Ansjos

Medlemmer
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Ansjos

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  07-01-2013
 1. Vi plejer at skrælle æblerne, skære dem i både og så fryse. Så er der til æblegrød og -kage (og andre retter med kogt/bagt æble) hele vinteren.
 2. Det kan de sagtens. Min datter havde 12 tænder inkl. 4 kindtænder inden hun blev 1 år.
 3. Nej det er ikke bare dig. Jeg synes det er overskud, at du giver hende de fridage! Og 9 til 15 er ikke en lang dag imo. Og fordelen ved hele fridage ind imellem frem for at hente tidligt er, at det også giver mere ro til baby og mor at man slipper for at skulle hente og bruge i bil til bestemte tidspunkter (og dermed risikere at vække baby fra lur). Så jeg vil også foretrække fridage, når overskuddet er til det.
 4. Vi går også en hverdag og min datter elsker det. Her er gymnastikdag fast rugbrødsdag til aftensmad - hurtig mad som et træt barn har nemt ved at overskue.
 5. Ja, fuldtidsarbejde (med flekstid så jeg afspadserede til eksamenslæsning). Men ingen børn, da jeg begyndte. Fik første barn lige inden jeg afsluttede bacheloren. Kandidaten har jeg læst på normeret tid og med 15 timers job ved siden af. Specialet skriver jeg nu, mens jeg er på barsel med barn nummer to. Og ja, vi skal arbejde mange år, så det er om at være glad for det man laver. Men det er hårdt, når man har børn, og hvis man også har økonomiske forpligtelser, og er nødt til at arbejde fuld tid, så jeg kan godt forstå dig. Da jeg begyndte var det lidt med indstillingen, at jeg jo bare kunne stoppe igen, hvis jeg ikke gad, og jeg så det mere som en (meget nørdet) hobby end et karriereskift. Den indstilling hjalp mig.
 6. Altså jeg har læst med en som blev 50 under bacheloren og lige er begyndt på advokatuddannelaen. Så det er aldrig for sent. Jeg er selv 33 og igang med speciale på jura. Og selvom bacheloren er normeret til 5 år så tog jeg den på 4.
 7. I Aarhus kan man læse bacheloren på deltid om aftenen som en efteruddannelse. Man skal betale en smule selv (omkring 1000 kr pr semester), men så er der tilgengæld altid plads, bare du har en adgangsgivende eksamen (og det må du have når du er vand mere). Der er undervisning en aften om ugen, resten er selvstudie. Uddannelsen er så normeret til 5 år (men jeg og andre har taget den på 4 år). Jeg tog den mens jeg boede og havde arbejdede i København - og jeg lavede en del som selvstudie og var slet ikke til undervisning hver uge og med fint resultat. Når først man har bacheloren er der fri adgang til optagelse på kandidatuddannelsen fordi der er ledige plader - i hvert fald i Aarhus. Jeg mener de også har en deltidsuddannelse i Odense, men ikke i København.
 8. I Aarhus kan man læse bacheloren på deltid om aftenen som en efteruddannelse. Man skal betale en smule selv (omkring 1000 kr pr semester), men så er der tilgengæld altid plads, bare du har en adgangsgivende eksamen (og det må du have når du er vand mere). Der er undervisning en aften om ugen, resten er selvstudie. Uddannelsen er så normeret til 5 år (men jeg og andre har taget den på 4 år). Jeg tog den mens jeg boede og havde arbejdede i København - og jeg lavede en del som selvstudie og var slet ikke til undervisning hver uge og med fint resultat. Når først man har bacheloren er der fri adgang til optagelse på kandidatuddannelsen fordi der er ledige plader - i hvert fald i Aarhus. Jeg mener de også har en deltidsuddannelse i Odense, men ikke i København.
 9. Men tror nu mange kandidatuddannelser ikke er fyldt - at bacheloruddannelser er fyldt betyder ikke nødvendigvis at kandidaten er. Jeg er ved at tage en kandidat i jura selvom jeg har en anden kandidat i forvejen. Intet problem. Hvilken kandidat vil du gerne tage i stedet for?
 10. Det kan det også til børn. Det fik jeg, da min lillesøster havde skoldkopper (syv år efter jeg selv havde haft det).
 11. Fiesta. Jeg er i hvert fald glad for min. Og vil ikke kunne undvære mere plads på bagsædet (men jeg har også "lange" børn).
 12. Jeg er kommet frem til at eg både skal have en FlyTai og en fastvikle. Sådan går det, når man ikke kan bestemme sig. Kan nogen anbefale en god begynder fastvikle? Jeg tænker både mærke og blend. Og mht størrelse, skal man så starte med det, de kalder ens base?
 13. Tillykke med junior. Og det der stik det kender jeg godt.
 14. Min den ældste har også tendens til en høj vrist og her er Bundgaards sandaler gode. Jeg vil ikke tro det ændre sig så meget bare ved at hun begynder at gå mere.