Mor til K+M+?

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    31
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Mor til K+M+?

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 09/15/1978

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    17-07-2013
  1. Min første fødsel endte i akut kejsersnit under narkose fordi jeg ikke kunne ligge stille nok til at få lagt en epiduralblokade . 2. gang fødte jeg på almindeligvis, havde dog nogen bristninger som jdm ikke kunne klare så jeg måtte på operationsgangen for at blive lappet sammen. Jeg havde flere smerter efter den alm. fødsel end efter kejsersnit.
  2. Har snakket med lægen i dag og det ER ligamentsmerter så nu er jeg den heldige indehaver af den slags både i maven og indersiden af lårene (dem i lårene føles som om jeg har været i motionscenter uden at strække ud <_< )
  3. Det er længere nede end sidestik normalt er, det er ikke ligesom plukveer da det er sådan nogen jag ind i side. Kommer når jeg er i bevægelse og forsvinder når jeg sidder eller ligger. Undre jeg over hvad det er mest fordi det er ubehageligt og jeg mindes ikke at jeg har oplevet det under mine andre graviditeter. Skal til lægesamtale i morgen efter jeg har været til gennemscanning så vil spørge hende om hun har en forklaring.
  4. Hej piger Vil lige høre om der er andre der har problemer med sidestik eller hvad det nu er? Jeg har i en lille uges tid haft problemer med at få ondt i siden nederst i maven, minder om sidestik og kommer når jeg går og er ubehageligt. Nogen der har oplevet det samme?
  5. Vil lige dele min oplevelse af mit 1. jordemoder besøg jeg var til i torsdags. Jeg hører normalt til i Kolding men er henvist til Odens pga af flere problemstillinger, hvilket jeg har været meget skeptisk overfor, og har oz haft følelsen af at de ikke har haft styr på noget. Men efter i går har jeg fået en hel anden opfattelse. Jeg er kommet ind under noget det hedder familiecentret og den jordemoder jeg har fået er bare rigtig sød og meget forstående. Alle de ting/bekymringer jeg havde brug for at snakke om kom hun ind på inden jeg selv begyndte. Vi havde en rigtig god snak og fik en tid igen den 14/3 da vi efter lidt over 1 time ikke kunne nå mere. Min mand var desværre ikke med, han har det svært med sygehuse og det's personaler (har haft nogen uheldige oplevelser). Min terapeut havde tilbudt at tage med, hvilket hun var og det var en rigtig god støtte. Så alt i alt en rigtig god oplevelse :wee På tirsdag skal jeg til gennemscanning og bagefter til en lægesamtale og jeg glæder mig rigtig meget :yay I øvrigt rundede jeg de magiske 20 uger i onsdags. Det gøre altså bare noget ved en. Fra at tælle frem til uge 20 er jeg nu begyndt at tælle ned til uge 40 :yay
  6. Glad for at kunne hjælpe :rolleyes
  7. Da jeg fik mit første barn ammede jeg til han var 7-8 måneder helt uden problemer. Da jeg så fik nr 2 var der ikke andet en problemer og smerter forbundet med amningen og efter 7 uger sagde jeg stop mest af alt fordi jeg kunne mærke at det gik udover forholdet mellem mig og min datter. Denne her gang ved jeg ikke endnu hvad jeg vil, eller det ved jeg for jeg vil helst amme men magter ikke alle de frustrationer og manglende overskud til de 2 store der jo oz skal være plads til. Jeg skal til jordemoder på torsdag og det er en af de ting jeg rigtig gerne vil snakke med hende om. Den gang jeg stoppede med at amme brugte jeg den her hjemmeside http://www.flaskebarn.dk, syntes den var god at støtte sig op af.
  8. Super ide med FB Hvad hedder gruppen på FB?
  9. Sidder lige nu og ser børnenes MGP sammen med mine unger og jeg sidder bare og tuder :boo De gør det bare så godt, men mine egne sidder bare kigger underligt på mig <_<
  10. Sidder lige nu og ser børnenes MGP sammen med mine unger og jeg sidder bare og tuder :boo De gør det bare så godt, men mine egne sidder bare kigger underligt på mig <_<
  11. Vi er ikke rigtig kommet på noget navn endnu, godt vi har god tid :rolleyes
  12. Så kom svaret endelig. Ringede til sygehuset i går, de vil sende et nyt brev og ville ikke sige noget om resultatet over telefonen. Brevet kom i dag. Der er intet at komme efter, alt ser fint ud :yay og så fik vi kønnet at vide: Vi venter en dreng :loveshower Er bare SÅ lettet nu.
  13. Nu gider jeg altså bare ikke at vente mere. Fik lavet moderkagebiopsi i mandags og har ikke fået svar endnu. Tiden står stille for mig og jeg kan ikke rigtig komme videre før jeg har fået et svar. Tror jeg vil ringe til sygehuset i morgen så jeg, forhåbentligt, ikke skal gå weekenden i møde uden at vide noget.
  14. Tak for den positive energi, jeg suger det hele til mig.
  15. Jeg kunne ikke få svaret ved scanningen da jeg følges i Odense men bor i Fredericia, blodprøvesvarene fra min egen læge kunne de i Odense ikke finde eller bruge så skulle ha lavet en ny prøve efter scanningen. Jeg prøver at sige til mig selv at jeg jo ikke behøver at være den ene af de 37 men tør ikke at sætte håbet op efter det.