millivanilli

Medlemmer
 • Content count

  1,679
 • Joined

 • Last visited

About millivanilli

 • Rank
  BK kompis

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Jeg er godt nok træt af ører der driller. Lillemand er vågen nu på 4. time, og virker ikke til at lægge sig med det første, til trods for Panodil og at han ligger i sengen ovenpå mig. Ørelægen har så først tid her den 24. Magter ikke det her så længe!
 2. Samme situation her Jeg vil dog tilføje, at nr. 1 havde nogle medicinske udfordringer der gjorde at han ikke kunne ligge ned de første måneder etc., hvilket nok var medvirkende til at spædbarnstiden var sværere med ham. Og så var han jo den første, hvilket for oss også medførte at det var en større omvæltning at få ham end at få nr. 2. Det var på nogle måder et chok (positivt og negativt) at blive forældre, og da vi fik nr. 2 havde vi vænnet os til at være forældre Jeg tror det påvirker vores måde at være forældre til nr. 2 på, i samspil med at jeg tror han fra naturens side har en anderledes "personlighed" end nr. 1. Selv om det har været "nemmere" at få nr. 2, så er der altså ingen tvivl om at jeg elsker dem begge nøjagtigt lige så højt
 3. Tak, og rigtig god bedring også tik jer!
 4. I hear you mht syg mand på barsel, Alura! Min mand, der er på barsel, er syg (almindelig forkølelse og så en anelse feber). Dermed er han ude af stand til at passe vores søn, der er syg med mellemørebetændelse og helt vild nældefeber. Jeg tåler bedre end min mand at sove dårligt, men det er altså alligevel en aaaanelse irriterende at høre ham stønne og jamre lige nu.
 5. Stakkels lille mand som har været syg med høj feber fre-søn. Har 1 dag i pasning tirsdag, og da vi hentede ham tirsdag opdagede vi et vildt udslæt der nu har bredt sig til hele hans krop. Det klør åbenbart, og han har derfor sovet dårligt i nat. Manden (på barsel) er syg, så det er mig der må tage lillemand, selv om jeg skal på arbejde i morgen. Tror måske jeg bliver nødt til selv at melde mig syg i morgen, har hovedpine og massivt søvnunderskud. Sikke noget hø. Og så bliver jeg lidt bekymret for hvad der mon er galt med lillebassen
 6. Alura: Det lyder meget ubehageligt og træls for jer alle. God bedring med ham!
 7. Både manden og jeg har mulighed for 1. og 2. sygedag, hvis arbejdssituationen tillader det. Vi har til gengæld ingen familie i nærheden, og dessuden arbejder 3 ud af 4 bedster fuld tid. Jeg er kun lige startet på arbejde igen efter barslen, så er spændt på hvordan det vil gå. Tænker det nok vil gå, men samtidigt bliver altså restitutionsdagene som Lady H nævner ofte skåret væk, tror jeg.
 8. Jeg har tidligere købt dem i Expert, og så tror jeg det var Kop og Kande eller Imerco eller Inspiration... kan ikke huske hvilket
 9. Pudsigt, vores ældste har i går fået nogle plamager der ligner meget på begge kinder, ned under øjnene. Men hele kinden er ikke rød, som jeg tænker den er ved lussingesyge. Sig til hvis du finder ud af hvad det er!
 10. Sådan en maskine har jeg også, og jeg elsker den. Et par fif: - Hav nogle flasker til den liggende i køleskabet, så du har iskoldt vand. Man kan købe ekstraflasker til Sodastream billigt i grænsehandel i Tyskland. - Man kan købe dråber med frugt og bær -smag, som er lavet af naturlige ingredienser, og som er uden sukker.
 11. Det KAN også være et panikanfald. Det kan være meget skræmmende, og der er ofte voldsomme fysiske symptomer. Alura: Super godt at han er på skadestuen! Det er vigtigt at blive tjekket når der sker sådan noget. Håber virkelig der findes en eller anden harmløs forklaring. Kram!
 12. Vores ældste sov først igennem natten da han var 3 år Han vågnede dog af drømme. Han drak/drikker meget om natten, men det er ikke noget problem efter at vi stillede en camelbak-drikkeflaske (Eddy kids) i hjørnet af hans tremmeseng. Det startede vi med da han var 1 år, og lige siden har han bare drukket af den om natten. Altså ingen gyldne råd herfra, men jeg ved hvor hårdt det er. Held og lykke med det!
 13. Enig. Det er da så grænseoverskridende som noget kan være. Synes det er helt vildt. Hvis man finder et par nøgler der er gemt væk, så betyder det at man IKKE skal tage dem. Punktum. Du bliver nødt til at konfrontere hende, tænker jeg. For det er ikke en af de forseelser der bare kan glemmes...
 14. Haha, jo selvsagt er der ikke noget galt i det! Sådan har jeg det altså også tit selv:) Jeg synes bare at det ikke var ok af pædagogerne at antyde at det kun er for vores bekvemheds skyld at vi gerne vil have han får noget mere nattesøvn... Nu har jeg talt med en af pædagogerne, og fået en aftale om at vi udfaser luren stille og roligt. Vi skal have vinterferie, ja. Han sover dog aldrig til middag i ferier eller weekender, men ellers var det et godt forslag at afvænne ham der...:) Panodil og snaps! God idé! Jeg kan godt forstå at det er træls at DP putter "for tidligt" til den sene lur. Samtidigt giver det jo mening at han kan være mere træt i DP end derhjemme. I kan jo evt prøve at bede om at DP stille og roligt forsøger at trække luren en lille smule?
 15. Nej, det er jo ligesom ret almindeligt. Helt ærligt, så tror jeg det har været bekvemt for dem at han sov lur et par timer hver dag... men det er ikke ok når det ikke er barnets behov...!