Aurora2605

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    68
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Aurora2605


  1. Vi springer bevist over marts/april for at undgå december termin.

    Og det er fordi 1/2 af familien har fødselsdag i december (inkl faren) og så jul oven i, der er ikke ret mange dage tilbage hvis baby skal have sin egen fødseldag. Det er heldigvis noget vi er enige om, netop fordi faren selv er decemberføselar, og ved hvor træls det er.

    Det kan jeg faktisk godt forstå :-)


  2. Måtte lige finde reklamen frem igen :-)

    Ja det er Grøn Balance bleen.

    Jeg kender den ikke - er jo end ikke gravid endnu. Men jeg falder over miljø OG allergi mærkningen. Det synes jeg er fedt. Og fast den så også er ret billig, er jo endnu mere fedt.

    Dejligt at høre om jeres erfaringer.


  3. Hvor længe har I forsøgt at blive gravid?

    Vi har forsøgt i 2 år og 5 måneder, hvor det sidste år har været i behandling. Vi har haft 3 inseminationer i spontan cyklus, og er igang med første forsøg med hormoner. Dvs der er endnu 2 forsøg ud over dette, inden vi når reagensglas behandling... Og at holde pause fra projektet er ganske udelukket. Jeg er for gammel til at holde pause :-)

    Ang. det med at flexe når jeg skal til behandling, er ikke en mulighed. Det er et job uden flex muligt, og at sige man skal rende til lægen igen og igen bryder jeg mig ikke om. Scanningerne kan ligge tidligt eller sent på dagen, så det ikke konflikter. Men inseminering ligger altid om formiddagen.

    Men mon ikke jeg finder en løsning, hvis jeg skulle komme i den lykkelige situation.

    Tusinde tak for alle jeres input :-)


  4. Ja den har med sikkerhed været oppe og vende før, men jeg har søgt og søgt, og kan ikke finde. Så jeg starter en ny ..... Så tilgiv mig :-)

    Jeg er jo i behandling .... Er endnu ikke gravid, men håber at inseminationen i tirsdag er en succes.

    Jeg er også ledig, men fik en stor mulighed i går. INTET tilbud om job endnu, men indkaldelse til samtale.

    Drømme jobbet og et fantastisk sted. Et job jeg MEGET gerne vil have.

    Jeg svinger lidt rundt i, hvad jeg vil/bør gøre i tilfælde af følgende scenarier:

    1.........Jeg får jobbet OG tester positiv i slutningen af februar.... Altså inden job start, men efter evt kontrakt er underskrevet. Hvornår siger jeg det ..... Meget kan jo nå at gå galt, og indrømmet så er jeg mig selv nærmest, og jeg vil ikke smide drømme jobbet væk for så ny og usikker en ting .... Tænker at ville sige det inden prøveperioden er overstået .... Hvad ville I ?

    2....... At jeg får jobbet .... Tester negativ, og derved skal fortsætte behandlingen. Det kræver jo nogle formiddage fri fra job, for at komme til scanninger og insemination. Det vil jo kræve alle kort på bordet, eller vil det ? Jeg vil jo ikke vælges fra pga behandling, men realistisk set er man jo desværre ikke særlig attraktiv som ny medarbejder, hvis man arbejder aktivt på at få en baby. Gjorde man det på naturligvis, behøvede man jo ikke fortælle noget ..... Men i behandlings systemet er det nødvendigt med tid fri fra jobbet ..... Hvordan ville I JK klare den ??

    Ja alt i alt et luksus problem lige nu, da jeg hverken står med konkret jobtilbud, og ej heller 2 streger på en test :-)


  5. Åhhhh jeg hader inderligt at min mand er så perfekt med ALT .... Han smider aldrig sokker rundt omkring. Glemmer aldrig aftaler ..... Er faktisk bare perfekt.

    Hvilket får mig til at fremstå sjusket og som et rodehovede, hvilket jeg nok også lidt er ;-) ... I forhold til ham, er jeg i hvert fald.

    Men det er også PRÆCIST det jeg elsker ham aller mest for. Han er perfekt.


  6. Havde sådan en skøn dag med kæresten igår, hvor vi lå og fantaserede om os selv som forældre, kiggede i navnebøger og snakkede om, hvordan vi skal fortælle det til familien, når den tid kommer. Det er virkelig dejligt at vide, at han vil det her lige så meget som mig, og at han glæder sig helt fantastisk meget til at blive far. Og jeg ved, at han blive verdens bedste far :) :loveshower Ih, I'm so in love.

    GLÆDELIG mandag, alle sammen!

    DEJLIGT med sådan en dag ........ det har man bare brug for. Skønt !!! :wub

    Herhjemme havde vi sådan en dag lørdag .... vi trængte også :kuller


  7. Pyyyyhhhhhhh ............... det var fa***** heldigt, at den var god nok, så du ikke skulle til at kæmpe med et fup firma.

    Jeg har tænkt meget på dig her i weekenden ...... søgt lidt på fub firmaer og hvad man kan gøre imod dem. Og jeg kunne næsten få helt ondt i maven, hvis du skulle igang med at kæmpe mod sådanne, for man har stort set ikke en chance. Jo jo man kan vente på at komme i fogedretten, men inden man kommer dertil, kan man være registreret i RKI i laaaaaaang tid inden ..... og helt uden grund. Worst case senario !!

    Jeg er glad for at du fandt ud af tingene og at der var en naturlig løsning. :)


  8. Telmore kører på TDC´s net, men har ellers INTET med TDC at gøre, så det er ikke der dit problem ligger.

    jeg ville under ingen omstændigheder betale, før jeg havde snakket med TDC, og også med advokat firmate ..... gør det mandag, og så synes jeg det lyder som svindel.

    De satser jo netop på at folk bliver bange, og skynder sig at betale. Du kan ikke få dine penge tilbage i banken, hvis det viser sig at være svindel, efter du har betalt. Banken betaler ikke tilbage, for du har betalt frivilligt. Så skal der køres sag, og det får man sjældent noget ud af.

    Vent til mandag og få ringet til de forskellige.


  9. I har så meget ret alle sammen ..... og nu er der jo faktisk en lille detalje vi KAN planlægge ...... :rolleyes ... får vi et december barn, så kan vi være med til at præge hvornår den skal have fødselsdag, og det bliver STENsikkert ikke juleaften, for jeg skal have planlagt kejsersnit. Så lidt planlægning kan vi da :)

    Vi springer heller ikke de 2 måneder over ...... nu har vi forsøgt med den her mirakel baby i 2 år og 5 måneder, så skulle den komme i december, så skal jeg nok sørge for at den fødselsdage ALDRIG kommer til at drukne i jul :wub


  10. Tusinde tak for alle jeres svar. :kram

    Jeg er super glad for at jeg ikke er den eneste der har haft tanken i mit hovede.

    Vi er i behandling for at få vores ønske baby - og det har virkelig trukket tænder ud ..... og jeg smider alle de her planlægnings tanker væk, for kommer vores mirakel, må det komme lige når det vil .... men helst til dets fødselsdag :P


  11. Kast Jer ud i det - hvis I springer over, så vil du konstant have en lille stemme i baghovedet der spørger, om det mon var i DEN cyklus du ville være blevet gravid. Og der er så mange der har fødselsdag fra midt i december til midt i januar og de er jo ikke mindre lykkelige af den grund ;)

    Held og lykke :goodluck

    Kast jer ud i det, der vil altid være fordele og ulemper ved fødselsdage.

    Jeg/vi havde ikke taget en beslutning ..... jeg har kun tankerne omkring det, og derfor ville jeg bare lige høre jeres andres mening ...... ;)

    Tror bare jeg holder mine tanker for mig selv, og så klør vi på med vores behandling OGSÅ i marts og april :kuller :kuller :kuller