noget han lige skal over. Hmm, vi er nok ikke så intime som jeg ville ønske vi kunne være, han sidder altid ved sin computer, og når jeg tager initiativ til sex, siger han altid "jeg gider ikke, når det føles planlagt", men når han tager initiativ, så tager han sig et bad, og kommer hen til mig - og så ved jeg jo ligesom godt hvad klokken er slået!
  3. Jeg hader at når min kæreste tørrer fingre af i sofaen. Jeg hader at han spiser så ulækkert, og med så meget dressing - og altid siger, at "vi" er blevet godt i stand, selvom det er ham der har taget 25kg på, og jeg kun har taget 8 kg på de sidste par år. Jeg hader at han ikke bare kan gå ud og finde sig et arbejde. Jeg hader at han ALDRIG går morgentur med hunden, så det altid er mig der aldrig kan sove længe. Jeg hader at han tænder for alt lyset om morgenen, og larmer helt vildt, når jeg har en fridag!!!!! Uha, kunne nok komme med mange flere! :P
  4. Hej piger.. som de fleste mænd, elsker min kæreste blowjobs, og det er da klart :) Men vi er nået til et punkt, hvor han hellere vil have sit et godt blowjob, end at have samleje med mig!? Det er sgu frustrerende, da jeg egentlig er den i forholdet, som er mest sex orienteret! Andre der har oplevet det?? Han har oven i købet nævnt, at han synes det var mærkeligt at have sex med mig, fordi jeg er gravid (er altså kun 8+1 i dag... -.-) - hvilket gjorde mig ret ked af det, kan da ikke undvære sex fra nu af, og længe efter jeg har født!
  5. Reneesme: Jamen det er også min første graviditet, men google har været min ven :) Jeg har købt en scanning på Mageløs gravidtetsklinik (odense), og skal af med 400kr :)
  6. Reneesme: Stort tillykke med både bryllup og graviditet :) Jamen jeg skal til lægeundersøgelse d. 24 okt, og har købt mig til en scanning d. 22 okt :) så glæder mig helt vildt - der er kun 9 dage til scanning i dag :D
  7. STORT tillykke, hvor er det dejligt for jer :D
  8. Ej hvor skønt :) Og tillykke til dig også! Det kunne være rigtig sjovt, specielt fordi her i starten har vi ikke delt det med så mange! :)
  9. Hej piger! Jeg er ny herinde :) Jeg kommer rigtig fra et andet babyforum, men synes simpelthen, at hver gang jeg loggede på, var der ikke andet end abortering og vindæg på forsiden! Og da jeg let bliver nervøs og stresset (hvilket ikke er godt for hverken mig eller baby), følte jeg det var bedre at skifte forum :) Jeg er 25, og venter mit første barn sammen med min kæreste igennem lidt over 3 år. Jeg er i dag, 5+0 :) Jeg stoppede med p-piller i juli, og er blevet gravid her i anden cyklus. Håber i vil tage godt imod mig herinde - her ser i hvert fald hyggeligt ud :D