Rjs

Medlemmer
 • Content count

  173
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rjs

 1. Prøv og klem på det yderste af lille tåen der hvor neglen er, helt yderst. Jeg gjorde det på begge mine lille tær og da jeg rejste mig gik vandet plask, måske det bare var held, men da jeg fortalte det på fødegangen sagde de at de bruger det til at sætte gang i veer eller hvis moderkagen ikke vil ud
 2. Jeg fødte i går d. 10/7, kl 12.34. 40+6. 3495g og 52 cm. Fødsels varighed 40 timer fra vandet gik til vores prinsesse var ude ❤️, som hedder lillepigen og lille søster :-)
 3. Okay jeg ved det er et mærkeligt spørgsmål, men ved ikke hvor jeg ellers lige skal spørger :-). Min veninde som også er gravid bare en uge længere henne ind jeg spurgte i dag om man selv eller manden kunne lave hindeløsning? for hendes Jordmoder gør det ikke. Jeg gloede bare lidt og sagde ??? Min egen Jordmoder gør det nemlig og jeg håber hun vil på tirsdag hvor jeg er 39+3 :-) hendes Jordmoder havde sagt at hun ikke troede på det og derfor ikke ville bruge tid på det :-(
 4. Jeg fik lavet hindeløsning i går af min kære Jordmoder og hun var rimelig overrasket over jeg var så klar p fødsel uden der er er sket noget endnu, men en god hindeløsning med tegnblødning bad efter og godt med plukveer. I dag gik slimproppen og mine plukveer niver mere og mere så håber der sker noget de næste dag :-). Skal til vurdering på fredag om hvor lang tid jeg må gå over tid, men jeg regner med at have baby i armene i næste uge :-)
 5. Nej jeg kan nu også godt nøjes med min Jordmoder, ville synes det var alt for grænseoverskridende at min mand eller jeg selv skulle gøre det ;-)
 6. Hehe vi er helt enige om sex er noget for sig selv
 7. Jeg er bare selv blevet lidt nysgerrig og ved min sidste graviditet havde jeg den samme Jordmoder som nu og hun tilbød det selv sidst, men jeg tænker bare her bag efter jeg nu har stillet spørgsmålet at det må da ikke kunne skade da manden gerne stadig må give finger og fuld sex (undskyld mit sprog, jeg er ikke så god til at pakke ting ind ;-) )
 8. Okay nu er jeg træt af det, alle siger maven er faldet og at nu må det ske, men der sker ikke en dyt og har mange mange pluk veer der niver godt inde i og går i lænden og i nat var jeg oppe i 3 timer da jeg troede det var nu, men nej det gik i sig selv. Øv snøft. 38+4
 9. Hvor er det bare skønt at høre fra jer :-). Dejligt i har det godt og så skønt med smil, jeg er slet ikke misundelig
 10. Hvad sagde blodprøverne? Jeg håber alt er okay :-)
 11. Blodprøverne var som de skulle være
 12. Okay skal virkelig lige af med lidt gravid brok ;-). Jeg føler mig efter hånden som en kæmpe, jeg har hævede føder og hænder, baby sparker konstant op under mit ene riben og svupper så fod en ud af, så det gør mega nas, går med krykker pga bæknet, har så også noget i den ene side af lysken som er låst fast, jeg klør over alt så skal have taget blodprøve i dag ved lægen, også har jeg et dejligt baby hovede som køre rundt i bækkenet og det gør at jeg har rigtig mange pluk veer og skal tisse nærmest konstant også har jeg så en mor som tager på ferie i 14 dage fire dage efter min termin og jeg har fået af vide jeg nok skal regne med at gå over lige som sidst også har hun ikke selv fortalt mig det så jeg har selv spurgt hende om det og hvorfor hun ikke har sagt noget, men hendes svar var bare at hun regnede med jeg fødte før tid og at hun jo kun hun havde sommer ferie en gang om året og hun ville ikke gøre mig ked af det ved at fortælle mig det, omg hun kunne så ikke regne ud at jeg blev endnu mere tosset ved at skulle høre det fra min søster, engang i mellem er min mor virkelig fat dum. Puha nu prøver jeg lige at trække vejret igen, tak fordi man bare kan læse af :-)
 13. Tillykke med lille pigen :-). Jeg håber alt går godt :-)
 14. Så var vi til sidste scanning i dag og fødsels samtale og det gik rigtig godt, lille prutten vejer ca 2260g og kommer til at ta ca 1000g mere på inden fødsel så det er bare skønt. Vi fik snakket fødselsforløbet igennem om hvordan det kommer til at foregå og hvad vi skal forberede os på og det var for engangs skyld en læge der kunne snakke almindeligt dansk og ikke alt det læge sprog halløj så det gik bare rigtig godt :-).
 15. Man bestemmer jo heldigvis selv hvad man vil gøre og heldigvis en selv der skal vudere hvad der er besværligt. Men hva så med ben og håret under armene får det også lov til at gro?
 16. hehe fedt du har det sådan
 17. Jeg har brugt min lady maskine også et spejl, har lige gjort det for sidste gang, da det ikke må gøre inden fødsel hvis det bliver til endnu et kejsersnit pga bakterier. Har altså troet og ment at det var ment hyggiejnisk at der ikke var noget på missen, men nej sådan er det ikke siger de kloge Jordmodre og fødselslæger ;-)
 18. Ej hvor lækkert, jeg skal skannes her den 28 for at skønne vægt og planlægge fødsel. Hvordan kan det være du skal?
 19. Kan godt forstå du undre dig, jeg skal selv have lavet en plan for min fødsel her sidst i maj, pga aks sidste gang. Jeg har en veninde som har født tre børn og hun har bare skudt børnene ud og forstod slet ikke man skulle have en plan for det havde hun aldrig fået, men når man har haft en fødsel der ikke er gået godt eller ikke er gået efter jordmødrenes plan så bliver de næste fødsler somregl fuldt med en plan for at man som mor har ro på under fødslen. Jeg er glad for jeg bliver fuldt med en plan da det har givet med to på over jeg ikke skal ligge 12 timer igen med veer uden der sker en dyt, sidst gik jeg fra 2 cm og til 4 cm på 12 timer, med ve drop, som er et helvede og fik jeg spadsmer som gjorde jeg ikke kunne snakke og dårligt trække vejret, men når man ikke har prøvet andet ind alt går efter det "normale" kan jeg godt fostå man undre sig :-)
 20. Jeg har i dag 84 dage til termin, fuck det er jo lige om lidt og vi er nærmest slet ikke gået i gang med at forbedre noget som helst
 21. Åh jeg har det på samme måde, jeg hader at skulle tisse kan sidde der en evighed og når jeg så tænker, okay der kommer ikke mere så lige når jeg skal til at rejse mig så kommer der mere. Efter ti min skal jeg så tisse helt vildt igen og samme tur igen :-), så skønt :-).
 22. Vi har et lille problem her hjemme. Vores dejlige dreng på 16 måneder fik en muldvarp bamse fra ikea ( som nu ikke kan købes mere nogen steder) da han blev født nu kan han ikke sove i sin seng uden og nu heller ikke i barnevognen uden den, problemet er når han skal i dagpleje på tirsdag skal jeg så give ham den med også ta den med frem og tilbage hver dag? eller skal jeg lade den blive hjemme og håbe på dagplejemoderen kan få ham til at sove uden? Jeg ved godt det er en mega dårlig vane vi selv er skyld i at have givet ham, i starten var det ko bare helt vildt sødt at han bare var mege forelsket i denne her mulle, men nu er det lidt en belastning han kun har tryghed i en bamse og ikke flere :-)
 23. Tak for alle jeres dejlige svar :-). Vores har haft en dejlige uge efter påskeferien. Havde en snak med vores dagplejemor og vi aftalte at han havde sin bamse med, men fik den kun hvis han ikke ville sove uden, og han har ikke brugt den en eneste gang i denne uge. Hun mener det er fordi han er vandt til den måde hun gør tingene og at det alt er nemmere at snøger mor og far. Ja en uges ferie hjemme sammen med mor og far kan gøre meget ;-).