Jolenes

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Jolenes

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    12-02-2013
  1. Tillykke med det og rigtig fin risiko tal! :D Velkommen til, selvom her desværre er lidt stille pt. :)
  2. Jeg har fortalt min far det som eneste familiemedlem, min søster ved vi prøver og har bare sagt nej, når hun har spurgt om det er lykkedes, det er lidt ondt...hun spurgte mig noget uventet omkring om vi prøvede og hvor jeg ikke lige kunne finde masken, så fik hun det afvide. Men er ikke sikker på om det var det rigtige og om hun kan holde tæt, har en fornemmelse af hun har fortalt det til nogle fra familien...bare sådan 'fornemmelse' uden at vide det... Planen er hele familien får det af vide i slut august til min fødselsdag, alle samlet på engang! :) Så derfor ingen chancer med at fortælle enkelt personer det inden.. Nogle fælles venner og nogle af mine veninder har fået det afvide. Facebook bliver nok noget ala uge 30, jeg måske kommer med en bemærkning...men poster ikke ret meget der. Dem det vedkommer skal nok opdage det ;)
  3. Du kan også google "opskrift på sengerend" på google og så kommer der et link fra et andet forum, hvor der er en udførlig vejledning. Den er lavet af hobbyskum fra jysk og svinger nok ret meget i pris afhængig af hvor kræsen man er i stof. Jysk hobby skum koster 129 kr.
  4. Hvordan går det ladies ? Her venter jeg på NF den 29ende og har det faktisk ganske godt. Har ikke fortalt det til flere...men fortæller min far det imorgen, vi skal hente en masse (brugt) baby-udstyr kl. 09 (i en by lige rundt om hjørnet). Ville have fortalt ham det i dag, men så var han ude ved nogle familie medlemmer, da jeg ringede. Det rent sløseri jeg ikke har sagt det eller havde lidt håbet på efter NF, han ved det jo nok, han har set jeg er blevet tykkere og han kommentere på det, så drikker jeg heller ikke og plejer sagtens at kunne drikke en øl. Ved ikke hvorfor, men syntes bare det er MEGA svært at sige...hehe...det lidt noget fis, for ved min far bliver glad. Han bliver den første i familien der får det afvide.
  5. Jeg får nok nydt den indimellem når jeg har fri, har sikkert et par weekender jeg kan tage på rekreation i min fars have, forhåbentligt inclusive grill mad hvis vejret er dertil. Rigtig god ferie Maria - nyd det! Øv nala med kvalmen...håber seaband armbåndet virker for dig! Så du kan komme oven på igen.
  6. Jeg var ved min far i weekenden med manden, jeg havde det sådan, hvis min far spurgte hvorfor jeg ikke drak, så ville jeg sige sandheden. Normalvis drikker vi altid ved ham, det gjorde De også denne gang (manden og min far), men min far spurgte mig kun en gang hvor jeg sad og lavede talværk for ham på pcen, hvor jeg sagde nej...så spurgte han ikke mere. Så jeg fik det sku aldrig sagt! Jeg kunne bare ikke finde en måde at sige det på ud i den blå luft. Vi blev så enige om at vi nu venter til efter TS, vil gerne have han er den første i familien der ved det. Jeg skal til TS her på fredag, glæder mig og håber godt nok der er liv derinde og små <3 blink. Så jeg desuden jaloux på 14 dage på mallorca...åååh gid det var mig, skal arbejde i to måneder i streg i den 'normale skole sommerferie' fordi jeg mangler SU-klip, så kan jeg spare dem ved at arbejde fuldtid og melde SU fra, bare ikke det mest festlige. Symptommæssigt og generel-har-det-status. Så er jeg træt konstant, har ømme og mere fyldige bryster - hvilket ikke er den bedste kombi med en mand, der bare syntes det der ekstra fyld er klemme værdigt - AV! :wacko Så har jeg pensioneret mine højtaljede bukser og går og ser flommet ud i mine lav taljede. Kvalme har jeg heldigvis ikke haft så meget af (7-9-13), men er tilgengæld ret sulten, på jobbet har jeg 2 pauser og 1 spisepause derimellem, normalvis kunne jeg godt nøjes med mad i spisepausen og så vente på aftenmad når jeg kom hjem. Nu spiser jeg i alle pauser og gerne inden aftenmad også...
  7. Hej Jeg har en del lett lopi http://eventyrgarn.dk/group.asp?group=204 Jeg vil gerne strikke noget til baby og har overvejet at bruge det, men må man bruge helt ren fåre uld til baby ? Syntes ikke selv det krasser...men ved jo ikke hvordan en mini ville føle det, syntes somregel jeg ser merino uld eller andre blødere varianter på garnstudio. Kan man om ikke andet bruge det til et par futter/sokker til mini ? Får en vinter mini, så noget uld ville nok være godt...men er lidt i tvivl med dette :)
  8. Uff det lyder godt nok ikke som de bedste arbejds betingelser Nala - god bedring om ikke andet! Jeg var forbi Odense grundet spørgetime inden eksamen på Mandag, i byen har de Mødrehjælpen (genbrug med børnetøj) - så jeg var ude at shoppe tøj til den bette. Må så sige det er helt vildt svært når man ikke kender kønnet, fordi det hele enten er lyse- blåt/rødt og opdelt pige/dreng. Så det er lidt svært...men fandt lidt nogenlunde neutralt i str. 56. Det var dog rigtig hyggeligt! På en måde blev det hele lidt mere virkeligt på en god måde :wub Mere shopping venter jeg med til efter NF og tøj efter kønsskanning...prøver ihvertfald stærkt derpå! ;) Har I købt noget til Jeres kommende minier ?
  9. Jeg har godt nok stadigt stående den 11 - 12, men efter beregnet er det den 7ende :)
  10. Det lyder godt nok voldsomt med de underlivs kramper, men det er altid noget der ikke var blod med. Det er min første graviditet og har indtil videre ikke haft smerter, så kan ikke komme med ideer til hvad det er..måske du skal forhøre ad I det generelle forum. TS = tryghedsskanning, det er kun ved begrundet mistanke at det offentlige betaler dem og nogle læger er mere krævende end andre. Flere privat klinikker udbyder dem dog fra uge 7 for egen regning, så jeg har købt mig til en her den 28ende Juni - syntes det rart at vide om der er liv inden NF, der først foregår i uge 12 - 13.
  11. Har I fortalt nogen det og hvor lang tid venter i ? Her er der et par veninder der ved det. Min far får det afvide næste weekend, men en masse..nu må vi se om den hænger ved - forbehold. Vi ville have ventet til efter TS (28ende), men vi skal dertil den 21ende og så syntes jeg, det er sådan lidt at skulle lyve omkring ikke at må få rødvin ect....han ved godt vi er igang med projekt PB. Resten af familien får det af vide efter NF, håber på at kunne finde et eller andet til at samle dem omkring, måske overtale min far til at holde grillaften eller selv lave noget mad...vil helst se alles reaktion og i min familie er der altså nogle sladdertanter :)
  12. Dejligt at høre omkring uge 8, god uge 8 = god nf...eller ja, om ikke andet så bare at der er gået mere tid, den ikke er gået bort i..kan man vel sige :) Jeg har altid troet jeg ville få en pige først, altid forestillet mig det, men syntes ikke jeg som sådan føler den lille spire i maven er dreng eller pige. Måske når jeg kommer længere hen, at jeg får en anden fornemmelse...nu må vi se.. Satser på en kønsskanning også, hvis NF ikke fortæller hvad det er med sikkerhed...og ja, forudsat minispiren klare det igennem de kritiske første 12 uger, håber jeg <3 Nala: Tillykke og velkommen til :) Jeg forsøgte lidt...men jeg er i tvivl om det ændre sig. Jeg har fundet en på minticker.dk og så indsat som billede, den står til 5+3 idag, så må se om den har ændret sig imorgen :P Du ændre det under "mine indstillinger" og så skift signatur. Kender desuden godt det med eksamen, skal også op næste mandag i en 4 timers skiftlig i ret tungt stof og ja...lige nu går der mere tid med at google baby ting og forums end at læse. Det er bare meget mere spændende!
  13. Jeg skal også til første læge undersøgelse den 18 Juni med oprettelse af vandrejournal ect. Så det glæder jeg mig til. Jeg glæder mig dog næsten endnu mere til den 28ende Juni, der har jeg bestilt TS. Jeg er kun 5+2 pt. de vil kun skanne efter 7ende uge. Kommer til lige at ramme uge 8, men da jeg forsøgte at bestille her omkring Torsdag. Var næsten ALLE dage optaget i hele Juni, der var nok omkring 4 dage ledige i Juni og kun den 28ende der passede med at jeg var kommet over grænsen for at de ville...det blev jeg godt nok lidt overrasket over, men det er også fint nok at være lidt senere henne, så burde de kunne se noget, også selvom jeg skulle have regnet forkert :) Men syntes generelt til der er lang tid til det hele...jeg vil bare vide baby er ok nu, bliver sund og rask, også kønnet - så jeg kan shoppe amok! og så kan baby bage færdig i ro og mag :P
  14. Vi har prøvet i en 7 mdr. så syntes det var på tide, havde sku næsten opgivet lidt...om det overhovedet ville lykkedes au naturel. Men det det så gjort :) Det også vores første barn. Jeg har små kvalme engang imellem, så jeg lidt mere sulten end tidligere, så syntes jeg mine bukser kan drille lidt..at de strammer om den nedre del af maven, hvis de sidder forkert. Endda yndlingsbukser der aldrig har været problemer med...så selvfølgelig ømme bryster.
  15. Hej Jeg har også en positivtest jeg fik her i igår, tror jeg ender et sted medio februar :) Håber vi bliver flere :) EDIT: Tillykke til Jer med jeres positive tests! Hvor lang tid har I forsøgt ? og er det Jeres første ? (små symptomer her, sådan små kvalme, det ikke noget vildt...kan bare mærke den en smule i halsen. Håber ikke jeg er en af dem der kommer til at lide af bræksyge i starten :P )