millivanilli

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    1,679
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af millivanilli

  1. Vi har et gæstetoilet hvor der meget hurtigt kommer til at lugte sådan lidt kloakagtigt. Toilettet er fra start 70'erne, og på sigt vil vi lave nyt, men det bliver ikke lige nu. Der er en rist i gulvet, hvor der er direkte adgang til afløbet. Jeg ved ikke om lugten kommer op der. Har renset vandlåsen under vasken, og har hældt afløbsrens ned i risten, men det lugter stadig. I sommerhalvåret har jeg vinduet åbent konstant, men om efteråret og vinteren bliver det for koldt. Nogle gode fifs? Evt. tip om duftlys eller luftfriskere der ikke lugter helt forfærdeligt? Jeg er normalt ikke til denslags, men alt er bedre en svag kloaklugt...
  2. Jeg er godt nok træt af ører der driller. Lillemand er vågen nu på 4. time, og virker ikke til at lægge sig med det første, til trods for Panodil og at han ligger i sengen ovenpå mig. Ørelægen har så først tid her den 24. Magter ikke det her så længe!
  3. Samme situation her Jeg vil dog tilføje, at nr. 1 havde nogle medicinske udfordringer der gjorde at han ikke kunne ligge ned de første måneder etc., hvilket nok var medvirkende til at spædbarnstiden var sværere med ham. Og så var han jo den første, hvilket for oss også medførte at det var en større omvæltning at få ham end at få nr. 2. Det var på nogle måder et chok (positivt og negativt) at blive forældre, og da vi fik nr. 2 havde vi vænnet os til at være forældre Jeg tror det påvirker vores måde at være forældre til nr. 2 på, i samspil med at jeg tror han fra naturens side har en anderledes "personlighed" end nr. 1. Selv om det har været "nemmere" at få nr. 2, så er der altså ingen tvivl om at jeg elsker dem begge nøjagtigt lige så højt
  4. Tak, og rigtig god bedring også tik jer!
  5. I hear you mht syg mand på barsel, Alura! Min mand, der er på barsel, er syg (almindelig forkølelse og så en anelse feber). Dermed er han ude af stand til at passe vores søn, der er syg med mellemørebetændelse og helt vild nældefeber. Jeg tåler bedre end min mand at sove dårligt, men det er altså alligevel en aaaanelse irriterende at høre ham stønne og jamre lige nu.
  6. Stakkels lille mand som har været syg med høj feber fre-søn. Har 1 dag i pasning tirsdag, og da vi hentede ham tirsdag opdagede vi et vildt udslæt der nu har bredt sig til hele hans krop. Det klør åbenbart, og han har derfor sovet dårligt i nat. Manden (på barsel) er syg, så det er mig der må tage lillemand, selv om jeg skal på arbejde i morgen. Tror måske jeg bliver nødt til selv at melde mig syg i morgen, har hovedpine og massivt søvnunderskud. Sikke noget hø. Og så bliver jeg lidt bekymret for hvad der mon er galt med lillebassen
  7. Alura: Det lyder meget ubehageligt og træls for jer alle. God bedring med ham!
  8. Både manden og jeg har mulighed for 1. og 2. sygedag, hvis arbejdssituationen tillader det. Vi har til gengæld ingen familie i nærheden, og dessuden arbejder 3 ud af 4 bedster fuld tid. Jeg er kun lige startet på arbejde igen efter barslen, så er spændt på hvordan det vil gå. Tænker det nok vil gå, men samtidigt bliver altså restitutionsdagene som Lady H nævner ofte skåret væk, tror jeg.
  9. Jeg har tidligere købt dem i Expert, og så tror jeg det var Kop og Kande eller Imerco eller Inspiration... kan ikke huske hvilket
  10. Pudsigt, vores ældste har i går fået nogle plamager der ligner meget på begge kinder, ned under øjnene. Men hele kinden er ikke rød, som jeg tænker den er ved lussingesyge. Sig til hvis du finder ud af hvad det er!
  11. Sådan en maskine har jeg også, og jeg elsker den. Et par fif: - Hav nogle flasker til den liggende i køleskabet, så du har iskoldt vand. Man kan købe ekstraflasker til Sodastream billigt i grænsehandel i Tyskland. - Man kan købe dråber med frugt og bær -smag, som er lavet af naturlige ingredienser, og som er uden sukker.
  12. Det KAN også være et panikanfald. Det kan være meget skræmmende, og der er ofte voldsomme fysiske symptomer. Alura: Super godt at han er på skadestuen! Det er vigtigt at blive tjekket når der sker sådan noget. Håber virkelig der findes en eller anden harmløs forklaring. Kram!
  13. Vores ældste sov først igennem natten da han var 3 år Han vågnede dog af drømme. Han drak/drikker meget om natten, men det er ikke noget problem efter at vi stillede en camelbak-drikkeflaske (Eddy kids) i hjørnet af hans tremmeseng. Det startede vi med da han var 1 år, og lige siden har han bare drukket af den om natten. Altså ingen gyldne råd herfra, men jeg ved hvor hårdt det er. Held og lykke med det!
  14. Enig. Det er da så grænseoverskridende som noget kan være. Synes det er helt vildt. Hvis man finder et par nøgler der er gemt væk, så betyder det at man IKKE skal tage dem. Punktum. Du bliver nødt til at konfrontere hende, tænker jeg. For det er ikke en af de forseelser der bare kan glemmes...
  15. Haha, jo selvsagt er der ikke noget galt i det! Sådan har jeg det altså også tit selv:) Jeg synes bare at det ikke var ok af pædagogerne at antyde at det kun er for vores bekvemheds skyld at vi gerne vil have han får noget mere nattesøvn... Nu har jeg talt med en af pædagogerne, og fået en aftale om at vi udfaser luren stille og roligt. Vi skal have vinterferie, ja. Han sover dog aldrig til middag i ferier eller weekender, men ellers var det et godt forslag at afvænne ham der...:) Panodil og snaps! God idé! Jeg kan godt forstå at det er træls at DP putter "for tidligt" til den sene lur. Samtidigt giver det jo mening at han kan være mere træt i DP end derhjemme. I kan jo evt prøve at bede om at DP stille og roligt forsøger at trække luren en lille smule?
  16. Nej, det er jo ligesom ret almindeligt. Helt ærligt, så tror jeg det har været bekvemt for dem at han sov lur et par timer hver dag... men det er ikke ok når det ikke er barnets behov...!
  17. Slettet
  18. Tak for jeres råd. Det drejer sig om at de lægger ham til lur hver dag, og at dette resulterer i at han først sover kl.2230, og totalt sover altfor lidt af den grund. Jeg ville egentligt have et rigtigt møde, fordi jeg har snakket med pædagogerne om det utallige gange allerede, men der er ikke kommet nogen løsning. Hvorom alting er, så endte det med at jeg fik taget en snak med en af pædagogerne ved aflevering i dag, og denne gang tog hun det seriøst, og vi fik lavet en aftale. Jeg ved ikke, om det var fordi min mand også var med, eller fordi jeg bad om et møde, men nu er den i hvert fald landet et ok sted indtil videre...
  19. At jeg er nødt til at bede vores ellers søde pædagoger i børnehaven om et møde, da vi er uenige om junior skal puttes til lur hver dag eller ej. I går blev han puttet kl.13 og sov til kl.15 i børnehaven, og faldt så først i søvn kl.2230. Står op kl.06 om morgenen. Så er det vel ikke så sk#^* underligt at han bliver træt ved middagstid dagen efter?!?! Han er 3,3 år, og har aldrig brug for lur herhjemme. Den måde de kører på betyder at han får 7-7,5 timers søvn om natten og 2 timer om dagen, altså totalt 9-10 timer i løbet af et døgn, mod 11-12 timer når han ikke sover lur. Det værste er næsten at pædagogerne insinuerer at vi som forældre bare ikke gider at være sammen med ham om aftenen!!!
  20. Vi bruger det til det meste af pasta, og ofte også i gryderetter. Plus hvidløg, selvsagt. Og tak for link, det ser ud til at være nogle lækre opskrifter der!
  21. Oh yes! Bladselleri, gulerod, løg - basis for det meste inden italiensk køkken Mener det hedder soffritto eller lignende, og samme kombo er også typisk brugt i det franske køkken.
  22. Jeg kan ikke komme med guldkorn i forhold til vægten, desværre, da vi har meget slanke børn (hvilket jo kan give bekymring i sig selv..) Men vores lille basse på 10 måneder kravler og rejser sig op af alting, og er for nyligt begyndt på det samme i søvne. Han gør det mærkeligt nok ikke når han puttes, men vågner mange gange om natten og står op i tremmesengen. Storebror var lige sådan. Vi lægger ham bare ned igen, mange gange. Vugger ham ofte kærligt i armene og synger lidt indtil han er ordentligt træt, og putter han godt igen. Repeat as necessary... Det ER en fase. Men jeg ved nogen har haft glæde af de der soveposer man kan købe f.eks. i IKEA. I steder for sele, altså Min egen lillebror sov i sådan en som baby, og elskede den så meget at min mor og far var nødt til at forlænge den med ekstra stof for enden da han var ved at vokse ud af den
  23. Vi overvejer også at droppe det. Han ved jo at der kommer mad senere, og måske spiser han derfor mindre til aftensmad... Vi har tidligere haft meget bøvl med hans søvn, så vi er nok blevet lidt optaget af at han skulle have mad nok i maven til at sove godt. Tidligere vågnede han megatidligt og var sulten nemlig. Nu, i en alder af 3 år, sover han endelig i gennem! Håber at jeres datter snart sover bedre også!
  24. Vi gør det samme her, med vores småtspisende 3-årige. Jeg kunne skrevet det samme, næsten:) Vi gør så også det at vi tilbyder en rugbrødsmad eller havregryn lige inden han puttes. Så spiser han mens vi læser godnathistorie ved bordet.
  25. Samme her! Grrrr! Håber på snarlig bedring, og kram til alle der behøver