NæstenKlar

Medlemmer
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NæstenKlar

 1. Min pige er knap 7 måneder, og jeg er igang med at finde ud af hvilken type overtøj hun skal have her til efterår og vinter... Jeg synes en flyverdragt er for 'meget' når hun nu ikke selv kan gå, og jeg overvejer derfor Wheats termodragt, eller en fleecedragt fra Ver de Terre. Jeg overvejer sågår fleecedragten til brug nu, og så termodragten her til vinter - hvad har I gjort med Jeres babyer og vintertøj..??:)
 2. Så venter jeg til januar! Tak:) Så længe hun ikke er større, har jeg ingen foretrukne mærker, så jeg tænker at jeg må kunne finde noget:)
 3. Det var lige præcis det med at flyverdragter jo ikke bare forhandles hele året, men hun er et januar-barn, så hun når dårligt at starte i vuggestue inden januarudsalget starter.. Så jeg tænkte, måske naivt, at jeg kunne finde noget der - så kender jo lidt mere til hendes motorik, og størrelse, for jeg synes det virker helt uoverskueligt at skulle købe en flyverdragt nu
 4. Tak for svar! Hun skal først starte i vuggestue til januar, så hvis det var muligt ville jeg vente med flyverdragten indtil da, hun pt. jo forsvinder i sådan en dragt:D Jeg har købt en termodragt fra Wheat i str. 74, da jeg synes den virker lækker til en baby der ikke kommer så meget rundt endni - så må jeg se om jeg får behov for at købe en i et nr. større senere!
 5. Gagamel: Tillykke med valget:) Den vogn skal I nok blive glade for!
 6. Haha, tak! Jeg er med på hvad du mener:) Jeg må skille vognen ad i aften, nu er jeg jo nysgerrig!
 7. Odder Zip? Hvordan slår du kassen sammen? Jeg kam simpelthen ikke se hvordan vores skulle kunne slås sammen
 8. Vi er efterhånden begyndt at kigge på klapvogne, og jeg må indrømme at jeg synes dén jungle er mere kringlet end barnevogns-junglen.. Så derfor vil jeg gerne høre Jer om hvilke egenskaber I elsker ved Jeres klapvogn? Hvad kan I ikke undvære? Jeg håber, I kan komme med lidt inputs!:)
 9. Tak for alle input! Vi har besluttet os for en Emmaljunga Super Nitro:) Vi endte med at lægge vægt på drejehjul, at sædet kan vendes, at styret kan justeres, at den er let at klappe sammen og at der er god plads til, at baby kan tage en lur i vognen med en kaleche trukket godt ned. Så håber jeg, vi bliver glade for den, når den lander i hjemmet:)
 10. Helt enig i ovenstående! Der er dog ekstra batteritid på 6500, men ellers er der ikke den store forskel o dagligdagen:)
 11. Sikke mange gode svar, tak! Jeg har også tænkt svingbare hjul, justerbart styr, bøjle og ikke sele og ellers en let vogn der nemt kan foldes sammen og transporteres. Jeg har lidt kig på Odders nye klapvogn, men jeg må indrømme, at jeg synes den er dyr.. Så jeg skal lige finde ud af, hvad vi reelt har behov for, og hvad andre vogne med de ønskede egenskaber koster.. Emmaljungas klapvogne er jo heller ikke helt billige..
 12. Vi har bare accepteret at baby gylper meget herhjemme. Vi har efterhånden prøvet alt, og intet hjælper. Heller ikke nu hvor der gives grød/mos, så der er altid savlesmække og sutteklude i nærheden. Og ikke så vild altivitet efter maden...;)
 13. Ja, hvornår kommer glæden ved barsel/baby..? Jeg synes ofte alle omkring mig omtaler den tid som magisk, og den følelse har jeg slet, slet ikke. Jeg elsker min baby, men det der med at gå hjemme og bruge al tid på baby... Det har jeg det svært med. Jeg synes generelt mit humør er dalende, og den sidste uge kan jeg bare sætte i gråd.. Min baby sover godt pt., og er generelt altid i godt humør nu. Alligevel er jeg brugt op - jeg er helt derude hvor jeg tænker at huset og bilen bare skal sælges, for at finde tid til generel vedligeholdelse og havearbejde synes jeg ikke synes realistisk med baby og et parforhold der også skal plejes. Jeg kan slet ikke se det fede i at gå hjemme så længe, jeg mangler dialog/snak og at der sker noget mere end at aktivere baby hele dagen. Bliver det bedre? Og hvornår? Er jeg den eneste der føler mig 'snydt' i forhold til en kæmpe forelskelse og lyserøde skyer..?
 14. Årh, TUSINDE tak for Jeres svar! Hvor er det rart at høre, jeg ikke er den eneste med de tanker og følelser. Msn føler sig jo meget forkert når alle andre i mødregruppe og i vennekredsen synes det er ih og åh så fantastisk. Min baby er 4 måneder, så der er efterhånden noget der minder om rytme/genkendelighed - 'problemet' er bare at hun ikke sover når barnevognen er i bevægelse eller hun er i autostol. Det har hun aldrig gjort. Så når hun er med rundt ender hun altid med at være åndsvagt træt, fordi hun har haft en vågen periode på 4-5 timer - de kampe gør desværre at lysten til bare at gå ikke altid er så stor. Vi har haft hende passet en del gange efterhånden, så vi netop har tid sammen, men her er jeg så plaget af dårlig samvittighed over et beskidt hus og ukrudt der er højere end huset. Min mand har tilbudt at tage 3 måneders barsel, jeg kan dog ikke helt forlige mig med at jeg ikke har 'lyst'/overskud til at tilbringe tiden med min datter - og det har jeg jo egentligt, jeg håber bare sådan på, at jo ældre hun bliver, jo sjovere bliver det. Men det med Zoo, svømning og fitness med baby skal jeg helt sikkert have undersøgt! Det lyder som gode ideer:) Derudover er der allerede mødregruppe en gang om ugen, så lidt sker der da fast..
 15. Mht. afføring, så har min altså ikke afføring dagligt, og hun på intet tidspunkt haft det - der kan godt gå 3 dage imellem, og det er vist bare normen for hende. Hun brokker sig ikke, så SP har sagt at det er fint:) (Bare så det ikke fylder mere end nødvendigt, da læge mm. gerne prædiker om daglig afføring hos flaskebørn;) )
 16. Vi havde problemer med NAN pro. 1, men har skiftet til H.A, og det fungerer fint:)
 17. Når nu de små har fundet ud af at det er en fest at sidde oprejst, og derfor kun vil det, hvad gør man så? Her er hun kun lige 4 måneder, og hun har jo ikke styrken til at sidde ret op, men hun vil simpelthen ikke andet.. Hvis jeg lægger hende på gulvet, så triller hun fluks om på ryggen og spænder så mavemusklerne og forsøger at komme op at sidde.. Og bliver så hudsig da det jo ikke lykkes. Nogle gode råd? Der er jo laaaaang tid til hun selv kan... ;)
 18. Vi glemmer dem også, til tider lidt ofte... Jeg trøster mig dog med, at min læge har sagt, at hun godt kan undvære dem indtil hendes mave er gået helt i orden, og at vi tager en dialog derom til hendes 5 måneders undersøgelse - så vigtigere kan de jo ikke være...
 19. Vi bruger Philips Avent flasker, og vi har vel 14 stykker - jeg er kæmpe fan af, at jeg ikke skal stå i køkkenet dagligt med dem, så jeg kan godt nøjes med at rengøre flasker hver anden dag, skønt. Vi har købt en sterilisator fra Avent, og den er guld værd! Vores mikroovn er for lille, så det er en elektrisk:) Jeg koger vand og hælder det i flaskerne til det kommende døgn, og stiller dem så i køleskabet - så skal de bare i mikroovnen i 30 sekunder, så er de klar. Så har vi en doseringsbøtte med 3 rum, og det er så dejligt til når det skal gå ekstra stærkt eller når vi er på farten. Når vi skal ud har jeg altid en flaske koldt vand, meget varmt vand i en thermobeholder og en tom flaske, så kan der blandes nemt:)
 20. Vi har reelt set heller ikke behov for dem, men jeg synes det er rart, for når jeg er i den anden ende af huset skal der virkelig skriges før jeg hører hende, og ligeledes når jeg går i haven på den anden side af huset. Derudover tager baby ofte 1 time mere i barnevognen, hvis hun får sutten hurtigt efter hun vågner, og det kan man høre i alarmen;) Men den kan sagtens undværes, hvis man ikke vil bruge pengene på den!
 21. Vi haf lige haft et par dage med det samme herhjemme - dog i løbet af dagen, og ved hver lur.. Man bliver simpelthen så træt! Min er også lige knap 4 måneder.. Her har hun dog heller ikke ville spise, så det blev til 200ml fra 8 morgen til kl. 17! Håber det snart er overstået hos Jer!
 22. Nej, dem holder vi os også langt fra!;) Men ja, I kan da evt. ønske Jer et tilskud til dem hvis nogen spørger:)
 23. Der er altid god og MEGET hurtig service/levering derfra! Jeg er en meget tilfreds kunde:)
 24. Neonate 6500D:) Den er super god, ingen skratten og aktiveres ved tale og ikke alle andre lyde
 25. Vi har ikke en lift, men alene voksi med bæreplade. A er også et vinterbarn, så voksien har været genial, men havde hun været forårs/sommerbarn, så ville jeg have manglet en lift, da voksien bliver varm. Derudover står barnevognen på vores terrasse, og tages ind i huset hver gang hun skal op, så voksien ligger permanent i vognen. Hvis jeg skulle have baby op af vognen udenfor, så ville jeg ikke undvære en lift - jeg har ikke været fan af bærepladen, da jeg synes den er hård for baby at lægge på, og når hun sover i barnevognen hele dagen, skal hun have en ordentligt madras:)