Evaha87

Medlemmer
 • Content count

  1,082
 • Joined

 • Last visited

About Evaha87

 • Rank
  Lige om lidt mor til et lille vidunder
 • Birthday 07/02/1987

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  10-07-2014
 1. Hejsa Nu mangler jeg en god klapvogn til at have knægten i i knap 3 uger mens vi er på ferie i dk. Vi har kigget lidt på Baby jogger City mini zip og mamas and papas armadillo city men kan ikke rigtig beslutte mig. Har i erfaringer med dem vil jeg gerne høre dem og i må rigtig gerne være ærlige :-) Tusind tak :-)
 2. Sikke en lynfødsel Lill88 håber i har det godt :)
 3. Jeg kan godt oprette en, skal bare lige finde tid foran computeren som er lidt svært med sådan en lille guldklump som ikke rigtig gider at sove om natten så jeg bruger dagene til at sove... men skal nok sige til når jeg har oprettet den
 4. Skøn læsning Caddie, det lyder til at i virkelig nyde det. :yay Jeg forstår dig virkelig godt Kia. Jeg fødte en perfekt dreng den 22. juli. Han vejede 3974g og var 51cm lang. Han kom skæv ud så jeg fik en 2. grads bristning som tager lidt af mors overskud. Vi fik lov til at svæve på lykkesky i ca. 24 timer efter han blev født og så slap vores 2 katte ud og den ene er stadig Ikke kommet hjem og jeg har tudet mine øjne tør.... :( har i lyst til at gøre mig en kæmpe tjeneste og krydse fingre for at min lille mis finder vej hjem igen?
 5. Jeg hedder Eva Adalbjarnardóttir
 6. :yay endelig. Håber min fødsel går ligeså stærkt... :)
 7. Tak, ja jeg glæder mig til at se en opdatering fra Caddie :) håber din baby snart finder vej ud. :)
 8. Det var da så lidt. Og stort tillykke med graviditeten forresten :)
 9. Det er meget normalt. Kroppen skal jo vende sig til at være gravid :)
 10. Bum bum, så kom dagen hvor at den første stikpille for at sætte gang i den fødsel... wish me luck... ;) Er nervøs og spændt på samme tid, håber bare at det kommer til med at tage kort tid.
 11. Ville nogen af jer være interesseret i at vi kunne følge hinanden på facebook? Vi kunne evt. lave en lukket gruppe. Jeg ved bare at jeg er mere aktiv på facebook end jeg er her og jeg ville gerne kunne følge jer og jeres smukke børn :)
 12. Tillykke Mammie
 13. Ikke her i hvert fald, jeg forventer at gå indtil jeg bliver igangsat
 14. Hejsa og velkommen til :) Man tæller sådan set fra sidste mens første dag, men ved ægløsning er du altid 2+0 så hvis du kender præcis æl dato er det et mere præcis tal. Mht. test så er det meget forskelligt fra kvinde til kvinde hvor hurtig man er til at danne hcg (graviditets hormon) som giver udslag på en gt (graviditetstest), men de fleste kan teste omkring 4+0 plus minus et par dage :) Håber du snart står med en positiv gt :)
 15. Jeg har kun købt nattebindene fra always, håber det er nok.