Aurora2605

Medlemmer
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

About Aurora2605

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Hmmm jeg skal teste om en uge præcist, men det er en test dag sat af fertilitetsklinikken, og min mens kommer ALTID 4 dage før deres test dag. Så hvis den ikke gør det denne gang, behøver jeg næsten ikke teste :P
 2. Jeg vil ooooooooooooosssssss med i oktober terminen ..... BASTA !!!!! :P
 3. Hvor sjovt du skriver det .... jeg har også de vildeste ømme babser. Må tage min BH af lige så snart jeg er indendøre - det gør simpelthen for avs at have BH på. Skal vi ikke satse på at det er et GODT tegn for os ? ;)
 4. Ham har jeg også brugt. Kun positive oplevelser herfra også.
 5. Vi bruger Dansk Fertilitetsklinik på Frederiksberg .... De er super søde, og vi føler os i de bedste hænder. Kommer vi til reagensglasdelen, skal vi dog på Hvidovre, men det kommer vi så direkte herfra.
 6. Det kan jeg faktisk godt forstå :-)
 7. Nu kommer bjerg ligger med et sært spørgsmål :-) Kunne en af jer der bruger dem ( til babyen altså ;-)), lokkes til at tage ret billede af en ble, og lægge det herind ? Jeg er ligeglad med fine farver eller mønstre, men facon og lukkemerkanismen er vigtig for mig.
 8. Måtte lige finde reklamen frem igen :-) Ja det er Grøn Balance bleen. Jeg kender den ikke - er jo end ikke gravid endnu. Men jeg falder over miljø OG allergi mærkningen. Det synes jeg er fedt. Og fast den så også er ret billig, er jo endnu mere fedt. Dejligt at høre om jeres erfaringer.
 9. De er allergi testede og forholdsvis billige. Nogle der kender dem, bruger dem ????
 10. Jobsamtale i morgen ....... Skal vil ikke aftale at jeg lander BÅDE job og de 2 streger ??????? Det gad jeg godt :-)
 11. Så for søren ...... ja det skulle da lige passe :rolleyes
 12. Vi har forsøgt i 2 år og 5 måneder, hvor det sidste år har været i behandling. Vi har haft 3 inseminationer i spontan cyklus, og er igang med første forsøg med hormoner. Dvs der er endnu 2 forsøg ud over dette, inden vi når reagensglas behandling... Og at holde pause fra projektet er ganske udelukket. Jeg er for gammel til at holde pause :-) Ang. det med at flexe når jeg skal til behandling, er ikke en mulighed. Det er et job uden flex muligt, og at sige man skal rende til lægen igen og igen bryder jeg mig ikke om. Scanningerne kan ligge tidligt eller sent på dagen, så det ikke konflikter. Men inseminering ligger altid om formiddagen. Men mon ikke jeg finder en løsning, hvis jeg skulle komme i den lykkelige situation. Tusinde tak for alle jeres input :-)
 13. Ja den har med sikkerhed været oppe og vende før, men jeg har søgt og søgt, og kan ikke finde. Så jeg starter en ny ..... Så tilgiv mig :-) Jeg er jo i behandling .... Er endnu ikke gravid, men håber at inseminationen i tirsdag er en succes. Jeg er også ledig, men fik en stor mulighed i går. INTET tilbud om job endnu, men indkaldelse til samtale. Drømme jobbet og et fantastisk sted. Et job jeg MEGET gerne vil have. Jeg svinger lidt rundt i, hvad jeg vil/bør gøre i tilfælde af følgende scenarier: 1.........Jeg får jobbet OG tester positiv i slutningen af februar.... Altså inden job start, men efter evt kontrakt er underskrevet. Hvornår siger jeg det ..... Meget kan jo nå at gå galt, og indrømmet så er jeg mig selv nærmest, og jeg vil ikke smide drømme jobbet væk for så ny og usikker en ting .... Tænker at ville sige det inden prøveperioden er overstået .... Hvad ville I ? 2....... At jeg får jobbet .... Tester negativ, og derved skal fortsætte behandlingen. Det kræver jo nogle formiddage fri fra job, for at komme til scanninger og insemination. Det vil jo kræve alle kort på bordet, eller vil det ? Jeg vil jo ikke vælges fra pga behandling, men realistisk set er man jo desværre ikke særlig attraktiv som ny medarbejder, hvis man arbejder aktivt på at få en baby. Gjorde man det på naturligvis, behøvede man jo ikke fortælle noget ..... Men i behandlings systemet er det nødvendigt med tid fri fra jobbet ..... Hvordan ville I JK klare den ?? Ja alt i alt et luksus problem lige nu, da jeg hverken står med konkret jobtilbud, og ej heller 2 streger på en test :-)
 14. Åhhhh jeg hader inderligt at min mand er så perfekt med ALT .... Han smider aldrig sokker rundt omkring. Glemmer aldrig aftaler ..... Er faktisk bare perfekt. Hvilket får mig til at fremstå sjusket og som et rodehovede, hvilket jeg nok også lidt er ;-) ... I forhold til ham, er jeg i hvert fald. Men det er også PRÆCIST det jeg elsker ham aller mest for. Han er perfekt.
 15. Ok .... :-) .... Jeg skal nok liiiiiige lærer lidt mere om at gå på fra mobilen. Havde ikke set at jeg bevægede mig rundt i en terminsgruppe .... Sorry at jeg blandede mig :-) Må I have et hyggeligt møde :-)