nillemor3

Medlemmer
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

About nillemor3

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  21-10-2013
 1. lidt komisk. Fødslen gik igang lørdag morgen, præcis som jeg havde "spået". At der så skulle gå over 24 timer før Nohr så dagens lys, havde jeg ikke regnet med :) Men et weekendbarn blev han da!
 2. 3.November 2013 kl 5.38 kom Nohr til verden. Jeg var 41+1. Nohr vejer 4212g. og måler 53 cm :)
 3. Jeg ved faktisk ikke om han var den sidste....
 4. Jeg kan ik finde ud af at sætte billede ind... ...edit: jeg fandt jo så ud af det :)
 5. I dag kl 5.38, efter 24 timer og 15 minutters veer og hårdt arbejde, kom Nohr til verden! Helt perfekt :kuller Han vejer 4212g. og måler 53 cm. En dejlig gut!
 6. sig mig, var det ikke meningen man skulle få ekstra energi dagene op til fødslen?! Jeg er bare SÅ træt hele tiden. Sover ellers forholdvis godt om natten, men når jeg har afleveret Max i børnehave,bliver jeg så træt at jeg falder i søvn og sover et par timer. Når han så er hentet igen bliver jeg træt igen. Og falder hurtigt i søvn, når jeg lægger mig om aftenen. Nu må Nohr godt snart kigge ud. Har møder omkring min største dreng og ny skole på mandag og tirsdag, så der har jeg ikke tid til at føde. Har jeg ikke født inden mandag, skal jeg til scanning tirsdag- bar et tjek for at se om alt er ok med ham, og er intet sket inden torsdag, bliver jeg sat igang der. Jeg satser på at føde lørdag. Mine andre børn er født i weekenden, så mon ikke det også er det Nohr venter på :)
 7. Har vi en oversigt et sted over hvem der har født og hvornår? Jeg har i hvert fald mistet overblikket. Jeg er stadig gravid 40+4 i dag.
 8. fantastiske babyer altså! :loveshower jeg er nu 2 dage over termin og der er intet optræk til noget :klap
 9. Det er alligevel ogs[ utrolig hvor f[ der har f'dt i vores terminsgruppe indtil videre.... eller er det mig der har glippet noget_ aner ik hvad der sker for min computer siden den skriver som den g\r
 10. Jeg tror bare det var baby der bev;gede hovedet. Det f'les i hvert fald s[dan for mig, n[r Nohr bev;ger sit hoved, og det var samme f'lelse med de andre to
 11. Jeg venter også bare. 3 dage til termin. Det har dog ulmet lidt her til aften, men det er også gået lidt i sig selv igen. Jeg tolker dog også på den mindste lille ting, men før eller siden, mår vi jo gætte rigtigt :) :bd :bd :bd :bd :bd :bd :bd
 12. dejlig beretning. Og godt i havde en god fødsel ! :loveshower
 13. Efter et kolikbarn, har man også fortjent en nem baby, vil jeg mene! Dejligt for jer! Håber hun sætter standarden for alle vores små pus :) Stort tillykke med datteren! Fedt med en god start. mht amningen kan ammebrikker hjælpe lynhurtigt! Mine to første suttede mig til blods, men det helede lynhurtigt, da jeg begyndte at bruge ammebrikker. Og bebs gik hurtigt tilbage til bryst uden brik bagefter.
 14. Uuuuhh så tror jeg snart der sker noget! Det lyder også til der snart sker noget hos jer! Min første kom 8 dage før termin, så det kan da også sagtens være du føder før termin, selvom det er første gang :)
 15. Det er simpelthen blær! :respekt Jeg er nu 37+6 og vejer +10, så jeg er egentlig også godt tilfreds. Hvis jeg smider de kilo + mere lige så hurtigt som jer, er jeg da hurtigt klar til brudekjole!