Aurora2605

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    68
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Aurora2605

  1. Hmmm jeg skal teste om en uge præcist, men det er en test dag sat af fertilitetsklinikken, og min mens kommer ALTID 4 dage før deres test dag. Så hvis den ikke gør det denne gang, behøver jeg næsten ikke teste :P
  2. Jeg vil ooooooooooooosssssss med i oktober terminen ..... BASTA !!!!! :P
  3. Hvor sjovt du skriver det .... jeg har også de vildeste ømme babser. Må tage min BH af lige så snart jeg er indendøre - det gør simpelthen for avs at have BH på. Skal vi ikke satse på at det er et GODT tegn for os ? ;)
  4. De er allergi testede og forholdsvis billige. Nogle der kender dem, bruger dem ????
  5. Ham har jeg også brugt. Kun positive oplevelser herfra også.
  6. Vi bruger Dansk Fertilitetsklinik på Frederiksberg .... De er super søde, og vi føler os i de bedste hænder. Kommer vi til reagensglasdelen, skal vi dog på Hvidovre, men det kommer vi så direkte herfra.
  7. Hej med jer Jeg er lidt nysgerrig, hvordan I andre tænker ....... jeg er i syv sind i dag. Vi er jo i behandling, og det er op ad bakke. Vi ønsker os SÅ brændende en baby. MEN nu kommer vi jo ind i perioden, hvor baby vil have fødselsdag lige omkring jul, og det synes jeg bare er en smule træls. Vi er så helt utroligt meget i tvivl om vi skal springe marts og april over i vores behandling, for så kommer vi hen over fødsel i julen ..... men alligevel er det bare slet slet ikke det vi vil. Vi vil ikke springe noget over, men fødselsdag i julen er jo heller ikke fedt. Tænker nogle af jer andre over det overhovedet ??? (Eller er det bare min hjerne der er gået i selvsving i dag ?)
  8. Det kan jeg faktisk godt forstå :-)
  9. Nu kommer bjerg ligger med et sært spørgsmål :-) Kunne en af jer der bruger dem ( til babyen altså ;-)), lokkes til at tage ret billede af en ble, og lægge det herind ? Jeg er ligeglad med fine farver eller mønstre, men facon og lukkemerkanismen er vigtig for mig.
  10. Måtte lige finde reklamen frem igen :-) Ja det er Grøn Balance bleen. Jeg kender den ikke - er jo end ikke gravid endnu. Men jeg falder over miljø OG allergi mærkningen. Det synes jeg er fedt. Og fast den så også er ret billig, er jo endnu mere fedt. Dejligt at høre om jeres erfaringer.
  11. Jobsamtale i morgen ....... Skal vil ikke aftale at jeg lander BÅDE job og de 2 streger ??????? Det gad jeg godt :-)
  12. Så for søren ...... ja det skulle da lige passe :rolleyes
  13. Ja den har med sikkerhed været oppe og vende før, men jeg har søgt og søgt, og kan ikke finde. Så jeg starter en ny ..... Så tilgiv mig :-) Jeg er jo i behandling .... Er endnu ikke gravid, men håber at inseminationen i tirsdag er en succes. Jeg er også ledig, men fik en stor mulighed i går. INTET tilbud om job endnu, men indkaldelse til samtale. Drømme jobbet og et fantastisk sted. Et job jeg MEGET gerne vil have. Jeg svinger lidt rundt i, hvad jeg vil/bør gøre i tilfælde af følgende scenarier: 1.........Jeg får jobbet OG tester positiv i slutningen af februar.... Altså inden job start, men efter evt kontrakt er underskrevet. Hvornår siger jeg det ..... Meget kan jo nå at gå galt, og indrømmet så er jeg mig selv nærmest, og jeg vil ikke smide drømme jobbet væk for så ny og usikker en ting .... Tænker at ville sige det inden prøveperioden er overstået .... Hvad ville I ? 2....... At jeg får jobbet .... Tester negativ, og derved skal fortsætte behandlingen. Det kræver jo nogle formiddage fri fra job, for at komme til scanninger og insemination. Det vil jo kræve alle kort på bordet, eller vil det ? Jeg vil jo ikke vælges fra pga behandling, men realistisk set er man jo desværre ikke særlig attraktiv som ny medarbejder, hvis man arbejder aktivt på at få en baby. Gjorde man det på naturligvis, behøvede man jo ikke fortælle noget ..... Men i behandlings systemet er det nødvendigt med tid fri fra jobbet ..... Hvordan ville I JK klare den ?? Ja alt i alt et luksus problem lige nu, da jeg hverken står med konkret jobtilbud, og ej heller 2 streger på en test :-)
  14. Vi har forsøgt i 2 år og 5 måneder, hvor det sidste år har været i behandling. Vi har haft 3 inseminationer i spontan cyklus, og er igang med første forsøg med hormoner. Dvs der er endnu 2 forsøg ud over dette, inden vi når reagensglas behandling... Og at holde pause fra projektet er ganske udelukket. Jeg er for gammel til at holde pause :-) Ang. det med at flexe når jeg skal til behandling, er ikke en mulighed. Det er et job uden flex muligt, og at sige man skal rende til lægen igen og igen bryder jeg mig ikke om. Scanningerne kan ligge tidligt eller sent på dagen, så det ikke konflikter. Men inseminering ligger altid om formiddagen. Men mon ikke jeg finder en løsning, hvis jeg skulle komme i den lykkelige situation. Tusinde tak for alle jeres input :-)
  15. Hvis altså ikke han var/er med, da/når testen tages ?? Jeg håber snart at stå med de 2 streger, og kunne godt tænke mig at overraske den kommende father-to-be. Hvad gjorde/gør I andre ??
  16. Åhhhh jeg hader inderligt at min mand er så perfekt med ALT .... Han smider aldrig sokker rundt omkring. Glemmer aldrig aftaler ..... Er faktisk bare perfekt. Hvilket får mig til at fremstå sjusket og som et rodehovede, hvilket jeg nok også lidt er ;-) ... I forhold til ham, er jeg i hvert fald. Men det er også PRÆCIST det jeg elsker ham aller mest for. Han er perfekt.
  17. Ok .... :-) .... Jeg skal nok liiiiiige lærer lidt mere om at gå på fra mobilen. Havde ikke set at jeg bevægede mig rundt i en terminsgruppe .... Sorry at jeg blandede mig :-) Må I have et hyggeligt møde :-)
  18. Jeg er frisk .... Er dog ny herinde, endnu ikke gravid .... Men er altid frisk på at mødes :-)
  19. Hvordan har du det nu ? Jeg her også startet på Puregon, og får 75e her til at begynde med hver eneste aften. Jeg har ingen bivirkninger haft .... det gør lidt ondt en gang imellem at stikke, og andre gange mærker jeg det slet ikke. Jeg har stikket i en uge nu. Håber du får det bedre :-)
  20. Ændring i tankesæt .... TJEK !!!!
  21. DEJLIGT med sådan en dag ........ det har man bare brug for. Skønt !!! :wub Herhjemme havde vi sådan en dag lørdag .... vi trængte også :kuller
  22. Pyyyyhhhhhhh ............... det var fa***** heldigt, at den var god nok, så du ikke skulle til at kæmpe med et fup firma. Jeg har tænkt meget på dig her i weekenden ...... søgt lidt på fub firmaer og hvad man kan gøre imod dem. Og jeg kunne næsten få helt ondt i maven, hvis du skulle igang med at kæmpe mod sådanne, for man har stort set ikke en chance. Jo jo man kan vente på at komme i fogedretten, men inden man kommer dertil, kan man være registreret i RKI i laaaaaaang tid inden ..... og helt uden grund. Worst case senario !! Jeg er glad for at du fandt ud af tingene og at der var en naturlig løsning. :)
  23. Telmore kører på TDC´s net, men har ellers INTET med TDC at gøre, så det er ikke der dit problem ligger. jeg ville under ingen omstændigheder betale, før jeg havde snakket med TDC, og også med advokat firmate ..... gør det mandag, og så synes jeg det lyder som svindel. De satser jo netop på at folk bliver bange, og skynder sig at betale. Du kan ikke få dine penge tilbage i banken, hvis det viser sig at være svindel, efter du har betalt. Banken betaler ikke tilbage, for du har betalt frivilligt. Så skal der køres sag, og det får man sjældent noget ud af. Vent til mandag og få ringet til de forskellige.
  24. Så starter epoken med hormoner .... Og jeg er klar til kampen. Og positiv :-) Håber det hele lykkes. Må lige undersøge mere omkring tvillinger og økonomien i det .... Vores chancer for dobbelt lykke er jo lige steget voldsomt. Og det tager lige lidt pusten fra mig :-)
  25. I har så meget ret alle sammen ..... og nu er der jo faktisk en lille detalje vi KAN planlægge ...... :rolleyes ... får vi et december barn, så kan vi være med til at præge hvornår den skal have fødselsdag, og det bliver STENsikkert ikke juleaften, for jeg skal have planlagt kejsersnit. Så lidt planlægning kan vi da :) Vi springer heller ikke de 2 måneder over ...... nu har vi forsøgt med den her mirakel baby i 2 år og 5 måneder, så skulle den komme i december, så skal jeg nok sørge for at den fødselsdage ALDRIG kommer til at drukne i jul :wub