/aŋgә/

Medlemmer
 • Content count

  982
 • Joined

 • Last visited

About /aŋgә/

 • Rank
  Fast Food

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Jeg tror ikke, det er allergi - det plejer at sidde i armhulen, synes jeg. Men hvad det så er, det ved jeg ikke rigtigt. Har hun kradset sig på noget?
 2. Skynder sig ud af døren!! :d
 3. Enig. :) Og BTW: Fedt at du vil være ppr psykolog! Uden at kende dig særlig godt, så tror jeg du er sådan en psykolog jeg rigtig gerne ville arbejde sammen med.
 4. Fine toppe! Den første er måske lidt for spraglet til mig, men det er jo en smagssag. :) Jeg synes, du har ramt stilen ret godt. Bliserne kan jo både bruges til møder med ledere og med nogle af de mindre ressourcestærke familier, som vi jo også arbejder sammen med.
 5. Je tænker ballerinaer, cowboybukser og så en pæn bluse til. De røde sko er helt vildt fede, men du kan risikere, at lederen er en "typisk gammel" skolepsykolog - en mand med mørkegrønne fløjlsbukser eller en dame med kalvekrøs - som aldrig kunne gå i sådan noget. ;) Jeg tror egentlig ikke, at tøjet betyder så forfærdelig meget, når det er en ppr-stilling (arbejder der selv som talepædagog). Så jeg synes det skal være noget, du synes er pænt og føler dig tilpas i, men som ikke er sådan, at det overskygger det, du siger. Sidst jeg var til samtale, havde jeg et par mørke, stramme bukser på, en let, mørkeblå bluse med lidt mønster og et par grå, pæne sneakers. Og det passede egentlig meget godt ind.
 6. Var det måske en ide med skovtur i en park, eller kaffe og kage på en cafe?
 7. Er dt i dag i flyver? God tur! :glad
 8. I legekøkkenet? I dukkevognen/ under sædet på legetøjsbilen? Bagved radiatorerne? Bagved skabene?
 9. Helt klart d. 25.! Jeg kan nemlig ikke d. 11.
 10. Nu fik jeg kigget, og jeg kan altså ikke finde dem! Jeg er bange for, jeg nok har givet dem til genbrugen. :( Nå, men skoene var i hvert fald rigtig lækre, så det er helt klart et mærke, jeg kan anbefale.
 11. Øhm... pas! ;) Ej, de er gemt godt ned i en kasse, men jeg prøver at ae, om ikke jeg kan finde dem i eftermiddag. Jeg mener, det er en 19 eller 20.
 12. Det er sådan nogle (ikke min annonce, men er på fra mobilen, så kunne ikke få billedet ind på en anden måde ;) ) http://m.dba.dk/babysko-str-18-adi-pige/id-1000062602/
 13. Jeg har vist et par fra adi liggende i den størrelse, som du godt nå få billigt, hvis det er. :)
 14. Suits!