Rjs

Medlemmer
 • Content count

  173
 • Joined

 • Last visited

About Rjs

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  17-07-2015
 1. Prøv og klem på det yderste af lille tåen der hvor neglen er, helt yderst. Jeg gjorde det på begge mine lille tær og da jeg rejste mig gik vandet plask, måske det bare var held, men da jeg fortalte det på fødegangen sagde de at de bruger det til at sætte gang i veer eller hvis moderkagen ikke vil ud
 2. Jeg fødte i går d. 10/7, kl 12.34. 40+6. 3495g og 52 cm. Fødsels varighed 40 timer fra vandet gik til vores prinsesse var ude ❤️, som hedder lillepigen og lille søster :-)
 3. Jeg fik lavet hindeløsning i går af min kære Jordmoder og hun var rimelig overrasket over jeg var så klar p fødsel uden der er er sket noget endnu, men en god hindeløsning med tegnblødning bad efter og godt med plukveer. I dag gik slimproppen og mine plukveer niver mere og mere så håber der sker noget de næste dag :-). Skal til vurdering på fredag om hvor lang tid jeg må gå over tid, men jeg regner med at have baby i armene i næste uge :-)
 4. Nej jeg kan nu også godt nøjes med min Jordmoder, ville synes det var alt for grænseoverskridende at min mand eller jeg selv skulle gøre det ;-)
 5. Hehe vi er helt enige om sex er noget for sig selv
 6. Jeg er bare selv blevet lidt nysgerrig og ved min sidste graviditet havde jeg den samme Jordmoder som nu og hun tilbød det selv sidst, men jeg tænker bare her bag efter jeg nu har stillet spørgsmålet at det må da ikke kunne skade da manden gerne stadig må give finger og fuld sex (undskyld mit sprog, jeg er ikke så god til at pakke ting ind ;-) )
 7. Okay jeg ved det er et mærkeligt spørgsmål, men ved ikke hvor jeg ellers lige skal spørger :-). Min veninde som også er gravid bare en uge længere henne ind jeg spurgte i dag om man selv eller manden kunne lave hindeløsning? for hendes Jordmoder gør det ikke. Jeg gloede bare lidt og sagde ??? Min egen Jordmoder gør det nemlig og jeg håber hun vil på tirsdag hvor jeg er 39+3 :-) hendes Jordmoder havde sagt at hun ikke troede på det og derfor ikke ville bruge tid på det :-(
 8. Okay nu er jeg træt af det, alle siger maven er faldet og at nu må det ske, men der sker ikke en dyt og har mange mange pluk veer der niver godt inde i og går i lænden og i nat var jeg oppe i 3 timer da jeg troede det var nu, men nej det gik i sig selv. Øv snøft. 38+4
 9. Hvor er det bare skønt at høre fra jer :-). Dejligt i har det godt og så skønt med smil, jeg er slet ikke misundelig
 10. Hvad sagde blodprøverne? Jeg håber alt er okay :-)
 11. Blodprøverne var som de skulle være
 12. Okay skal virkelig lige af med lidt gravid brok ;-). Jeg føler mig efter hånden som en kæmpe, jeg har hævede føder og hænder, baby sparker konstant op under mit ene riben og svupper så fod en ud af, så det gør mega nas, går med krykker pga bæknet, har så også noget i den ene side af lysken som er låst fast, jeg klør over alt så skal have taget blodprøve i dag ved lægen, også har jeg et dejligt baby hovede som køre rundt i bækkenet og det gør at jeg har rigtig mange pluk veer og skal tisse nærmest konstant også har jeg så en mor som tager på ferie i 14 dage fire dage efter min termin og jeg har fået af vide jeg nok skal regne med at gå over lige som sidst også har hun ikke selv fortalt mig det så jeg har selv spurgt hende om det og hvorfor hun ikke har sagt noget, men hendes svar var bare at hun regnede med jeg fødte før tid og at hun jo kun hun havde sommer ferie en gang om året og hun ville ikke gøre mig ked af det ved at fortælle mig det, omg hun kunne så ikke regne ud at jeg blev endnu mere tosset ved at skulle høre det fra min søster, engang i mellem er min mor virkelig fat dum. Puha nu prøver jeg lige at trække vejret igen, tak fordi man bare kan læse af :-)
 13. Tillykke med lille pigen :-). Jeg håber alt går godt :-)
 14. Så var vi til sidste scanning i dag og fødsels samtale og det gik rigtig godt, lille prutten vejer ca 2260g og kommer til at ta ca 1000g mere på inden fødsel så det er bare skønt. Vi fik snakket fødselsforløbet igennem om hvordan det kommer til at foregå og hvad vi skal forberede os på og det var for engangs skyld en læge der kunne snakke almindeligt dansk og ikke alt det læge sprog halløj så det gik bare rigtig godt :-).