Attermann

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    20
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Attermann

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Andet
  1. så er nf skanningen overstået og alt er som det skal være, dog er terminen rykket to dage frem til d. 21okt.
  2. Ann tror på en pige, vores halv synske veninde tror det er en dreng, såder er nok to;-)
  3. rettelse termin er d. 23. okt
  4. Ja så melder jeg mig som mand herinde, min kone Ann Ravn er gravid og har termin d.9.okt. og vi har været til terminsskanning i dag, da der var tvivl om terminen. Der var et fint lille hjerte der bankede lystigtderudaf. Vi har i forvejen en dreng på snart 5 år. Vi havde faktisk mistet håbet om en nummer to men pludselig var der bid alligevel. Vi glæder os til en lille ny spire i huset. mvh Thorleif
  5. Vi Ann Ravn og mig Thorleif melder os på banen d. 9. okt.
  6. Tja vi står i den samme situation dog har ann ikke ondt i brysterne men hun skulle have haft mens. D. 21. Dec. Og vi testede i mandags men den var negativ men stadigvæk ingen mens. Så vi ser nok tiden an til efter nytår og tager til lægen for at få tjekket der, vi krydser fingre.
  7. Hej som overskriften siger så er ann gået en dag over tiden for hendes mens skulle være gået i gang, men desværre viser graviditets testen negativ er der andre der har prøvet det, hun siger at hun har lidt lyserødt farve i sin urin, men er 2 dage over tiden. Vi er lidt forvirrede, da vi fik valdemar fandt vi først ud af at ann var gravid da hun var 2 måneder henne. Hvad siger i er det en chance endnu?
  8. Ja som overskriften siger så prøver vi igen, desværre små skrænter vi begge to så lysten er ikke helt så stor i denne måned som ellers. Til gengæld prøver vi lige nogle dage før sidste gang i tilfælde af at EL kommer lidt tidligt i perioden. :-)
  9. Nå øv øv ann har fået sit lort, så desværre ingen baby i denne omfang.
  10. Tillykke med det cirkeline, det er jo super.
  11. Bare husk at der nemt kan kone en streg nummer to efter en halv times tid.
  12. Er det virkeligt ikke flere der skal teste i uge 44? Men vi regner med at teste tirsdag altså mutter ravn som er min kone som siger og griner af mig fordi jeg spørger til hvornår hun vil teste grin.
  13. Tillykke med det lone, det er en fin test du har der.