FruFusk

Medlemmer
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FruFusk

 1. Ja mangler vi ikke en tråd at skrive løst og fast i.. Vigtige hverdagsting der måske ikke kræver en hel tråd selv.. Det synes jeg :)
 2. Hej så er her lige så vi kan opdatere hinanden.. Man skal selvfølgelig kun skrive det man vil, man kan så løbende i graviditeten opdatere (gerne med forskellige farver) så man kan følge ændringerne i graviditeten :) MIT RIGTIGE NAVN: TERMIN: FØDESTED: SCANNINGER: JM KONSULTATIONER: VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: MULIGE NAVNE: STØRRE SØSKENDE: TAGET PÅ I KILO: GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt) SÅDAN VIL JEG FØDE: HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: ANDET:
 3. Ja lad os da få sådan en... Jeg skal nok se om jeg kan holde den opdateret.. Håber ikke det giver kludder at jeg er undercoverlige nu :) 6 januar: 87roed 8 januar: bassen 10 januar: FruFusk
 4. Hej skal ind onsdag for at have taget en blodprøve for at se om min graviditet udvikler sig som den skal.. Får man svar efter den ene blodprøve eller skal de tage flere så de kan sammenligne? Ja hvordan foregår det lige, har aldrig prøvet sådan en test før. Går ud fra at det er HCG de måler?
 5. Tak :) Ja det er jeg sq, det er virkelig ikke gået op for mig at hvis alt går godt bliver jeg mor igen i starten af næste år :)
 6. Hmm ja kunne da være jeg skulle springe ud i weekenden ;)
 7. Nå så kan jeg skrive mind erfaringer. Jeg fik den ene dag målt hcg kl 14 og fik der svar eftermiddagen efter. Så fik jeg taget blodprøve 1 uge efter kl 7 og der fik jeg svar samme aften. Alt så heldigvis rigtig godt ud :)
 8. Så har jeg fået svar fra lægen og graviditeten udvikler sig som den skal. HGC er steget som den skal så det er jo helt perfekt :) Så skal jeg bare forstå at den er god nok.. Ih der er lang vej til nf.
 9. min læge sagde da jeg fik fjernet sting at der ikke var noget i vejen med at gå i gang med det samme. Men har hørt at man først er endelig helet efter kejsersnit efter 1 år
 10. Det gør jeg godt nok også., men kan ikke rigtig få overbevist min mand... Jeg bliver bare snart nødt til at fortælle folk om graviditeten, for jer ersq stor allerede men synes ikke det er så fedt at dele når man ikke har fået vished om at alt er godt derinde. Ærgerligt at jeg ikke er typen der kan skjule det lidt længere ;)
 11. Øv det er jeg ked af at høre. Verden er så uretfærdig nogen gange :(
 12. Sikke en sød læge.. Dejligt at hun tænker sådan på jer :)
 13. Krydser fingre for dig. Det er aldrig sjovt at bløde når man er gravid... Men dejligt at du skal til scanninf
 14. Ih hvor dejligt for dig...Hvordan kan det være at du bliver scannet så meget?
 15. Tak hvor er i søde... Hvordan går det hos jer?
 16. Puha det lyder hårdt. Håber ikke det bliver for slemt at starte på arbejde.
 17. Ih hvor spændende.. og velkommen til spekulationernes tid ;) Håber for jer at den er der hurtigt. Kan ikke engang huske hvor lang tid det tog for jer med Erica.. Her tog det 6 måneder første gang og 8 måneder anden gang :)
 18. Sidste weekend spurgte min svigermor mig direkte om jeg var gravid (jeg løj, for var ikke klaR til at dele det).. Forleden skrev min søster at hun håbede at jeg snart skulle på barsel, så hun kunne besøge mig oftere... Og i dag skrev min veninde at hun havde drømt at jeg fortalte at jeg var gravid... Synes folk gør det svært for os at skjule det ;)
 19. Synes at den er smart for baby får ikke så let smidt sutten ud af sengen ;)
 20. Blodprøven så fin ud og tallet lå godt højt. Skal ind til en ny blodprøve på onsdag og så får jeg vidst svar næste fredag. Men er glad for at tallet er højt :)
 21. Sidst led jeg det første stykke tid en del af træthed og tørst og senere af næseblod men generelt slap jeg let.. Denne gang har jeg haft to dages kvalme og efter jeg skrev opdateringen herinde er jeg blevet vanvittig træt ;) Så nu vil jeg hjem og have en middagslur ;)
 22. Har fået svar på blodprøve og hcg lå pænt højt, jeg skal have taget en ny om 5 dage så vil de tjekke om tallet stiger som det skal.. Så indtil videre går det godt her... Føler mig dog næsten ikke gravid har nærmest ingen symptomer så det er lidt spøjst.
 23. Indtil videre så det rigtig godt ud, hcg lå flot højt. Skal have taget blodprøve igen på onsdag for at tjekke den forsatte udvikling.. Så er lettet og tør måske tro på det nu :)
 24. Skal nok "springe ud" så snart jeg selv er helt overbevist om at der er en spire der trives ;)
 25. Ih hvor dejligt, det er nu lidt spændende med jordemoder :)