tinapingvin

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    547
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

Alle besvarelser af tinapingvin

  1. Er det ikke Gitte-muz?
  2. Må den deles på FB? Er selv oprindelig fra Herning omegnen så har masser af FB venner der kan hjælpe :)
  3. Hejsa, Så fik jeg lavet min makeover og tænkte i gerne ville se Jeg startede dagen ved frisør hvor jeg blev klippet i etager så mine krøller kom frem og jeg fik dejlig lang hovedbunds massage og tonet mit hår. Dertil fik jeg farvet øjenbryn og efter kom der en og lagde en meget naturlig makeup. Da jeg ligesom var færdig der fik vi en god frokost (fotografen, stylisten og jeg) og derefter et 1½ timers fotoshoot med prøver til vinterkollektionen. Det gik over alt forventning. Jeg synes det var en smule grænseoverskridende da jeg slet ikke er vant til at smile med tænder, men det klær mig jo Alle kvinder burde have sådan en forkælelses dag mindst en gang om året Det gør noget ved selvtilliden og humøret! Før billede til dem der ikke har set det: Og efterbilledet:
  4. Uhhh hvor er du sød - ja det er i alle sammen <3 Taaak! Nej fik ikke tøjet da det er kollektionsprøver men jeg har fået et gavekort på 4000kr til Day :)
  5. Jeg kan ikke quote begge fra telefonen?? Men tak - det er dog mine egne krøller (åbenbart) og tænderne er også mine ;) Tusond tak alle sammen. Det er overvældende <3
  6. Jeg vandt den igennem GoNova og Femina :-) Taaaak :-)
  7. Trænger til at blive lidt mere feminin så vil i ikke stemme A for mig? Tusind tak :) https://m.facebook.com/NOVAfm.dk/photos/a.207921895887107.57906.119803974698900/859193900759900/?type=1
  8. Tusind tak alle sammen. Det er virkelig surrealistisk dagen derpå. Efter mit kæmpe adrenalin rus igår måtte jeg kæmpe med en hovedpine resten af dagen. Så jeg smuttede tidligt i seng. Ny afventer jeg at Femina skal kontakte mig for en plan :) Endnu engang tak for jeres stemmer og støtte ;)
  9. Nej det er sq mig!!!! TAAAAAAAAK :) Er så paf og rundt på gulvet.... Tusind tak.... TUSIND TAK FOR JERES STEMMER OG STØTTE!!! Det er jo helt vildt det her.... Ryster stadig som en sindsyg
  10. Puha så tæller de op om lidt...... Jeg bliver sq ked af det hvis jeg ikke vinder - men de andre fortjener det bestemt også så jeg kan godt unde dem det :)
  11. Tusind tak! Ja jeg synes virkelig de kører hårdt på. Men ja - vinder jeg ikke må jeg selv sørge for en makeover så jeg kan se mindre ydmyg ud og have mere selvtillid :)
  12. Tusind tak for stemmerne :) Det slutter kl 9 så skynd jer at stem :-) Tusind tak
  13. Ihhh så mange tak til jer piger. Tiden rinder snart ud - måske jeg bør nævne i også kan vinde en kjole ved at stemme :)
  14. Tusind tak alle sammen. Dennis Ravn skrev en personlig besked til mig at han prøvede at fjerne de negative kommentarer. Synes godt nok de er lede nogle af dem :(
  15. Tusind tak piger - som jeg kan se bliver det vist afgjort imorgen???
  16. Tusind tak i 2 ;) Tro mig - det skal jeg nok - og jeg skal nok smide billeder ind når/hvis det bliver mig. Åhhhh jeg håber!
  17. I er fantastiske - tusind tak :)
  18. Nej desværre ikke - men det er tanken der tæller ;) Så tusind tak :)
  19. Tusind tak Mette. Ja de kunne bare selv have meldt sig til. Havde også skrevet et svar til en derinde, men har slettet igen. Det er jo ikke for sjov jeg udstiller mig - og synes bestemt jeg kunne trænge til en makeover. Er træt af at ligne en kedelig mor og ikke at have nogen stil. Så det var en pludselig indskydelse igår at jeg ville melde mig til da jeg hørte programmet. Jeg er bare glad for jeg bliver udvalgt og har en chance for at vinde. Forskellen fra igår (billedet på Nova) til idag er trøjen - idag er den sort ;)
  20. Tusind tak Maja. Ej, synes også vi får en hård medfart. Jeg meldte mig til fordi jeg trængfer til at blive mere feminin. Og det er faktisk slet ikke opstillet. Det er mit office look - og det kan kollegaer skrive under på ;) Men det er jo deres mening og den har de ret til at have. Men come on altså.... Håber også du er ok :kram:
  21. Var det samme mærke du tog om aftenen? Altså Valmed? Det kan også godt vise hurtigere positiv end de andre teste (altså rigtig positiv :) ) og så kan man godt teste negativ på andre mærker. Så jeg håber på det bedste for dig :) :)
  22. Åh, det er bestemt ikke for at nedgøre dig eller din test, men jeg er en af dem der næsten altid kan få en ekstra skyggestreg frem på lige netop den test du tester med (Valmed). - Det ser ud som den har ligget længe - hvor lang tid gik der inden den ekstra streg kom? - Det ligner meget mine snydeteste Jeg HÅBER virkelig for dig den er der, virkelig!!! Jeg er bare bange for at det er en falsk positiv :( Undskyld!
  23. Forresten, hvis du har flere spørgsmål som kan berolige dig at få svar på så er du velkommen til at skrive en PM :)
  24. Hej Christina, Lige inden jeg blev gravid med Anton fik jeg konstateret celleforandringer. Jeg blev henvist til gynækolog og fik taget biopsier i form af bide prøver. Hvad jeg ikke vidste da var at jeg rent faktisk var gravid. Jeg blev holdt øje med i hele graviditeten med Anton, og 8 uger efter var jeg til HPV skrab igen hvor den viste moderate celleforandringer. 3 måneder efter det var jeg til et nyt skrab som viste svære celleforandringer og da Anton var et år fik jeg foretaget et keglesnit. Mit keglesnit foregik sådan at gynækologen bedøvede (enten lokalt eller fuld bedøvelse) lokalt og derefter brændte hun et keglesnit formet udsnit af livmoderhalsen for at fjerne de "dårlige" celler. De har et specielt mikroskop der kan se disse under selve "operationen". Det gjorde ikke ondt andet end menstruation smerter efterfølgende. At hun så ikke fik brændt et blodkar ordentligt ved mig er hvad der kan ske, og jeg mistede en del blod. 3 måneder efter fik jeg igen fortaget et celleskrab og alt var væk :) Jeg har gået til tjek med ½ års mellemrum og nu et års mellemrum og der har intet været. Hvis det ikke virker første gang foretager de et nyt. Man kan sige så meget at, jo selvfølgelig tager de af livmoderhalsen, men der skulle ikke være nogle problemer med at blive gravid :) Jeg håber det bedste for din veninde og håber de snart kan komme igang med PB igen :)
  25. Evt. prøv at teste igen. Hvis den stadig viser negativ ville jeg afvente mens :)