ccc

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    645
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af ccc


  1. 7 hours ago, Sparklinrock said:

    Hej @ccc Kom til at tænke på dig :) Er I kommet i gang med behandling?

    Hej tak for din tanke..ja vi blev desværre ramt af en tragedie i familien, så vi udsatte lige et forsøg en måned..( tænk hvis man blev gravid midt i al sorgen-Så ville jeg slet ikke kunne glæde mig rigtig og det ville vi ikke byde en lille ny spire i maven) 

     

    Vi afventer nu menstruation og skal igang så snart den kommer.. Forventer den kommer ca d 8-10 april..Vi snupper en enkelt iui og derefter går vi direkte til ivf kort protokol.. Vi kan bare ik helt finde ud af om vi skal købe en pakke med 3 forsøg eller nøjes med at købe 1 forsøg og håbe på at det lykkes i første ivf..


  2. Armen for dælen da.. Nu opdagede jeg så lige at der ved ivf behandling og blodprøver står at nogen af dem skal tages på 3-7 dagen i cyklus.. Det er mine jo ik blevet..de er vist taget på dag 20 i cyklus.. Øv øv øv..nu frygter jeg de siger vi skal vente endnu en cyklus så blodprøverne kan tages mellem 3-7 dagen i cyklus.

     

     


  3. 1 hour ago, Meyer said:

    Det er så træls :gal 

     

    6 hours ago, Elisamus said:

    Jeg vil gerne brokke mig over at det er så umuligt at komme igennem til egen læge at man er nødsaget til at kontakte lægevagten. Jeg havde 15-20 opringninger og blev sat i kø i 15 min uden at komme igennem til en sekretær. :gal jeg er på arbejde og kan altså ikke bruge så lang tid på at kunne komme igennem til en forpulet sekretær:gal

    Jeg sad i kø til min læge Idag i 21 min..Så gav jeg simpelhen op..Det er virkelig belastende.


  4. 2 minutes ago, Sparklinrock said:

    Ahhh, spændende :) Jeg har fået 150 eller 175 IE puregon hver dag i 7-10 dage, og så ingen anden stimulering. Her er det så tilsvarende, men kun hver anden dag, og så får du til gengæld pergotime oveni. Det lyder da egentligt meget tilforladeligt og fint. Det tror jeg, at du kan være ret tryg ved :)

    Det bliver godt nok spændende, hvis cyklus flasker sig, og I får lov at starte efter 1 .marts. Det er jo lige om lidt!! Glæder mig til at høre, hvordan samtalen går :)

    Ja det lyder faktisk rigtig godt.. Og vi er mega spændte på samtalen d 1 marts..

    Ved du egentlig om man har behov for smertestillende ved æu og æo.. Og hvilken slags smertestillende man får? 

    Jeg kan nemlig ikke tåle morfin.

    Jeg kan godt tåle Panodil-men er det mon nok? 


  5. 1 hour ago, Sparklinrock said:

    Du har helt ret i, at den skal tages/tilbydes (ca) hver 3. år (dette gælder for alle), men hvorvidt det også gælder ifb. med fertilitetsbehandling, det aner jeg ikke :unsure Men kan godt se, at det er lige ved at være på grænsen med den dato. Hvis jeg var dig, ville jeg kontakte klinikken og evt høre dem, om der er en 'deadline'. Og ellers ville jeg kontakte egen læge og bede om en ny smear, da I netop står overfor fertilitetsbehandling. Som jeg forstår det, så vil de ikke lave smear, når man er gravid - hvilket du bliver lige om lidt - og så går der jo vældig lang tid inden næste smear er muligt. 

     

    Det kan jeg faktisk godt forstå. IVF er noget hårdere for kroppen, men succesraten er væsentligt bedre. Så hvis I kan skære lidt ned på usikkerheden, så er det klart at foretrække. IVF kort protokol har jeg selv været igennem :) Så her spørger du bare løs. Men japanermodellen har jeg godt nok aldrig hørt om :chin: Hvad er det?

     

    Dette er japaner-modellen..egentlig er det vist bare ivf med få hormoner..mon det egentlig er det samme du har været igennem i forbindende med kort protokol? 

    http://www.copenhagenfertilitycenter.com/behandlingen/japaner-modellen.htm 

     


  6. Jeg har lige set på sundhed. Dk at jeg fik den lavet 5-5-2014.. Og så vidt jeg kunne læse burde den gælde i 3 år.. Men er faktisk ik sikker..( og det irriterer mig) :chin:

    Ja vi overvejer at prøve ivf kort protokol..( japanermodellen.. Kender du den? ) de sidste 2 graviditeter er det jo først lykkedes i 7 forsøg begge gange..ved iui..Og det orker jeg egentlig ikke igen.. Jeg er blevet ældre og oddsene er bare lige det større ved ivf, så vi skal til samtale omkring det d 1 marts..og lige der omkring kommer min menstruation.. Så vi håber jo lidt på at vi kan starte efter samtalen..Og så går det jo ikke hvis jeg mangler at få lavet en smeart-test..hvilket vil resulterer i at vi skal vente yderligere en måned med at komme igang..og det vil jeg være ret jeg af..( alle blodprøverne fik jeg taget i fredags) 


  7. 9 hours ago, Barbamama said:

    At jeg har fået sat fotobogen for 2016 til bestilling :yay 

    Hvor bestiller du den henne? 

    Hvad giver du? 

    Hvor mange billederne er der plads til en sådan en bog-det lyder vildt smart:)

    Vi fik en af min bror og hans kone, hvor den var lavet med billeder fra hele dagen med vores bryllup-Den elsker hele familien at bladre i:kuller


  8. 36 minutes ago, Forunderligt said:

    Her godt to døgn efter behandlingen har jeg stadig åndssvagt ondt i mine hofter :( jeg tror desværre ikke jeg er fixet. Jeg kan ikke finde ud af om det er fordi jeg har brug for endnu en behandling eller om det bare er yderligere penge ud af vinduet...

    Det er svært at sige..

    Mine bækkensmerter gik først væk efter jeg havde været til fysioterapi..( efter jeg havde prøvet alt andet) 

    God bedring.


  9. Hmm den er lidt svær..

    Hvis jeg stod i din/jeres situation ville jeg, (når hun nu er så lille) tage en barnepige med på job, som så kunne tage sig af baby imens du har hold..Jeg ville aldrig afleverer hende til en dagplejemor og tage væk fra så lille er barn.

    Så den eneste løsning for mig ville være at tage hende med.. Men altså at have en barnepige med i de timer det drejede sig om. Og sørge for at have udmalket mælk med i flaske som barnepigen kunne give.

    Jeg synes nemlig heller ikke at man kan tillade sig at have en sur/ked baby med inde under selve træningen, da kunderne jo har betalt for at få en koncentreret undervisning..og jeg ville faktisk selv synes der var mega forstyrrende hvis jeg var til træning og der var en baby med.

    Jeg læste i øvrigt lige dit spørgsmål op for en veninde..og ville benytte samme løsningsmodel som jeg.