joanna70

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About joanna70

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - prøver igen
  1. Hej alle sammen. Jeg har været i min ynglings babybutik i dag, og fik af vide at de holder lagersalg d. 2 feb. kl.10.30-14.30 Det er hos Klappekage.dk Øster Fælled Torv 39 2100 Kbh Ø tlf: 72206617 Det er desværer ikke på netshoppen, kun i den alm. butik. Men man kan ringe til dem, vedr.de "store" ting, som barnevogn og klapvogne
  2. Hej. Hvilken vogn taler vi om? Hvad hedder den?
  3. Hej. Jeg ville vælge en JEDO model. Har selv haft en jedo kombivogn, tilde 2 første og har valgt en JEDO CLARA til nr. 3 Klappekage.dk har dem på tilbud lige nu. Jeg har lige fået en nyheds mail fra dem, med at de holder lagersalg d.2.Feb. Hvor de har tilbud på Jedo Malthe til 3000,- med lift og taske. Det er da et SUPER godt tilbud :-)
  4. Prøv at ringe til klappekage.dk Jeg har en kusine som ringede til dem, vedr.prisen, og hun fik et gratis regnslag med i prisen (399,-) Hun havde også bestilt den tøjbamsen først, men fik ikke vognen. Så hun ringede til danske leverandør for at klage over tøjbamsen. Hun fik at vide at tøjbamsen ikke længere er forhandler af babyjoggeren. De vogne som tøjbamsen har/sælger, er fra tyskland og tøjbamsen skal derfor selv yde garanti og reklamation.De får ingen hjælp fra den danske leverandør. Så det kan hurtigt blive noget rigtig ØV.
  5. Hej.Jeg har brugt en Jedo Kombivogn til mine 2 første børn, og vi har været så glade for den,at vi har købt en Jedo Clara til vores efternøler. Jeg har tidligere arbejde i en babybutik i mange år, og kan kun være positiv over Jedo. Vi har købt vores Jedo Clara hos Klappekage.dk På tilbud. Og alt er gået rigtig godt, VI købte den i butikken og fik en Super god service,men man kan også købe det over hjemmesiden. Vi fik regnslag og myggenet med gratis :-) Men det vigtigste er, at de havde styr på det hele. Vi købte også nogle super madrasser som er special lavet til både liften og barnevognen. Det er madrasser med sølv i. Støvmider kan ikke leve i disse madrasser :-) SUPER SMART.
  6. Hej alle sammen. Jeg har arbejdet i en babybutik inden jeg fik mit første barn. Butikken forhandlede Trille.Og det var noget dårligt LORT. Vi havde reklamationer hele tiden, og trille ville ikke behandle reklamationerne. Det var altid kundens skyld. Butikken ventede ofte flere mdr. på reservedele. Så efter 6 år som forhandler af Trille, tog butikken en stor beslutning og ville ikke forhandle Trille mere. De tog et ukendt mærke ind som hed Jedo. Og sikke en forandring. Der var aldrig nogle problemer med Jedo.Det er er super godt mærke. Så da jeg skulle have min 1. datter købte jeg en Jedo kombivogn. Den blev brugt i 3 år, og vi var glade for hver dag, ( godt brugt til 2 børn :-) Nu skal jeg snart have mit 3. barn og har købt den store Jedo Barnevogn. Den hedder Jedo Clara. Den minder meget om min gamle Jedo kombivogn, men er en stor udgave. Den er 100 cm i liggemålet og man kan sætte klapvognsæde på stellel. Så det er en stor kombivogn :-) Jeg købte den på tilbud hos :Klappekage.dk. Vi har fået vognen hjem, og den er så SUPER LÆKKER, glæder mig til at bruge den. Vi kan helt klart anbefale butikken klappekage, de var utrolig søde og vidste rigtig meget om vognen. Nu havde jeg jo også rigtig høje krav, da jeg selv har solgt barnevogne i mange år.