carolinelyng

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    9
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About carolinelyng

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 03/04/1983

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid

About Me

Hej Alle sammen.

Her får i lige lidt om mig :) Mit navn er Caroline og jeg er 29 år. Mig og kæresten drømmer om en familie og vi har lige fundet du af at jeg er gravid :) Jeg er så glad og det hele virker så uvirkelig. Der er dog langt tid til den lille trold kommer til verden og i mellemtiden skal jeg bare nyde min graviditet og se maven vokse :)

Udover min kæreste og jeg består vores lille familie af katten Memphis, som indtil nu har været vores lille baby. Lille er han dog ikke mere - han er af racen norsk skovkat og er vokset godt til siden vi fik ham for 2 år siden :)

Vi er meget spændte på hvordan han on reagere på den lille ny og håber at de bliver de bedste venner :)

Når vi ikke leger lille familie arbejder jeg i en online butik ved navn mammashop.dk. Og som i nok kan høre så er det en butik for mødre og kommende mødre :) Det er også fra butikken at jeg abre skal have min nye pusletaske - ved godt det er tidligt at tænke i de baner når der stadig er 7 måneder til den lille kommer, men har virkelig forlelsket mig i en flot Bystroom pusletaske. I kan jo tage et smut forbi og se om der er nogle lækre ting i kan bruge til jeres babyer eller maver ;)

Glæder mig til at læse en masse spændende indlæg og bliver klogere på det at være gravid. Jeg kommer sikkert også til at stille en masse spørgsmål herinde :)