carolinelyng

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    9
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About carolinelyng

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 03/04/1983

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Jeg læser meget som 'mit liv som geisha', 'en kvindes pris' osv og de er så gode synes jeg
  2. Jeg forstår dig udemærket. Det er jo ikke en flirt man dyrker, men præcis den følelse det giver. Tror de færreste er nyforelsket forevigt. Og det at man har flirtet giver bare en et ekstra boost, man dyrker jo ikke flirterne - der kom over stregen, men at smile sødt osv Herregud. Og faktisk synes jeg man genvinder kærligheden til ens mand ved at flirte lidt den ene gang man er ude om året.
  3. Tak for dette indlæg. Det er ret dejligt at følge med i, hvad I tænker og gør. Det er ret inspirerende og fedt med tema synes jeg!! Det er svært med fadder og gudmor osv, synes jeg!! God fest!!!
  4. Øv efter alt det I har været igennem, ønsker jeg virkelig et positivt resultat. Held og lykke med det. Ved godt, at I prøvet det før, men synes I skal have en rigtig afslapningsferie i år, men alt, hvad der hører til. Lad vær med at stresse - det hjælper ikke just. der er masser af tid!!! Til noget positivt, så synes jeg det har været spændende at følge hele Jeres proces. Det er anderledes at være med helt fra start.
  5. Er det ikke siddepladser alligevel?! jeg tror bare du skal tage med, hvis det er så stort for dig!! og så bare tage det i det tempo som du kan klare. Det vil din datter jo også sætte pris på:)
  6. Jeg har også hørt det med D-vitaminer. Jeg tror bare man skal tage det som det kommer? så skal man vel nok blive gravid?!