/aŋgә/

Medlemmer
 • Content count

  982
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by /aŋgә/

 1. Jeg tror ikke, det er allergi - det plejer at sidde i armhulen, synes jeg. Men hvad det så er, det ved jeg ikke rigtigt. Har hun kradset sig på noget?
 2. Skynder sig ud af døren!! :d
 3. Enig. :) Og BTW: Fedt at du vil være ppr psykolog! Uden at kende dig særlig godt, så tror jeg du er sådan en psykolog jeg rigtig gerne ville arbejde sammen med.
 4. Fine toppe! Den første er måske lidt for spraglet til mig, men det er jo en smagssag. :) Jeg synes, du har ramt stilen ret godt. Bliserne kan jo både bruges til møder med ledere og med nogle af de mindre ressourcestærke familier, som vi jo også arbejder sammen med.
 5. Je tænker ballerinaer, cowboybukser og så en pæn bluse til. De røde sko er helt vildt fede, men du kan risikere, at lederen er en "typisk gammel" skolepsykolog - en mand med mørkegrønne fløjlsbukser eller en dame med kalvekrøs - som aldrig kunne gå i sådan noget. ;) Jeg tror egentlig ikke, at tøjet betyder så forfærdelig meget, når det er en ppr-stilling (arbejder der selv som talepædagog). Så jeg synes det skal være noget, du synes er pænt og føler dig tilpas i, men som ikke er sådan, at det overskygger det, du siger. Sidst jeg var til samtale, havde jeg et par mørke, stramme bukser på, en let, mørkeblå bluse med lidt mønster og et par grå, pæne sneakers. Og det passede egentlig meget godt ind.
 6. Var det måske en ide med skovtur i en park, eller kaffe og kage på en cafe?
 7. Er dt i dag i flyver? God tur! :glad
 8. I legekøkkenet? I dukkevognen/ under sædet på legetøjsbilen? Bagved radiatorerne? Bagved skabene?
 9. Helt klart d. 25.! Jeg kan nemlig ikke d. 11.
 10. Nu fik jeg kigget, og jeg kan altså ikke finde dem! Jeg er bange for, jeg nok har givet dem til genbrugen. :( Nå, men skoene var i hvert fald rigtig lækre, så det er helt klart et mærke, jeg kan anbefale.
 11. Øhm... pas! ;) Ej, de er gemt godt ned i en kasse, men jeg prøver at ae, om ikke jeg kan finde dem i eftermiddag. Jeg mener, det er en 19 eller 20.
 12. Det er sådan nogle (ikke min annonce, men er på fra mobilen, så kunne ikke få billedet ind på en anden måde ;) ) http://m.dba.dk/babysko-str-18-adi-pige/id-1000062602/
 13. Jeg har vist et par fra adi liggende i den størrelse, som du godt nå få billigt, hvis det er. :)
 14. Suits!
 15. :kram Elina har også altid været meget morglad, og vi har haft - og har - mange af de samme problemer som i har. Så sent som i nat havde hun en skrigetur, fordi det var far der kom ind til hende og ikke mig. Lige i øjeblikket kommer morsygen op som en reaktion på at være blevet storesøster - særligt om natten, hvor det jo er naturligt, at jeg er på lillebror. Den kan dog også sagtens dukke op af andre årsager - at far har været meget væk, at jeg har været meget mere sammen med hende end han har, hun er mere træt end hun plejer, at L og jeg har en dum periode.... Det er rigtig hårdt når det står på, for alle parter. Men det er en fase, og det bliver nemmere, jo ældre hun bliver! Det der hjælper allerbedst herhjemme er, at far og datter får noget kvalitetstid. Det kan være en dag derhjemme, mens jeg tager af sted, en udflugt kun ham og hende (ned til bedsteforældrene eller ud og køre tog el.l., som bliver gjort til noget helt særligt, med saft og kiks som jeg ikke må være med til) eller en leg, hvor far kan brillere, og jeg kan trække mig. Herhjemme er det oftest at bygge lego eller reparere cyklen. Og så tænker jeg, at det er vigtigt, at Anders og du står sammen - at i er enige om, hvornår i står fast, og hvornår det er ok, at du tager over. For hun kan mærke, når i ikke er enige! Det kan være, i kan blive enige om nogle situationer, som kun kan klares af far, eller nogle opgaver, som du skal have lov til at gøre alene (tømme opvasker el.l.)? Og så få snakket om, hvordan i gør, hvis det går galt ved f.eks. putning. Skal du tage over, eller bare komme ind og være med? Jeg håber, det snart går bliver bedre igen. :kram2
 16. Tak, det var lige det jeg trængte til. :kiss
 17. Nå, så er det vist snart slut med amningen - carl gider ikke mere. :( Det var alligevel meningen, vi skulle over til flasken om en måned (jeg starter på arbejde 1.5.), men derfor er det stadig noget vemodigt, at det nu skal være slut...
 18. Stort tillykke med ham! :loveshower Vildt at der allerede er gået et år...
 19. Kender det! ;) her hjalp det efter 14 dage med lange gåture. Jeg gjorde dog det, at jeg begyndte at gå, inden han vågnede, for at lære ham at blive i søvnen. Carl sover for det meste 3 lure - en kort om formiddagen (30 - 60 min), en længere middagslur (1 1/2 - 2 timer) og en powernap om eftermiddagen. Indtil for et par uger siden var han vågen i ca. 2 timer mellem hver lur, men han er begyndt at ændre sin rytme,så han for det meste er vågen i ca. 2 1/2 timer. Det betyder så også, at han oftere og oftere kun sover to lure, som så til gengæld er noget længere.
 20. Kræsne møgunge! :D Carl gider heller ikke sveske, til gengæld er han helt vild med æble-pæremos
 21. Det er ulempen ved, når en bog bliver alt for detaljeret - man bliver alt for hutigt usikker, når tingene ikke helt går som den siger. :/ I bund og grund handler det vel "bare" om, at hun til sidst skal ende med 4 måltider (og evt. en formiddagssnack), og hvert måltid afløser så en amning, så man til allersidst kun ammer tidlig morgen og tidlig aften. Indtil portionerne er så store, at hun bliver helt mæt af dem, kan du sagtens amme bagefter, hvis behovet er der! Ro på - husk, at i er kommet lidt sent i gang pga gylperiet, så det gør altså ikke noget, hvis hun ikke helt følger skemaet. Og det skader altså ikke at amme - Vega skal nok sige fra, hvis hun ikke er sulten, når du tilbyder brystet. :) :kiss
 22. Tusind tak for svarene, piger! Jeg var til åbent hus hos sundhedsplejerskerne i dag, hvor jeg bl.a. fik spurgt til det med søvnen, men jeg synes sq ikke rigtigt, jeg blev klogere. Sp var inde på, om han måske skulle skærmes mere inden han skal sove, eller at jeg måske reagerer for hurtigt, når han begynder at brokke sig, men ingen af delene ramte sådan helt plet, synes jeg. Så nu må vi se - skal lige ha gjort op med mig selv, om jeg vil blive ved med at gøre som jeg gør nu (gå en lang tur mens han sover, for at få ham til at blive i søvnen), eller om jeg hellere skal bruge krudt på at hjælpe ham ned at falde i søvn igen, når han så vågner.
 23. Hold da op! :o Dejligt at besøget gik godt, håber det bliver en succes at trappe ned på movicol. :)
 24. Er der nogen af jer der har et godt fif til, hvordan man får baby til at sove i mere end en halv time uden at skulle hjælpes? I øjeblikket gør jeg der, at jeg lægger ham ud i barnevognen, og så går jeg en laang tur efter 20 min (dvs inden han vågner), i håbet om at det lærer ham at blive i søvnen. Er spændt på om det virker!