Steffie

Medlemmer
 • Content count

  281
 • Joined

 • Last visited

About Steffie

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 06/18/1991

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  03-10-2013
 • Lokation
  Vestsjælland
 1. Det kommer an på, hvad vi skal og på vejret :) Hvis vi skal ud og gå en tur eller ned til toget fx, og det er koldt/blæser så kommer han i køreposen, eller hvis vi fx er hos nogen og har klapvogn med til han kan sove i, og det er udenfor så også i køreposen. Hvis vi har klapvogn med ude at handle eller i centeret har jeg bare et tæppe med :) han har som regel altid hans fleecedragt på når vi er ude på den her årstid.
 2. Stort tillykke :loveshower Håber i alle har det godt!
 3. Jeg har nogen stykker liggende, som du gerne må købe, hvis det er ;)
 4. Jeg har slet ikke købt en eneste ting. Jeg synes det er svært :/ og nu er min søn jo kun 10 mdr, så vi har stort set alt fra ham af store ting. Jeg vil gerne købe et sæt tøj, men jeg synes det er svært :)
 5. Det bliver spændende, håber på en opdatering ;) Vi er kun samlet ned min familie i påsken, men de er de første der skal vide det :) Det er altid lidt besværligt fordi min familie bor i Jylland, og vi på Sjælland, og min mands familie bor godt nok også på Sjælland, men over 100 km væk :)
 6. Det er meget forskelligt :) Min venindes søn fik (som de to første), i overmunden, dem det sidder ved siden af fortænderne, ligesom dracula :P
 7. jeg synes også bare det går så stærkt altså. :)Jeg glæder mig så meget! ;) og vi skal offentliggøre det i påsken, det bliver helt vildt! :D
 8. Ja, jeg skulle bare brokke mig lidt herinde :P
 9. Jeg har to, og synes kun de har været irriterende. De var i vejen, og min søn var bedøvende ligeglad med lyden, han legede bare med den og det resulterede i ingen søvn. Så jeg har desværre ingen gode råd :)
 10. Jeg ved ikke om i kommer bagerst i køen. Men så er det jo ikke sikkert i kan få en tid før garanti datoen :)
 11. Jeg ville også teste igen om et par dage :) Men du kan se min første test fra 3+3 = nærmest ikke-eksisterende streg:
 12. Så er du sat på tsecret :)
 13. Det har du ret i, jeg havde ikke turde spørger :blush Og alligevel tillader jeg mig at grine lidt af (/med) dig :lol