FruFusk

Medlemmer
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About FruFusk

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  10-01-2014
 1. Tak :) Ja det er jeg sq, det er virkelig ikke gået op for mig at hvis alt går godt bliver jeg mor igen i starten af næste år :)
 2. Hmm ja kunne da være jeg skulle springe ud i weekenden ;)
 3. Nå så kan jeg skrive mind erfaringer. Jeg fik den ene dag målt hcg kl 14 og fik der svar eftermiddagen efter. Så fik jeg taget blodprøve 1 uge efter kl 7 og der fik jeg svar samme aften. Alt så heldigvis rigtig godt ud :)
 4. Så har jeg fået svar fra lægen og graviditeten udvikler sig som den skal. HGC er steget som den skal så det er jo helt perfekt :) Så skal jeg bare forstå at den er god nok.. Ih der er lang vej til nf.
 5. min læge sagde da jeg fik fjernet sting at der ikke var noget i vejen med at gå i gang med det samme. Men har hørt at man først er endelig helet efter kejsersnit efter 1 år
 6. Det gør jeg godt nok også., men kan ikke rigtig få overbevist min mand... Jeg bliver bare snart nødt til at fortælle folk om graviditeten, for jer ersq stor allerede men synes ikke det er så fedt at dele når man ikke har fået vished om at alt er godt derinde. Ærgerligt at jeg ikke er typen der kan skjule det lidt længere ;)
 7. Øv det er jeg ked af at høre. Verden er så uretfærdig nogen gange :(
 8. Sikke en sød læge.. Dejligt at hun tænker sådan på jer :)
 9. Krydser fingre for dig. Det er aldrig sjovt at bløde når man er gravid... Men dejligt at du skal til scanninf
 10. Ih hvor dejligt for dig...Hvordan kan det være at du bliver scannet så meget?
 11. Tak hvor er i søde... Hvordan går det hos jer?
 12. Puha det lyder hårdt. Håber ikke det bliver for slemt at starte på arbejde.
 13. Ih hvor spændende.. og velkommen til spekulationernes tid ;) Håber for jer at den er der hurtigt. Kan ikke engang huske hvor lang tid det tog for jer med Erica.. Her tog det 6 måneder første gang og 8 måneder anden gang :)
 14. Sidste weekend spurgte min svigermor mig direkte om jeg var gravid (jeg løj, for var ikke klaR til at dele det).. Forleden skrev min søster at hun håbede at jeg snart skulle på barsel, så hun kunne besøge mig oftere... Og i dag skrev min veninde at hun havde drømt at jeg fortalte at jeg var gravid... Synes folk gør det svært for os at skjule det ;)
 15. Synes at den er smart for baby får ikke så let smidt sutten ud af sengen ;)