nillemor3

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    76
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af nillemor3

  1. I dag kl 5.38, efter 24 timer og 15 minutters veer og hårdt arbejde, kom Nohr til verden! Helt perfekt :kuller Han vejer 4212g. og måler 53 cm. En dejlig gut!
  2. lidt komisk. Fødslen gik igang lørdag morgen, præcis som jeg havde "spået". At der så skulle gå over 24 timer før Nohr så dagens lys, havde jeg ikke regnet med :) Men et weekendbarn blev han da!
  3. 3.November 2013 kl 5.38 kom Nohr til verden. Jeg var 41+1. Nohr vejer 4212g. og måler 53 cm :)
  4. Jeg ved faktisk ikke om han var den sidste....
  5. Jeg kan ik finde ud af at sætte billede ind... ...edit: jeg fandt jo så ud af det :)
  6. sig mig, var det ikke meningen man skulle få ekstra energi dagene op til fødslen?! Jeg er bare SÅ træt hele tiden. Sover ellers forholdvis godt om natten, men når jeg har afleveret Max i børnehave,bliver jeg så træt at jeg falder i søvn og sover et par timer. Når han så er hentet igen bliver jeg træt igen. Og falder hurtigt i søvn, når jeg lægger mig om aftenen. Nu må Nohr godt snart kigge ud. Har møder omkring min største dreng og ny skole på mandag og tirsdag, så der har jeg ikke tid til at føde. Har jeg ikke født inden mandag, skal jeg til scanning tirsdag- bar et tjek for at se om alt er ok med ham, og er intet sket inden torsdag, bliver jeg sat igang der. Jeg satser på at føde lørdag. Mine andre børn er født i weekenden, så mon ikke det også er det Nohr venter på :)
  7. Har vi en oversigt et sted over hvem der har født og hvornår? Jeg har i hvert fald mistet overblikket. Jeg er stadig gravid 40+4 i dag.
  8. fantastiske babyer altså! :loveshower jeg er nu 2 dage over termin og der er intet optræk til noget :klap
  9. Det er alligevel ogs[ utrolig hvor f[ der har f'dt i vores terminsgruppe indtil videre.... eller er det mig der har glippet noget_ aner ik hvad der sker for min computer siden den skriver som den g\r
  10. Jeg tror bare det var baby der bev;gede hovedet. Det f'les i hvert fald s[dan for mig, n[r Nohr bev;ger sit hoved, og det var samme f'lelse med de andre to
  11. Jeg venter også bare. 3 dage til termin. Det har dog ulmet lidt her til aften, men det er også gået lidt i sig selv igen. Jeg tolker dog også på den mindste lille ting, men før eller siden, mår vi jo gætte rigtigt :) :bd :bd :bd :bd :bd :bd :bd
  12. dejlig beretning. Og godt i havde en god fødsel ! :loveshower
  13. Efter et kolikbarn, har man også fortjent en nem baby, vil jeg mene! Dejligt for jer! Håber hun sætter standarden for alle vores små pus :) Stort tillykke med datteren! Fedt med en god start. mht amningen kan ammebrikker hjælpe lynhurtigt! Mine to første suttede mig til blods, men det helede lynhurtigt, da jeg begyndte at bruge ammebrikker. Og bebs gik hurtigt tilbage til bryst uden brik bagefter.
  14. Uuuuhh så tror jeg snart der sker noget! Det lyder også til der snart sker noget hos jer! Min første kom 8 dage før termin, så det kan da også sagtens være du føder før termin, selvom det er første gang :)
  15. Det er simpelthen blær! :respekt Jeg er nu 37+6 og vejer +10, så jeg er egentlig også godt tilfreds. Hvis jeg smider de kilo + mere lige så hurtigt som jer, er jeg da hurtigt klar til brudekjole!
  16. Er der slet ik nogen, der kan mærke noget begynde? Jeg vågnede i morges med en underlig fornemmelse.Ved ikke helt hvad det var. Der bliver arbejdet en masse i min krop i dag, så måske bliver det her i efterårsferien Nohr vælger at komme ud? Nu sker det jo selvfølgelig ikke fordi jeg har sagt det, men de to andre gange fik jeg en "fornemmelse" dagen før de blev født. Der vågnede jeg morgenen efter med veer. Så jeg er da spændt på hvordan jeg bliver vækket i morgen tidlig :)
  17. Ha ha fedt!han er god ved dig! Så kan du også tage en masse billeder af bebs og dele med os andre ;)
  18. Jeg står og har et barn, der skal begynde på selv samme skole, så jeg er også nysgerrig. Mit barn skal dog begynde i specialklasse. En af mine veninder har en nevø, som lige har gået der (de skulle flytte, så han skulleflytte skole). Han og forældrene var meget glade for skolen. Der er mange tosprogede, men det er blevet færre med årene, og der er flere og flere "velhavende" som harderesbørn på den skole. Jeg var skeptisk, for jeg er opvokset i området (gik dog på en anden skole, men også med stor procentdel tosproget, måske endda værre), og min dreng tiltrækkes af"seje" typer, så han vil hurtigt kunne falde i det forkerte selskab, hvis det er aktuelt. Men så igen, hvis han tiltrækkes det, skulle han nok finde det et andet sted også. Men vores primære fokus lige nu er at få ham tilbage i så normale skolerammer som muligt, så han kan komme videre. Han får nu eneundervisning på den skole han går på, fordi han ikke kan kapere de mange elever i klassen osv. Der bliver for mange ting at forholde sig til. Men jeg hører godt om Hasle skole, på trods af mange to sprogede. Tingene ændrer sig med tiden og jeg tror kun de ændrer sig til det bedre. Mht privatskoler er der også den vinkel, der hedder, at de skal have x antal pladser fyldt ud for at det kan køre rundt, så der kommer altså også børn, som har mange vanskeligheder osv. Jeg er selv lærer og har været på en privatskole, og her oplevede jeg, at der både var forældre (også tosprogede), som havde samtlige børn på skolen - betalt af kommunen, så det er ikke garanteret, at det er socialt stærke og motiverede/engagerede børn/forældre, der er tilknyttet skolerne. Derudover var der børn med store vanskeligheder/handicaps, som forældrene ikke ville erkende, som gik på skolen. Skolen havde ikke råd til IKKE tage tage dem ind, så selv på privatskole er man ikke garanteret noget som helst. Tag evt ud og se på skolen og oplev atmosfæren. Selvom meget kan nå at ændre sig på 4 år :)
  19. lige lidt glædeligt. Jeg har haft det så skidt gennem hele graviditeten. De første 3-4 måneder med slem kvalme, som blev erstattet af ingen luft, virkelig ubehag og ekstrem træthed. har være på hjerteklinik og blevet "tjekket" for kræft (lyder voldsommere end det er)og hvad ved jeg og nu deseneste uger har jeg bare haft det godt. Jo jo jeg her da forpustet og træt, har ondt i ryggen sover elendigt og alt det der, men jeg kan nu lege med mine børn, gå alle 500m til børnehaven uden pause, jeg har sågar været ude at cykle! Det er vilde sager. Så endelig får jeg lige lov at nyde lidt af graviditeten! SÅ dejligt. På den ene side glæder jeg mig til at være færdig med det her graviditet, men på den anden side er det nu også rart lige at få lov at nyde det. Det er trods alt muligvis sidste gang. Så på trods af skavanker nyder jeg den sidste tid i fulde drag. :biglove
  20. Jeg har ik lige bemærket om jeg er hævet, men er øm/har ondt i den ene side af lysken og lidt ind mod skridtet. Ved faktisk ik, om det er lysken hele vejen ind, men ondt gør det i hvert fald, når jeg bevæger mig. Skadede min lyske under sidste fødsel, så måske den driller igen nu.
  21. hvor er hun dog skøn! :loveshower
  22. stort tillykke med Signe! :stork Nu begynder der endelig at ske noget herinde :)
  23. Jeg er altså godt nok også ved at være spændt nu! eg er dog ikke nervøs for om vandet går det ene eller andet sted, jeg kunne faktisk helt godt tænke mig at prøve det omend det må være upraktisk :) De andre to gange er vandet først gået mens jeg var i pressefasen, så der skal åbenbart noget til hos mig. Jeg har en idé om at eg vågner om morgenen af en ve og det så sker på den måde. Sådan skete det de andre to gange, men det kan jo være vi blivr overraskede denne gang :) De andre to gage havde jeg også en fornemmelse dagen før. Første gang havde jeg det underligt i kroppen og min veninde sagde, at jeg nok snart skulle føde. Vi grinede lidt af det, for jeg beklagede mig over at jeg IKKE ville føde d. 13 (dagen efter). Det gjorde jeg så. Anden ang sag vi fredag aften og spiste og jeg fik fornemmelsen af at det ville ske i weekenden. Dagen efter skete det. Så jeg er spændt på om jeg får en fornemmelse igen og om jeg overhovedet kan skelne den fra alle de andre følelser og ting og sager der kører rundt i hoved og krop ovenpå sådan en forlovelse :) Men tænk engang. Jeg er ved at være klar! Har ellers hele graviditeten igennem frygtet den her fødsel så meget at jeg næsten fortrød. Efter 3d scanning fortalte jordemoren der mig, at man har pause mellem veerne 3. gang (det var helt vildt anden gang, syns bare de veer der kom uafbrudt og i 100 år). Det hjalp lidt på at jeg ikke var så bange for det mere. Og efter forlovelsen er jeg åbenbart ik til at skyde igennem, for jeg glæder mig faktisk helt nu. Om det bare er fordi jeg er klar eller om det er forlovelsens magi ved jeg ikke :)
  24. I går afhold jeg surpriseparty for min kæreste, som fylder 30 på lørdag. Jeg begyndte allerede i maj at arrangere det, så det har været længe undervejs! Meen.. på selv dagen begyndte han at opføre sig underligt, og jeg var sikker på, at nu havde han luret den. Vi ankom til festen osv osv, og da han så siger tak til gæsterne fordi de kom osv, siger han så, at han godt vidste det, han havde luret den. Men at han til gengæld havde en overraskelse. Så gik manden ned på knæ og friede til mig! Så nu er jeg forlovet!! Blev super overrasket. Det havde jeg overhovedet ikke ventet! Men ikke så overrasket, at jeg gik i fødsel :)
  25. Stort tillykke og velkommen til Lærke! :baby1 :loveshower