Agent009

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    14
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Agent009

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Bare et lillebitte :wub ;)
  2. Ej altså :P
  3. Dammit ;)
  4. Har glemt at tage et par p-piller (eller faktisk en hel del - så dumt!! :klap ) på grund af nogle indlæggelser, og havde virkelig en fornemmelse af at jeg var gravid. Sounds stupid - I know. Og måske lidt ønsketænkning, selvom det er lidt et dumt tidspunkt. ;)
  5. Nu er jeg nysgerrig på om du virkelig har ret. Prøv at skriv en PM til mig med gættet :P
  6. OPDATERING: Testede i går og der var testen helt negativ. Hvis den havde været positiv var jeg også kun 3+5, så venter lige et par dage og ser hvad der sker. Lige nu er der absolut ingen tegn på at mens er på vej.
  7. Ved ikke lige hvad den hedder, men den er købt i Netto. Tror det er Valmed.
  8. Har ikke fået testet endnu. Så vidt jeg har forstået er det bedst at teste med morgenurin, ikke? Lover at komme med en update ligeså snart der er en :)
  9. Åh ja, han er fantastisk! Inden jeg pådragede mig mit piskesmæld gik jeg også fast hos ham, da jeg har døjet en del med rygsmerter.
  10. Ved du hvem jeg er? :unsure
  11. Godt så! ;) Hvor er du sød, Myliona :kiss
  12. Har desværre kun af denne test. Tænkte ikke lige over at tage et billede af den første, og det er lidt for sent nu. Den ligger i skraldespanden :( Men jeg vil da finde en ny test i morgen og teste løs :P
  13. Ay ay.. Har bare været lidt forundret over den, men vil prøve en ny i morgen så. :)
  14. Til at starte med vil jeg gerne sige, at jeg er gået undercover fra min normale profil herinde på Babyklar.dk, da jeg allerhelst ikke vil genkendes endnu. Der sidder sikkert en enkelt derude, der ved hvem jeg er, men du bedes tie stille. ;) Jeg testede meeeeeeeeeget svagt positivt i går (så svagt at jeg ikke rigtig ved om det er mig, der bare laver ønsketænkning eller ej. Kringlet formuleret, men I ved sikkert hvad jeg mener) og tog derfor en test mere i dag. Den viste sig bare at være ret mærkelig. Der er nærmest en lyserød "klump" farve inde i selve kontrolfeltet, og det er ikke forsvundet endnu, selv efter så mange timer. Skal jeg gå ud fra at den er ugyldig og få fat på en test mere i morgen, eller hvad siger I? Ved ikke helt hvad ben jeg skal stå på endnu med hensyn til en eventuel graviditet. Ønsker både testen negativ og positiv på samme tid. Negativ fordi vi endnu ikke har været sammen så længe, og positiv, fordi vi begge ønsker det så højt. Vi står nok bare et sted i livet, hvor det ikke er super hensigtsmæssigt, men hvad dælen.. Uanset hvad vil en graviditet da være mere end velkommen. Forsat god aften de damer! :)