Janey

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    13
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Janey

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma

Recent Profile Visitors

385 profil visninger
  1. Jeg var til fødselsforberedelse sammen med min mand for et års tid siden på Skejby, og synes det meste var spild af tid. Dengang var det inddelt i 4 gange, hvor det kun var den ene gang, der handlede om fødslen, vi kunne bruge til noget. Jeg havde forventet noget, som det Robinson skriver, at hun var til, men ud over den ene gang omkring fødslen var den første gang kun om undfanglesen og tankerne omkring at blive en familie, hvor vi skulle vælge et billede og snakke om vores forventninger ud fra det. Dette blev så nærmest gentaget den sidste gang, hvor vi skulle snakke om, der var noget, der havde ændret sig for os i forløbet. Den anden gang har jeg helt ærligt glemt, hvad var om, men jeg kan huske, at jeg var meget skuffet, for jeg havde forventet at høre mere omkring det praktiske med at amning, fødsel og det at give vores barn en god start på livet og ud over lidt omkring fødslen og en smule om smertelindring, fik vi intet ud af forløbet. Jeg har en veninde, der fødte i september og en, der har termin nu, som begge også har været til fødselsforberedelse med deres mænd i Skejby, og de var lige så skuffede.
  2. Hejsa, Jeg køber som regel mit sportsudstyr hos sportsdirect.com (og en masse billigt Disney tøj :-) ). De har f.eks. disse: http://www.sportsdirect.com/donnay-woven-three-quarter-pants-mens-519076 http://www.sportsdirect.com/precision-training-training-3-4-pant-mens-519063 og portoen er også rimelig (£5 til Danmark)
  3. Jeg kan så også lige supplere mig selv med at fortælle, at man ved at lave særeje godt kan sikre, at den længstlevende ikke skal af med noget i forbindelse med skilsmissen ved død. Vi har lavet et såkaldt kombinationssæreje, hvor den længstlevendes formuer bliver dennes særeje, så længstlevende ikke skal af med noget men stadig får 50% af afdødes formue, da dennes formue ikke bliver særeje. Herefter har vi så lavet et testamente, hvor vi har skrevet, at vi ønsker, at vores ægtefælle skal arve mest muligt, og på den måde kan man gøre børnenes arv meget lille, da de kun får deres tvangsarv efter den første afdøde, og så får de resten, når den af os, der lever længst dør. Tvangsarven er kun på 25% af afdødes formue
  4. En rigtig god gennemgang, men jeg vil lige supplere med, at når man som Pumpkins skriver, rent praktisk foretager en skilsmisse ved en ægtefælles død, betyder, det så også, at den længstlevende skal aflevere halvdelen af sin formue til dødsboet efter den afdøde ægtefæller. Dør M, og der ikke er særeje, går halvdelen af M's formue til H, men samtidig skal H aflevere halvdelen af hendes formue til M's dødsbo, som H herefter arver 50% af og børnene 50%, så inden H kan arve skal hun altså først af med en del af sin formue, så hun ender ikke nødvendigvis med at få 75% af M's formue, da det afhænger af, hvor stor formue de hver især opgøres til at have ved skilsmissen. Ejer de alt sammen (lad os sige værdier til 100.000) skal M ved skilsmissen i forbindelse med død aflevere 50.000 til H, og H skal aflevere 50.000 til M, så her ændrer det intet, da de to beløb går op med hinanden.
  5. Loven er desværre ufravigelig på dette område, og I kan ikke på nogen måde sikre, at du kan sidde i uskiftet bo, når der er særbørn
  6. Selvfølgelig kan du melde fra, hvis det er det, du har det bedst med. Jeg vil indrømme, at jeg ikke forstår, hvordan du har det, da jeg ikke selv har haft det på samme måde, og mine mange veninder med børn har heller ikke. Jeg ville dog godt kunne acceptere, hvis en af veninderne meldte fra med samme begrundelse som dig, selv jeg ikke forstår dine følelser, da vi jo alle reagerer forskelligt på vores nye rolle som mor.
  7. ..

    Jeg er så en af dem, der ville gøre, men har også en utrolig nem datter, som godt vil tage flaske og ikke har reageret på tigerspringene (hun er nu snart 3 måneder). Skulle vi gøre det, ville vi køre hjem efter koncerten, hvilket vi har gjort flere gange tidligere fra koncerter i København, og vi bor også i nærheden af Århus. Alternativt ville jeg, som andre foreslår, lokke bedsteforældrene med til København og få dem til at passe den lille under koncerten. Ifølge min SP er det ikke noget problem for den lille at klare køreturen, da ny forskning har vist, at det er en skrøne, at en lang tur i autostolen skulle skade den lilles ryg, når det ikke er noget, man gør hver dag. Jeg tager selv en overnatning i London med en gruppe veninder, når min datter er knap 5 måneder, da mit favoritband spiller koncert der. Billetterne blev solgt før, jeg skulle føde, så jeg var ikke klar over, hvordan jeg ville reagere efter fødslen og, hvilket barn vi ville få, men jeg valgte at købe billetten og så tage det som det kom og evt. droppe turen, hvis det viste sig ikke at være praktisk muligt. Det er så godt nok faderen, der passer den lille, mens jeg er afsted, så her har ikke været noget dilemma omkring pasningen.