LouiseM

Medlemmer
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LouiseM

 1. Hej piger Jeg er gravid for anden gang, og første gang endte det desværre i akut ks efter en meget, meget lang ve-periode :/ Var helt ved presseveerne, men så skulle det pludselig gå hurtigt, fordi Linus' hjertelyd faldt voldsomt... Jeg kunne denne gang, selv bestemme om jeg ville have planlagt ks eller forsøge at føde naturligt, og jeg har valgt sidstnævnte, selvom det også skræmmer mig lidt :/ Har lavet en aftale om, at jeg får epidural så snart det er muligt, så der er større chance for at kunne være vågen i det tilfælde, at det ender i akut ks igen. Er der nogen herinde, der kan fortælle om deres oplevelser med at føde naturligt efter at have fået ks tidligere? :)
 2. Jeg er jo beordret ro og aflastning grundet risiko for for tidlig fødsel, så er allerede i redebygger-mode :/ Lidt hårdt for kæresten, når jeg ingenting må ;)
 3. Jeg er så småt ved at lave listen klar - og indenfor en uges tid regner jeg med at pakke tasken :) Det kommer også til at give mig lidt ro :)
 4. Jeg startede med at smide 6 kg pga kvalme - dem har jeg indhentet +2,5 kg... Synes kunder sidder på mave, bryster og en lille smule på lår, så vægten brokker jeg mig ikke over... Men synes jeg er blevet knap så "fast" over hele kroppen, men har jo prøvet det før og ved jeg kan kæmpe mig tilbage til min egen krop igen :)
 5. Vil også foretrække Aalborg, da jeg efterhånden er ret besværet og skal begrænse tid i bil mest mulig :)
 6. Tillykke :)
 7. Done :)
 8. Hej piger Er idag 20+3 og er ret sikker på, at slimproppen er gået her til aften. Har forsøgt at finde nogen fakta på nettet, da jeg ikke opdagede at den gik med min førstefødte. Der står alt fra at den sagtens kan gå flere gange, fordi den gendanner sig, til at når den først er gået går der maks 6 uger, så kommer baby... Og nu ved jeg ikke, hvad jeg skal tro? Er der nogen er jer skønne kvinder, der kan sige noget mere konkret? :/ Er lidt frustreret lige nu, for lillebror skulle jo gerne blive derinde en del uger endnu?
 9. Det kan vi også sagtens være hos mig (eller nogle stykker flere for den sags skyld :) )
 10. Nu ved jeg ikke, hvor mange I var sidste gang, men selvom jeg ikke har supermeget plads ligger jeg gerne hus til :)
 11. Hmm... det KAN være noget med dit blodtryk, men er ikke sikker.... jeg ville kontakte egen læge og så tage den derfra. Rigtig god bedring :kram2
 12. Snakkede med fg idag, fordi der kom mere og jeg i nat havde smerter af flere omgange. Sådan som jeg beskrev det, var hun også ret sikker på, at det var slimproppen.... Jeg er beordret i ro de næste dage og får jeg flere plukkeveer end jeg "plejer" eller får andre smerter i maven, så skal jeg ringe igen. Iflg den JM jeg snakkede med, kan tabt slimprop både betyde noget, men det kan også sagtens betyde ingenting, fordi den hos nogen bare gendanner sig. Skal til JM torsdag, og så kan jeg også lige tage en snak med hende om det, hvis ikke der sker yderligere inden...
 13. Jeg vil også gerne med :)
 14. Hej tøser Var det ikke noget med, at der var en af jer dejlige damer, der havde oprettet en facebook-gruppe for vores terminsgruppe? :) Synes jeg har læst det et eller andet sted, men kan ikke helt finde det igen :huh
 15. Så fint... havde helt glemt kravlegårdstæppe - så kom der lige en ting mere på DIY-to-do listen ^_^
 16. Hvor er det altså nogle fine hæklede ting, du laver, Mette! :balloon Er helt misundelig og ville SÅDAN ønske, at mine hækle-evner rakte længere end de gør :wub
 17. MD

  Tillykke med lillesøster - hvor er det en fin mave! :balloon
 18. Så var der lidt opdatering fra mig - bl.a. nu med kønnet og vi har også besluttet navnet :)
 19. Jeg har tilføjet dig på FB - kan du få mig med i den der gruppe så? :)
 20. Hej piger :) Jeg står i den situation, at vi skal til 2x konfirmation her i foråret, når maven er ved at være virkelig stor, og jeg aner ikke, hvad jeg skal tage på. Jeg vil egentlig gerne selv sy, men synes ikke rigtig, at jeg har kunnet finde nogle fede/flotte mønstre. Er der nogen, der kender nogle gode steder - gerne på nettet - eller nogle steder, hvor jeg kan finde mønstre? Hhv. 2 og 4 uger efter termin, er vi inviteret til to bryllupper og eftersom jeg jo ikke ved om jeg HAR født (til det første bryllup) og jeg ikke lige satser på, at have fået min figur igen så hurtigt :P til nogen af bryllupperne, skal jeg også have fundet kjoler dertil - og gerne nogle der er løse over maven.... og ja, er nødt til at have to forskellige, for det er mange af de samme mennesker, der kommer til begge bryllupper :wub Nogen gode bud på enten mønstre eller hjemmesider? Tak for hjælpen på forhånd! :hurra
 21. Ej hvor sjovt!! Går desværre sygemeldt i denne graviditet, så de uger hvor vi ikke har min store dreng, er jeg i Bording :)
 22. Hej piger.... Bor egentlig i Aalborg, men kæresten bor i Bording (nær Herning) og vil rigtig gerne lære nogle søde piger at kende i området.... Må jeg komme med? :)
 23. Den er virkelig sej!!! Er helt misundelig :D
 24. Det er OFTE meget svært at opretholde mælkeproduktionen, når det sker ved at malke ud... Jeg gjorde det de første 10 dage med Linus, og så var det slut. Mælkeproduktionen stoppede simpelthen :( Noget andet er at det er vildt hårdt, og det skal du have med i overvejelserne, for pludselig tager madningen "dobbelt så lang tid" som hvis man ammer eller giver mme, og jeg synes i hvert fald at hele mit liv gik op i mad til ham de dage.... Ved ikke om det giver nogen mening? Ved i hvert fald denne gang, at kan jeg ikke få amningen til at fungere denne gang, vil jeg ikke tøve for at den hedder mme på flaske :)