tinapingvin

Medlemmer
 • Content count

  547
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About tinapingvin

 • Rank
  Afhængig
 • Birthday 11/03/1982

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Er det ikke Gitte-muz?
 2. Må den deles på FB? Er selv oprindelig fra Herning omegnen så har masser af FB venner der kan hjælpe :)
 3. Uhhh hvor er du sød - ja det er i alle sammen <3 Taaak! Nej fik ikke tøjet da det er kollektionsprøver men jeg har fået et gavekort på 4000kr til Day :)
 4. Jeg kan ikke quote begge fra telefonen?? Men tak - det er dog mine egne krøller (åbenbart) og tænderne er også mine ;) Tusond tak alle sammen. Det er overvældende <3
 5. Jeg vandt den igennem GoNova og Femina :-) Taaaak :-)
 6. Hejsa, Så fik jeg lavet min makeover og tænkte i gerne ville se Jeg startede dagen ved frisør hvor jeg blev klippet i etager så mine krøller kom frem og jeg fik dejlig lang hovedbunds massage og tonet mit hår. Dertil fik jeg farvet øjenbryn og efter kom der en og lagde en meget naturlig makeup. Da jeg ligesom var færdig der fik vi en god frokost (fotografen, stylisten og jeg) og derefter et 1½ timers fotoshoot med prøver til vinterkollektionen. Det gik over alt forventning. Jeg synes det var en smule grænseoverskridende da jeg slet ikke er vant til at smile med tænder, men det klær mig jo Alle kvinder burde have sådan en forkælelses dag mindst en gang om året Det gør noget ved selvtilliden og humøret! Før billede til dem der ikke har set det: Og efterbilledet:
 7. Tusind tak alle sammen. Det er virkelig surrealistisk dagen derpå. Efter mit kæmpe adrenalin rus igår måtte jeg kæmpe med en hovedpine resten af dagen. Så jeg smuttede tidligt i seng. Ny afventer jeg at Femina skal kontakte mig for en plan :) Endnu engang tak for jeres stemmer og støtte ;)
 8. Nej det er sq mig!!!! TAAAAAAAAK :) Er så paf og rundt på gulvet.... Tusind tak.... TUSIND TAK FOR JERES STEMMER OG STØTTE!!! Det er jo helt vildt det her.... Ryster stadig som en sindsyg
 9. Puha så tæller de op om lidt...... Jeg bliver sq ked af det hvis jeg ikke vinder - men de andre fortjener det bestemt også så jeg kan godt unde dem det :)
 10. Tusind tak! Ja jeg synes virkelig de kører hårdt på. Men ja - vinder jeg ikke må jeg selv sørge for en makeover så jeg kan se mindre ydmyg ud og have mere selvtillid :)
 11. Tusind tak for stemmerne :) Det slutter kl 9 så skynd jer at stem :-) Tusind tak
 12. Ihhh så mange tak til jer piger. Tiden rinder snart ud - måske jeg bør nævne i også kan vinde en kjole ved at stemme :)
 13. Tusind tak alle sammen. Dennis Ravn skrev en personlig besked til mig at han prøvede at fjerne de negative kommentarer. Synes godt nok de er lede nogle af dem :(
 14. Tusind tak piger - som jeg kan se bliver det vist afgjort imorgen???
 15. Tusind tak i 2 ;) Tro mig - det skal jeg nok - og jeg skal nok smide billeder ind når/hvis det bliver mig. Åhhhh jeg håber!