Meyer

Medlemmer
 • Content count

  276
 • Joined

 • Last visited

About Meyer

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 04/06/1975
 1. Vi glæder os også til normal hverdag. Lige nu er jeg bare glad for at vi har juleferie. Med tre skolebørn bestilt jeg ikke andet end at skaffe test til ungerne, da skolen blev voldsomt ramt af Corona. i den sidste tid enden skolerne blev lukket ned.
 2. Børn er rebuste, hvis han virker som dig selv, og spiser fint. Så tyder det jo på at han er sluppet med skrammer.
 3. Vi har et på badeværelset. Det har været alle pengene værd. I dag bruger vi det til pigernes undertøj. Den yngste er 10 år
 4. Madplan, handle en til to gange om ugen.
 5. Det kan lægen/sp bedre svare på. Min datter gylpede også meget hendes diagnose blev umoden mave lukning, og det forsvandt da hun var et år.
 6. At jeg har bestået første del af mit kursus i maskin sikkerhed.
 7. Hvis hun har 38, så har hun feber. Hvis hun ikke er bedre i morgen eller få mere feber ville jeg ringe til egen læge i morgen. God bedring
 8. Man kan jo ikke gøre for at ens barn bliver syg, og gæstepleje er en del af pakken når man vælger DP og det ved forældrene jo godt. Håber din dreng er ved at være oven på.
 9. Mine har altid fået penicillin mod mellemørebetændelse.
 10. til alle dem som kæmper med sygdom.
 11. Ja det var vi - hun lavede en recept på piller, creme og smertestillende creme til blee området selv om det hele var håndkøbsmedicin det var så godt, for så var vi sikker på at det passede til aldre.
 12. Her hjalp det rigtigt meget at give histamin til natten. God bedring
 13. Vil gerne brokke mig over at min svigermor går total amok i slik og chips bare fordi det er fastelavn. Hver unge fik så meget at de har til flere uger. Det er ikke forbi hun ikke må forkælede dem, men det halve have været mere end fint. Og det ender alligevel med at jeg smider det ud om en uge når det er blevet klamt. Spil af penge.
 14. God bedring
 15. At fuglene synger