MrsMe

Medlemmer
 • Content count

  538
 • Joined

 • Last visited

About MrsMe

 • Rank
  Afhængig

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  09-01-2017

Recent Profile Visitors

1,330 profile views
 1. Nu har jeg simpelthen fået lavet vandrejournal idag, så nu åbner jeg ballet! Jeg er idag 6+0 med en termin den 16. Januar. Det er min 4 graviditet som forhåbentligt bliver til vores første barn. Jeg har for 14 dage siden (samme tid som jeg opdagede at jeg var gravid) fået konstateret meget nedsat stofskifte og det har umiddelbart været grunden til mine spontane aborter. Jeg er startet på medicin og indtil videre ser alting fint ud. Jeg får brug for at sted at komme af med alle mine tanker og nok især nogle at dele de første uger her med - der foregår en masse oppe i mit hoved med netop at bære blevet konstateret kroniker og så lige en graviditet oven i. Men vi krydser fingrer og håber det bedste og så håber jeg der kommer nogle flere til :-)
 2. Tusind tak skal I have piger. Ønsker jer alt muligt held og lykke med Jeres små spirer ;)
 3. Jeg er desværre ude igen - det er blevet bekræftet ved blodprøve at jeg har haft endnu en spontan abort. Det er mega hårdt lige nu, men på det positive begynder det at vise sig hvad problemet er. Lægen sagde at min hcg var ekstrem lav i forhold til hvor langt henne jeg skulle være og det mener jeg også at de sagde sidste gang. Vi skal begge to til lægen i næste måned og så starter vi udredning. Så desværre ingen januar baby til os :(
 4. Tusind tak Saga :kram2 - havde det også helt fint med det valg :)
 5. Jeg ved stadig ikke klar besked. Jeg aflyste min tid på den private klinik, gad ikke betale 500kr for at få af vide jeg havde haft en SA. Jeg bestilte tid ved lægen i stedet for, som har taget en blodprøve og så tager han en igen i morgen tidlig - så jeg skulle forhåbentlig vide besked i morgen eftermiddag. Min blødning er på tydeligt nedadgående, jeg har dog fyldt 2 bind med blod siden igår morges, hvor der både har været små klumper og lidt slim i. Mine ømme bryster er helt væk, jeg har dog haft en dem kvalme i løbet af dagen, ved dog ikke om det bare har været pga nervøsitet. Jeg har ikke haft nogle kraftige smerter som jeg har haft de to andre gange, havde kun en trykken i underlivet igår og stort set ingenting idag. Så må bare vente og se hvad der sker - min mand er heldigvis optimistisk for os begge, jeg er nok mest bare negativ ;)
 6. Årh hvor lyder det skønt! Hjertelig tillykke :loveshower
 7. Tusind tak for opmuntringen - det havde jeg lige brug for :kram
 8. Er i samme båd - har haft en del meget mørk udflåd. Det var helt stoppet i 3 dage og idag har jeg blødt frisk, meget, har fyldt et bind og er godt nok nervøs. Har dog ikke haft nogle store smerter, kun spænden i underlivet. Håber det bedste for dig! :goodluck
 9. Arh for satan! Har blødt hele dagen idag, har fyldt et bind. Har ikke haft smerter og har mere kvalme end jeg har haft tidligere. Skal scannes I morgen og er godt nok spændt på/bange for hvad den viser... Der er laaaaang tid til i morgen lige nu!
 10. Rigtig hjertelig velkommen til Saga og hjertelig tillykke - planlagt eller ej ;) Det lyder fornuftigt at tage det hele som det kommer, men jeg håber selvfølgelig at I får endnu en dejling til flokken :)
 11. Godt så - sikke en forandring! Har ikke oplevet noget lignende :)
 12. Jeg har drømt helt vildt siden jeg blev gravid og jeg synes ikke jeg plejer at drømme sådan - det harogså været nogle underlige ting, men som ofte er svære at huske. Jeg havde et mareridt en nat, som jeg bare ikke kunne slippe af med igen, noget med et eller andet dyr der ville æde hele den landsby vi boede i og noget... Det er noget sjovt noget :)
 13. Jeg drikker også light produkter, pga min kost. Jeg var til samtale med lægen hvor vi gennemgik min kost og ham kommenterede det ikke. Men alt er jo et valg om prioteringen. Jeg har dog droppet light cola :)
 14. Det bliver helt vildt fedt. De har 2 børn i forvejen og jeg vidste ikke de ville have en 3. Så det var noget af en overraskelse og blev mega glad! Jeg har også et hold venner mere der er i behandling og håber håber håber at det også lykkedes for dem! De første vidste det nærmest den dag jeg havde taget testen. Jeg har jo mistet 2 gange og vi har talt åbent og ærligt omkring det hele. Jeg havde sagt at nu gav vi det 3 seriøse forsøg og så gik jeg til lægen og blev undersøgt. Har jo været meget overvægtig (er stadig men har tabt lige over 30kg), så jeg har været bange for at gå til lægen og få dommen. Der skete ingenting på de 3 forsøg og fik mig ikke lige taget sammen til at komme afsted og blev så gravid i det 4. Forsøg. Så havde en veninde der spurgte om jeg var kommet afsted til lægen og så var det sku svært at holde masken. Vi vil også bare gerne glæde os - for hvis det går galt bliver vi jo kede af det uanset hvad. Men lige nu nyder vi tiden med birkes i mavsen ;)
 15. Øv også :( kæmpe kram!